• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombine amelyat yarın 10 da

Kızlar dün onbirde amelyata alındım akşam altıda odamdaydım çok ağrım olmadı gece güzel uyudum.iki kez Yürüdüm bugün eşim akşam uyudu sabah. İşe gitti sanki uyumaya gelmiş ya. Allahtan hemşireler çok iyi.. Ağrım sızım var tabiki özellikle aynı pozisyonda yattığım için belim ağrıyo. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Herşeyi geçtim acayip sigara krizim tuttu doktor gelip son Kontrolü yapsın tuvalette içicemvalla kızlar.. Yani amelyat Düşünen olsun üç gün zorlanıyosun galiba.. Bu arada bazı kızlar ikinci gün eve gittim felan yazmışlardı bravo diyorum...

Geçmiş olsun kombin olduğu için zorlamıştır seni umarım ağrı sızıntı kalmaz güzel sonuçlar alırsın.... her şey güzel olsun

Geçmiş olsun kombin olduğu için zorlamıştır seni umarım ağrı sızıntı kalmaz güzel sonuçlar alırsın.... her şey güzel olsun
Teşekkür ederim canım yarın çıkabilirsin hatta duş al dedi ananem yarında böyle olursam kalıcam

Kızlar dün onbirde amelyata alındım akşam altıda odamdaydım çok ağrım olmadı gece güzel uyudum.iki kez Yürüdüm bugün eşim akşam uyudu sabah. İşe gitti sanki uyumaya gelmiş ya. Allahtan hemşireler çok iyi.. Ağrım sızım var tabiki özellikle aynı pozisyonda yattığım için belim ağrıyo. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Herşeyi geçtim acayip sigara krizim tuttu doktor gelip son Kontrolü yapsın tuvalette içicemvalla kızlar.. Yani amelyat Düşünen olsun üç gün zorlanıyosun galiba.. Bu arada bazı kızlar ikinci gün eve gittim felan yazmışlardı bravo diyorum...
içtin mi:) benim de korkum bu.yoksunluk krizim tutarsa ne yaparım diye. bi de öksürük tabii.içmeyince öksürüyorum ben.
çok zorladı mı seni sigara.ameliyat öncesi sonrası neler oldu sigaraya dair

içtin mi:) benim de korkum bu.yoksunluk krizim tutarsa ne yaparım diye. bi de öksürük tabii.içmeyince öksürüyorum ben.
Al benden de o kadar bırakmam gerekirken hala içiyorum. Çok kriz tutarsa içerim heralde yeterki aklıma koyayım:))

Al benden de o kadar bırakmam gerekirken hala içiyorum. Çok kriz tutarsa içerim heralde yeterki aklıma koyayım:))
bi haftadır az içiyorum ama ameliyat günüm yaklaştıkça gerildim.bugün koyverdim artık içtikçe içtim.
dikişlerin iyileşmesi için içmemek gerekiyor ama.ameliyat sonrası az içelim.inşallah

Cok gecmis olsun cnm.bugun de hastanedesin oyleyse..umarim kolayca gecer bu donem...

bi haftadır az içiyorum ama ameliyat günüm yaklaştıkça gerildim.bugün koyverdim artık içtikçe içtim.
dikişlerin iyileşmesi için içmemek gerekiyor ama.ameliyat sonrası az içelim.inşallah
Valla bana dr un bi tanesi 3 hafta öncesinden bırakacaksın 1 tane bile içmeyeceksin yoksa seni ameliyat etmem demişti ben de birden bırakamam 2 3 tane içerim demiştim aynı şey hiçbir şey farketmez ha 1 tane ha 1 paket aynı şey demişti zaten ben 3 hafta içmemeyi başarsam daha da içmem.

Çok geçmiş olsun canım bu kadarını atlattın ya gerisi çabuk geçer inş.

Cok cok gecmis olsun canim cok sevindim eger simdi yaziyorsan bize az cok iyisindir ;) ben ameliyat olmadan sigarayi azaltmadim bile ve dikislerim cok iyi allaha sukur tabi senin kadar dikisim yok ben ameliyattan sonra hic icesim gelmedi uc gun icmedim ama 4 cu gun icmeye basladim ne yazikki ..
Ameliyat sonrasi bir turlu iyi bir pozisyon bulamadim rahat etmek icin lipodan belim cok agriyordu benim
Ne zaman evine donuyorsun canim?

