- 10 Ağustos 2022
- 15
- 4
- 27
- Konu Sahibi future tense
Saolun cevabınız için bende büyük yani uzunmuş doktor 2 seferde alabilirim demiştiMerhaba benimki tek seferde alındı ama baya uzun bir ameliyat oldu, 3 saat sonra çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolun cevabınız için bende büyük yani uzunmuş doktor 2 seferde alabilirim demiştiMerhaba benimki tek seferde alındı ama baya uzun bir ameliyat oldu, 3 saat sonra çıktım
Bunu söyleyen bir kişi daha duydum iki seferde alınmış onunki de. Benim doktorum çok deneyimli ve tecrübeliydi belki de o yüzden tek seferde halletti bilemiyorumSaolun cevabınız için bende büyük yani uzunmuş doktor 2 seferde alabilirim demişti
Tekrardan merhaba peki ondan sonra hamile kaldınız mı ve ne kadar süre sonra kaldınızBunu söyleyen bir kişi daha duydum iki seferde alınmış onunki de. Benim doktorum çok deneyimli ve tecrübeliydi belki de o yüzden tek seferde halletti bilemiyorum
Hayır kalmadımTekrardan merhaba peki ondan sonra hamile kaldınız mı ve ne kadar süre sonra kaldınız
Ya inşallah bu cuma günü hürmetine Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatları verir içinde bizlerede inslahHayır kalmadım
İmşallah canım herkese versin rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınYa inşallah bu cuma günü hürmetine Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatları verir içinde bizlerede inslah
Merhabalar. Benimde büyük bir septum. Operasyonu hangi doktor hangi hastanede oldunuz acaba beni bilgilendirir misiniz? Kaç dk sürdü tekrar yapışma riski var mı acabaMerhaba bende de vardı ama baya büyük bir septımdu benimki öyleki rahim filminde yarım rahimli gözüküyordum tamamını kaplıyordu. Bu arada hiç gebe kalamadım bende. Ameliyattan bu yana 9 ay geçti hala kalmadım 2 ay sonra tüp bebeğe başlayacağım bende başka bi sorunumuz yok
Bana çift rahim tanısı konmuştu canm 2 sene öyle bildim sonra perde olduğunu öğrendim 2 kez histeroskopi yapldı perde alındı baya derin perdeydi girişten başlıyorduSaolun cevabınız için bende büyük yani uzunmuş doktor 2 seferde alabilirim demişti
Bana çift rahim tanısı konmuştu canm 2 sene öyle bildim sonra perde olduğunu öğrendim 2 kez histeroskopi yapldı perde alındı baya derin perdeydi girişten
Sana da geçmiş olsun canım inşallah yine nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCevabın için teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun herkes de farklı oluyor demek aynen bende ilk çift rahim denildi ben de hamilik de fark edildi ama ikiz bebekler olunca çift rahim değil dediler düşük yaptım yine çift rahim yada perde dediler kısa geçiyorum rahîm istediler filmde perde dediler bı amaliyati oldum bekliyorum şimdi bakalım bana büyük demişti
Amin canım inşallahSana da geçmiş olsun canım inşallah yine nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba ben Düzce üniversitesi hastanesi dr Ali Yavuzcan da oldum. Tek seferde aldı. Yani ben 1 e doğru girmiştim odaya geldiğimde saat 5 idi. Oldukça uzun sürdü. Yapışma riski evet 2 sene sonra var maalesef ben bu ay tüp bebeğe başladımMerhabalar. Benimde büyük bir septum. Operasyonu hangi doktor hangi hastanede oldunuz acaba beni bilgilendirir misiniz? Kaç dk sürdü tekrar yapışma riski var mı acaba
Canım bende bundan 10 ay önce rahimden perde ameliyatı oldum ve rahimde delinme olmuştu açık ameliyat olmak zorunda kalmışım iç kanama riskim olduğu için ameliyatı oldum 10 ay geçti aradan gebelik falanda yok oluşmadı bilmiyorum ne yapmam lazım bi nevide pişman oldum açıkçası ameliyat olduğum için 3 saat sürmüştü ameliyatımda çok zorlanmıştımMerhaba benimki tek seferde alındı ama baya uzun bir ameliyat oldu, 3 saat sonra çıktım