• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombine amelyat yarın 10 da

Yatarken aynı pozisyondan sırtım ağrıyo ve benim basen iç bacak ta lipo oldu her yerim mosmor Yürümekte çok zorlanıyorum ya bakalım yarın nasıl olucak pazartesiye kadar kalıcam hastanede biraz daha iyleşiym
Canim benim affedersin genital bolgem simsiyah oldu morarma asagi indi yer cekiminden oluyormus tabi bide basenin alt kismi mosmosrdu birde belim morardi
ama 10 gunden once gitti butun morluklar
Tabi bacaktan olunca yurumekte de zorlanabilirsin..benimde sirtim cok agrimisti en agriyan bolgemdi oraya havlu koymustum daha rahat etmistim

İyi geceler. Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut cok onemli. Ben sali gunu gogus buyutme karin germe ve bel cevresi lipo ameliyati oldum. 2 gece hastanede kaldim. İkinci gun yurumeye basladim. Su an tamamen dik olmasada dike yakin bir sekilde yuruyorum Allaha sukur. Evdede bol bol geziyorum disarida cikiyorum. Zaman zaman cok ayakta kalinca gogus ve karnimda gerginlik oluyo. Ama aldirmiyorum uzaniyorum iyilesme tamamen normallesmesi zaman alicak. Sadece bekleyip sabredip gorucez:KK66:)
Sanada gecmis olsun canim buyuk cesaretinize hayranim ben germeye bir turlu adim atamadim ama kesinlikle bende istiyorum bakalim ne zaman olabilirsem bende gerdirecegim artik karnimi;) sen nerde amliyat oldun ? Kacinci gun drenler cikti
Simdiden karnini merak ettim dogrusu
Bende meme buyutme ve vaser lipo yaptirdim bir ay once

Canım çık geçmiş olsun baya uzun sürmüş ameliyat umarım sonraki süreç sorunsuz ve rahat geçer sevgiler....
Canim benim ameliyatim daha uzundu sanki
Saat ogle 13:30 / 14 de gittim ameliyata saat aksam 20 de odamdaydim :KK64:

Yatarken aynı pozisyondan sırtım ağrıyo ve benim basen iç bacak ta lipo oldu her yerim mosmor Yürümekte çok zorlanıyorum ya bakalım yarın nasıl olucak pazartesiye kadar kalıcam hastanede biraz daha iyleşiym
Geçmiş olsun ozzz30 ozzz30
Kombine amelyat olduğundan biraz zorluyordur ama inşallah her geçen günle daha iyi olacaksın. Hepsini birden olup atlatmışsın, sorunsuz sürecin olur inşallah. Benim birbuçuk ay oldu, şükür çok sıkıntı yaşamadım. Ama germe olmadığım için daha kolay oldu tabiiki.

Sanada gecmis olsun canim buyuk cesaretinize hayranim ben germeye bir turlu adim atamadim ama kesinlikle bende istiyorum bakalim ne zaman olabilirsem bende gerdirecegim artik karnimi:KK66: sen nerde amliyat oldun ? Kacinci gun drenler cikti
Simdiden karnini merak ettim dogrusu
Bende meme buyutme ve vaser lipo yaptirdim bir ay once
Merhaba mutlu pazarlarr;))) Ben Kocaelide oturuyorum ameliyatimida burda Este İzmit adli bir merkezde ildum. Gogusteki direnler ameliyatin ertesi gunu karnimdakiler hastaneden cikarken cikarildi. Karnimin su hali bile guzel dumduz gergin odem oldugu halde eski hali catlak dolu ve sarkikti. Kilolu degilim ameliyat hemsireleri beni gorunce sasirdi. Ama simdi cok mutluyummm;)))

Amelyat olanların sürecini okuyorum sürekli beşinci gün dik yürümeye başladım 10. Gün işe gittim diyorlar benmi anormalim yürüyemiyorum her yerim ağrıyo
ilk donem zor oluyor canm karin kesisi kotu ben ilk dogumumda 3 gun ayaga kalkamadim ikincide ertesi gun taburcu oldum.Sen yazinca benim gecirdigim.sancilar geldi aklima ama toparlarsin en kisa surede insallah.

Merhaba mutlu pazarlarr:KK66:)) Ben Kocaelide oturuyorum ameliyatimida burda Este İzmit adli bir merkezde ildum. Gogusteki direnler ameliyatin ertesi gunu karnimdakiler hastaneden cikarken cikarildi. Karnimin su hali bile guzel dumduz gergin odem oldugu halde eski hali catlak dolu ve sarkikti. Kilolu degilim ameliyat hemsireleri beni gorunce sasirdi. Ama simdi cok mutluyummm:KK66:))
Allah mutlulugunu daim etsin canim cok sevindim :D
Bende fazla kilolu sayilmam 163boy 60 kilo bi karnim da fazlalik var iste

Kızlar hala hastanedeyim.. Doktor başka hastanede iki amelyatı varmış saat beş gibi gelip çıkışımı ve muayenemi yapacakmış . Sıkıntı bastı .. Ağrı sızı yok ama iki büklüm yürüyorum bel ve simitler bacaklar lipodan mosmor ve Yürürken belimi tutamıyorum okadar yarın daha iyi olucam bir an önce bir ay geçsin

