Koluma cizik attim :((

Akil etmedim sadece cok ofkeliydim ve ilk defa boyle bir sey yaptim gozumu n onunde bicak vardi cizer cizmez pisman oldum ve sadece 3 saniye surdu bundan zevk almadim gercekten (

O zaman sana contratubexi tavsiye ediyorum. Annemin bacaginda baya buyuk bir ameliyat izi var ve baya gecirdi ki senin kolunda daha etkili olur. Fiyati 75 -80 civari ama kocaman bir tupu var.

Canım benim o anlık yaptım pişmanım diyorsun ama 1 kerede olsa bu ciddi bir eylem rica edeceğim bir psikologla bu durumu paylaş ve sinirlendiğin durumlarda neler yapacağın konusunda yardım al çünkü bu tür bi eylem tek seferde kalmayabiliyor lütfen destek al.izlerin ne durumda ne yaptın o bölgelere

Eğer derinse iz kalabilir, yara iyileştikten sonra Madecassol sürebilirsin, hücre yenileyici bir merhemdir.
Bir de ameliyat izlerinde filan kullanılan Contractubex diye bir krem var o çok etkiliymiş, çok eski olmayan kesik, çizik izlerini geçiriyor diyorlar. bir araştır istersen.

Korkma iz kalmaz. Bende yapmistim oyle bi aptallik ergenlik cagindayken. Daha derindi benimki sanirim senin anlattigina gore. Iz kalmadi..

Iz kalip kalmamasi birazda cilt yapina bagli.
Kesme kendini. Yazik bedenine. Asil mevzu; ailenle neden tartisiyorsun ki sen? anlasamadiginiz mesele ne? Bunu konusalim istersen? belki yardimci olabiliriz sana

ayy benım canım kıymetlıdır ben hıc oyle seyler yapamam kendıme
nerden aklına geldı kendını cızmek
jıletle falan mı yapıyorsun nasıl oluyor

ıyıce temızle mıkrop falan kapma
hangı yastan olursan ol fazla tuhaf bı hareket
ben bu hareketınle senın ofke kontrolu olmayan agresıf hatta gecımsız bı kısı dıyebılırım senın ıcın
kendıne bunu yapma kendıne saygı duy ıyılııgın ıcın soyluyorum

Günahla ne ilgisi var ....hayat sadece günah sevaplardan ibaret değil canım....bi kere çok çirkin görünecek yaşın ilerlediğinde pişman olmak kuvvetle muhtemel....böyle geri donusu zor olsn şeyler yaparken defalarca düşün olur mu....Yaradan kremleri var bulamazsan elma kabuğu deneyebilrsin

Bende bi kaç ay önce bıçakla koli açarken kacirdim bicagi koluma 10 cm kadar baya derin kestim.. Önce baticonla temizledim madecassol sürdüm bir hafta boyunca sürekli sonrada aklima geldikçe şimdi baktim izden eser yok ki derim incecik bende en ufak şeyde iz kalir.. Yaranin kabuk bağlayıp kurumasina izin vermeden söylediğim kremi kullanirsan iz filan kalkmaz.. Hucre yenileyici bi krem evde muhakkak bulunmali.. Yanik gibi durumlarda da çok etkili.. Zaten pişman olmussun konu açtığına göre bi daha yapmazsin böyle bi saçmalık diye düşünüyorum o kısma yorum yapmıyorum

Gecen esimin kiyafetlerini yikamak icin valizine elimi daldirdim. Icinde jilet varms daha once hc solemedi denk de gelmedm icin kolumun yanina denk geldi ince bi cizik oldu. Kanadida ama gecti izi kalmadi bsey olmaz

Bida yapma canim kac yasindasin bilmiorum ama askeri okul polis koleji vs bu tarz yerlerde bu izler sikinti oluyo

Hayir asla yapmam bundan sonra ofkelenirsem uyucam cunku cok pismanim

Iz kalip kalmamasi birazda cilt yapina bagli.
Kesme kendini. Yazik bedenine. Asil mevzu; ailenle neden tartisiyorsun ki sen? anlasamadiginiz mesele ne? Bunu konusalim istersen? belki yardimci olabiliriz sana
Şuan yaraa olmgs diger taraflar bir tatagi cok derin kesmisim ici gozukuo simdi ne suruyum ustune bepanthen var ama korkuyorumvdaha beter yapar diye hic sorma ilgisiz bir aileye sahibim soyle durumu acikliyim annem beni zerre takmio ailecek bana karsi cok anlayissiz lar

canim benim bunun acisini kendinden cikarma. o tarz kesiklere ne kullanilir bilmiyorum inan yanlis yonlendirmek istemem. kas yapayim derken goz cikarmayim. kantaron yaginin yara ve yanik iyilestirici oldugunu duymustum ama hic kullanmadim. arastir istersen.

Benim zamaninda bunu 14 yasindaki ergenuslar yapardi

hele bi çeki duzen ver kendine bakim...utan kendinden kocaman kadinsin

Benim zamaninda bunu 14 yasindaki ergenuslar yapardi

hele bi çeki duzen ver kendine bakim...utan kendinden kocaman kadinsin
çok haklısın evet aptalım bir daha asla boyle bısey yapmam onlar zevk için yapıyor ama ben hıc zvk almadım cızer cızmez pısman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…