Teşekkür ederim canım yarın çıkabilirsin hatta duş al dedi ananem yarında böyle olursam kalıcam
Ne cabuk dus :KK57: ben sade meme ve lipo oldum dusu hemen aldirmadi 5 gun sonra izin verip aldim hatta bazilari daha gec aldi

Canım çık geçmiş olsun baya uzun sürmüş ameliyat umarım sonraki süreç sorunsuz ve rahat geçer sevgiler....

Valla tuvalette tüttürdüm biraz sigara içmedimmi eksiklik hissediyorum ben

Kızlar hala Yürümekte zorlanıyorum pazartesiye kadar hastanede kalıcam ben. Doktor yarın çıkabilirsin dedi ama yok yürüyemiyorum

Kızlar hala Yürümekte zorlanıyorum pazartesiye kadar hastanede kalıcam ben. Doktor yarın çıkabilirsin dedi ama yok yürüyemiyorum
İyi geceler. Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut cok onemli. Ben sali gunu gogus buyutme karin germe ve bel cevresi lipo ameliyati oldum. 2 gece hastanede kaldim. İkinci gun yurumeye basladim. Su an tamamen dik olmasada dike yakin bir sekilde yuruyorum Allaha sukur. Evdede bol bol geziyorum disarida cikiyorum. Zaman zaman cok ayakta kalinca gogus ve karnimda gerginlik oluyo. Ama aldirmiyorum uzaniyorum iyilesme tamamen normallesmesi zaman alicak. Sadece bekleyip sabredip gorucez;))

İyi geceler. Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut cok onemli. Ben sali gunu gogus buyutme karin germe ve bel cevresi lipo ameliyati oldum. 2 gece hastanede kaldim. İkinci gun yurumeye basladim. Su an tamamen dik olmasada dike yakin bir sekilde yuruyorum Allaha sukur. Evdede bol bol geziyorum disarida cikiyorum. Zaman zaman cok ayakta kalinca gogus ve karnimda gerginlik oluyo. Ama aldirmiyorum uzaniyorum iyilesme tamamen normallesmesi zaman alicak. Sadece bekleyip sabredip gorucez:KK66:)
Canım benim Perşembe akşam çıktım bu gün ikinci günmü oluyo bende dün ve bugün Yürüdüm odada. Heryerinden sarkan hortumlarda çıktı ama Yürümekte çok zorlanıyorum adım atarken belim karnım of yaaa ... Bu arada sanada çok geçmiş olsun hayatım

Cok cok gecmis olsun canim cok sevindim eger simdi yaziyorsan bize az cok iyisindir :KK66: ben ameliyat olmadan sigarayi azaltmadim bile ve dikislerim cok iyi allaha sukur tabi senin kadar dikisim yok ben ameliyattan sonra hic icesim gelmedi uc gun icmedim ama 4 cu gun icmeye basladim ne yazikki ..
Ameliyat sonrasi bir turlu iyi bir pozisyon bulamadim rahat etmek icin lipodan belim cok agriyordu benim
Ne zaman evine donuyorsun canim?
Yatarken aynı pozisyondan sırtım ağrıyo ve benim basen iç bacak ta lipo oldu her yerim mosmor Yürümekte çok zorlanıyorum ya bakalım yarın nasıl olucak pazartesiye kadar kalıcam hastanede biraz daha iyleşiym

Yatarken aynı pozisyondan sırtım ağrıyo ve benim basen iç bacak ta lipo oldu her yerim mosmor Yürümekte çok zorlanıyorum ya bakalım yarın nasıl olucak pazartesiye kadar kalıcam hastanede biraz daha iyleşiym
cok merak ediyrum surecini karn germede sezeryan kadar sancilidir tahmin edebiliyrumm ufff fena sancili

cok merak ediyrum surecini karn germede sezeryan kadar sancilidir tahmin edebiliyrumm ufff fena sancili
Amelyat olanların sürecini okuyorum sürekli beşinci gün dik yürümeye başladım 10. Gün işe gittim diyorlar benmi anormalim yürüyemiyorum her yerim ağrıyo

Back
X