• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombine amelyat yarın 10 da

Simdiden gecmis olsun..heyecanli olmalisiniz.hangi ameliyatlar var kombinejin icinde.ben de kombine olucam 31 ocakta.

Karın germe Göğüs silikon basen bacak lipo var Hayatım sen de nevar.. Sadece katın germe Korkutuyor beni

Karın germe Göğüs silikon basen bacak lipo var Hayatım sen de nevar.. Sadece katın germe Korkutuyor beni
Sende de baya varmis.Allah kolaylik versin.benimki de diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti.acayip korkuyorum

Ameliyat olacak kizlar tum dualarimiz sizinle sorunsuz surecler olsun insallah ;)
Hic korkmayin ameliyattan sonra ilk gun pisman olmustum ama ertesi gun cok mutluydum :) insallah sizde mutlu olursunuz kizlar

Sevgili ozzz bizi habersiz birakma.dualarimiz seninle.

Teşekkür ederim kızlar şimdi doktorun yanından çıktım dikleştirme işini istemedim o izler Hoşuma gitmedi ya çok çirkin silikon yeterli dedim.... Mümkünse iyileşene Kadar'da anesteziden çıkarmayın dedim

Teşekkür ederim kızlar şimdi doktorun yanından çıktım dikleştirme işini istemedim o izler Hoşuma gitmedi ya çok çirkin silikon yeterli dedim.... Mümkünse iyileşene Kadar'da anesteziden çıkarmayın dedim
Cnm ameliyattan sonra bn senin resimlerini gorebilirmiyim. Merak ediyorum diklestirme yapmada silikon iyi duruyor mu diye. Cunku bnde diklestirme istemiyorum izler yuzunden. Ins hayirlisi olur cnm

Cnm ameliyattan sonra bn senin resimlerini gorebilirmiyim. Merak ediyorum diklestirme yapmada silikon iyi duruyor mu diye. Cunku bnde diklestirme istemiyorum izler yuzunden. Ins hayirlisi olur cnm
Tabiki özelden öncesi sonradı atarım resim ama ameliyattan bir hafta sonra ancak Hayatım

Heyecandan yatamazsin sen simdi:) cok merak ediyorum senin ameliyati canim hem benim istedigim de germe :KK51:
Ve diklestirmeyi de dusunuyorum ama henuz daha bir ay oldu ameliyat olali beklemem lazimmis :(

Gram uyku yok gerçekten
Hersey cok guzel olacak oldu bitti olacak bak gor bende cok stresliydim hastanede fircalamadigim kisi kalmamisti:) gec aldilar beni ameliyata diye beklemek cok aordu olsun bitsin de rahatlayim diyordum ,... Anesteziden uyaninca usuyeceksin ve tabi biraz agrin olacak hemen agri kesici yapip sicak hava verecekler yorganin altina cok hosuma gitmisti bu sistem :KK53:
Evedemi alsam bundan dedim kis aylarinda hasta olunca iyi olur diye :KK48:

Sevgili ozzz su an ameliyatta olmalisin.dualarim seninle..iyi haberlerini bekliyoruz

Cnm haber cikmadi senden .umarim iyisindir

Back
X