Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kombine amelyat yarın 10 da
- Konu Sahibi ozzz30
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 43
Sende de baya varmis.Allah kolaylik versin.benimki de diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti.acayip korkuyorumKarın germe Göğüs silikon basen bacak lipo var Hayatım sen de nevar.. Sadece katın germe Korkutuyor beni
- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 37
Cnm ameliyattan sonra bn senin resimlerini gorebilirmiyim. Merak ediyorum diklestirme yapmada silikon iyi duruyor mu diye. Cunku bnde diklestirme istemiyorum izler yuzunden. Ins hayirlisi olur cnmTeşekkür ederim kızlar şimdi doktorun yanından çıktım dikleştirme işini istemedim o izler Hoşuma gitmedi ya çok çirkin silikon yeterli dedim.... Mümkünse iyileşene Kadar'da anesteziden çıkarmayın dedim
- 16 Ocak 2011
- 174
- 37
- 73
Tabiki özelden öncesi sonradı atarım resim ama ameliyattan bir hafta sonra ancak HayatımCnm ameliyattan sonra bn senin resimlerini gorebilirmiyim. Merak ediyorum diklestirme yapmada silikon iyi duruyor mu diye. Cunku bnde diklestirme istemiyorum izler yuzunden. Ins hayirlisi olur cnm
- 16 Ocak 2011
- 174
- 37
- 73
Gram uyku yok gerçektenHeyecandan yatamazsin sen simdi:) cok merak ediyorum senin ameliyati canim hem benim istedigim de germe
Ve diklestirmeyi de dusunuyorum ama henuz daha bir ay oldu ameliyat olali beklemem lazimmis
Hersey cok guzel olacak oldu bitti olacak bak gor bende cok stresliydim hastanede fircalamadigim kisi kalmamisti:) gec aldilar beni ameliyata diye beklemek cok aordu olsun bitsin de rahatlayim diyordum ,... Anesteziden uyaninca usuyeceksin ve tabi biraz agrin olacak hemen agri kesici yapip sicak hava verecekler yorganin altina cok hosuma gitmisti bu sistemGram uyku yok gerçekten
Evedemi alsam bundan dedim kis aylarinda hasta olunca iyi olur diye
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Allah yardımcın olsun canım,güzel haberlerle gel aramıza.... BekliyoruzGram uyku yok gerçekten