Kızlar hala hastanedeyim.. Doktor başka hastanede iki amelyatı varmış saat beş gibi gelip çıkışımı ve muayenemi yapacakmış . Sıkıntı bastı .. Ağrı sızı yok ama iki büklüm yürüyorum bel ve simitler bacaklar lipodan mosmor ve Yürürken belimi tutamıyorum okadar yarın daha iyi olucam bir an önce bir ay geçsin
bacaklarda sizlama var mi peki sadece karin bolgen mi cnm

bacaklarda sizlama var mi peki sadece karin bolgen mi cnm
Şöyle söyliyeyim otururken yatarken yok hiçbirşey Göğüs desen onu unuttum sadece ayağa kalkınca spor çok yaparsında adım attıkça bacakların belin acır ya öyle.. Karın yüzünden iki büklüm olunca duramıyorum fazla ama her geçen gün daha iyi.. Ama amelyat olacaklar iki gün önceden sadece Sıvı gıda tüketmeye başlayın yoksa tuvalete ilk Çıkışta ayıp olucak ama bir saatte çıktım ve popom kanadı şimdi çıkmaya korkuyorum yine

Şöyle söyliyeyim otururken yatarken yok hiçbirşey Göğüs desen onu unuttum sadece ayağa kalkınca spor çok yaparsında adım attıkça bacakların belin acır ya öyle.. Karın yüzünden iki büklüm olunca duramıyorum fazla ama her geçen gün daha iyi.. Ama amelyat olacaklar iki gün önceden sadece Sıvı gıda tüketmeye başlayın yoksa tuvalete ilk Çıkışta ayıp olucak ama bir saatte çıktım ve popom kanadı şimdi çıkmaya korkuyorum yine
insallah cabucak toparlarsin ic bacak olmustun dimi cnm.Acikcasi lipo da incelme gozlemin nasil

insallah cabucak toparlarsin ic bacak olmustun dimi cnm.Acikcasi lipo da incelme gozlemin nasil
Korseliyken belli olmuyo ama lipo felan oda hafif bir amelyat değil ya kişiye göre değişir ama Yürürken ağrıyo dayak yemişsin gibi şöyle iki hafta geçsin ancak belli olur heralde

Sagol cnm soru sorup duruyorum cok merak ediyrum sagdan soldan izlemektense 1. agiz daha etkili oluyor
Tüm soruları cevaplarım çünkü bende hergün bu amelyatı oluşta ilk haftalar nasıl gitmiş diye tecrübeli arkadaşları takip ediyorum. Ağrı sızı yok fazla ama işte Yürümekte zorlanıyorum.. Birde olmak isteyenler korkmasın iyleşme Süreci sıkıcı gerçekten

Tüm soruları cevaplarım çünkü bende hergün bu amelyatı oluşta ilk haftalar nasıl gitmiş diye tecrübeli arkadaşları takip ediyorum. Ağrı sızı yok fazla ama işte Yürümekte zorlanıyorum.. Birde olmak isteyenler korkmasın iyleşme Süreci sıkıcı gerçekten
Bir anca once daha iyi olursun insallah canim evet lipo hafif bir ameliyat degil benimde belim o kadar cok agriyordu ki memeyi bile unutmustum
Birde ustelik den germede oldun :(
Bi kac gune daha iyi olacaksin canim agri kesicilerini aksatma ufak agrilarda bile aliyordum ben

Bir anca once daha iyi olursun insallah canim evet lipo hafif bir ameliyat degil benimde belim o kadar cok agriyordu ki memeyi bile unutmustum
Birde ustelik den germede oldun :KK43:
Bi kac gune daha iyi olacaksin canim agri kesicilerini aksatma ufak agrilarda bile aliyordum ben
Ayyy canım ya herkese moral veriyosun kuzum benim teşekkür ederim.. Bu arada hala hastanedeyim eşimi bekliyorum çıkış için.. Rehinmi Bıraktı beni acaba

Ayyy canım ya herkese moral veriyosun kuzum benim teşekkür ederim.. Bu arada hala hastanedeyim eşimi bekliyorum çıkış için.. Rehinmi Bıraktı beni acaba
:KK48: Olabilir yeter bu kadinlarin derdi beni bitirdi demistir
Saka kiz trafige yakalanmistir hadi bakalim ilk gecen nasil olacak kendi evinde benim cok rahat gecmisti ;)

:KK48: Olabilir yeter bu kadinlarin derdi beni bitirdi demistir
Saka kiz trafige yakalanmistir hadi bakalim ilk gecen nasil olacak kendi evinde benim cok rahat gecmisti :KK66:
Banyo felan Yaparım artık çocuklarda yarın gelir başlar tantana yardımcıda bulamadım ben küçük kuzum hasta olmuş... Ev dört kat işi yemeği in Çık .. Kalsammıki burda hastanede acaba

Banyo felan Yaparım artık çocuklarda yarın gelir başlar tantana yardımcıda bulamadım ben küçük kuzum hasta olmuş... Ev dört kat işi yemeği in Çık .. Kalsammıki burda hastanede acaba
Ah canim cocuklarla zor olacak ozlemissindir birde ben cok ozlemistim kuzularimi hele o kucugu :( yinede temizligi felan bosver canim ben yapamadim bir sure esim yapti
Aslinda hastanede kalmak bir yandan iyi tarafi kendimizi yormuyoruz gozumuz evin isini felan gormuyor bir yandan da normal yasantina donmek iyi geliyor cabuk toparlaniyosun

Back
X