- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi Ledgerlee1
-
Akil etmedim sadece cok ofkeliydim ve ilk defa boyle bir sey yaptim gozumu n onunde bicak vardi cizer cizmez pisman oldum ve sadece 3 saniye surdu bundan zevk almadim gercekten(
Günahla ne ilgisi var ....hayat sadece günah sevaplardan ibaret değil canım....bi kere çok çirkin görünecek yaşın ilerlediğinde pişman olmak kuvvetle muhtemel....böyle geri donusu zor olsn şeyler yaparken defalarca düşün olur mu....Yaradan kremleri var bulamazsan elma kabuğu deneyebilrsinBiliyorum diceksinizki niye boyle sacma birsey yaptin gunah vs.. cok haklisiniz ben tam bir aptalim ailemle tartistim ve bir anlik sinirimden boyle birsey yaptim bicakla 3 cizik attim iki tanesi hafif kanadi bir tanesi kanamadi nasil gecirebilir cok iz kalmasini nadil engellerim lutfen yardim edin cok pismanimm ilk defa boyle birsey yaptim cok kotuyumm ..(
Peki ne yaptin ki soylesen benimkide iz olmasin lutfenKorkma iz kalmaz. Bende yapmistim oyle bi aptallik ergenlik cagindayken. Daha derindi benimki sanirim senin anlattigina gore. Iz kalmadi..
Hayir asla yapmam bundan sonra ofkelenirsem uyucam cunku cok pismanimBende bi kaç ay önce bıçakla koli açarken kacirdim bicagi koluma 10 cm kadar baya derin kestim.. Önce baticonla temizledim madecassol sürdüm bir hafta boyunca sürekli sonrada aklima geldikçe şimdi baktim izden eser yok ki derim incecik bende en ufak şeyde iz kalir.. Yaranin kabuk bağlayıp kurumasina izin vermeden söylediğim kremi kullanirsan iz filan kalkmaz.. Hucre yenileyici bi krem evde muhakkak bulunmali.. Yanik gibi durumlarda da çok etkili.. Zaten pişman olmussun konu açtığına göre bi daha yapmazsin böyle bi saçmalık diye düşünüyorum o kısma yorum yapmıyorum
Şuan yaraa olmgs diger taraflar bir tatagi cok derin kesmisim ici gozukuo simdi ne suruyum ustune bepanthen var ama korkuyorumvdaha beter yapar diye hic sorma ilgisiz bir aileye sahibim soyle durumu acikliyim annem beni zerre takmio ailecek bana karsi cok anlayissiz larIz kalip kalmamasi birazda cilt yapina bagli.
Kesme kendini. Yazik bedenine. Asil mevzu; ailenle neden tartisiyorsun ki sen? anlasamadiginiz mesele ne? Bunu konusalim istersen? belki yardimci olabiliriz sana
Şuan yaraa olmgs diger taraflar bir tatagi cok derin kesmisim ici gozukuo simdi ne suruyum ustune bepanthen var ama korkuyorumvdaha beter yapar diye hic sorma ilgisiz bir aileye sahibim soyle durumu acikliyim annem beni zerre takmio ailecek bana karsi cok anlayissiz lar
çok haklısın evet aptalım bir daha asla boyle bısey yapmam onlar zevk için yapıyor ama ben hıc zvk almadım cızer cızmez pısman oldumBenim zamaninda bunu 14 yasindaki ergenuslar yapardi
hele bi çeki duzen ver kendine bakim...utan kendinden kocaman kadinsin
Gecen esimin kiyafetlerini yikamak icin valizine elimi daldirdim. Icinde jilet varms daha once hc solemedi denk de gelmedm icin kolumun yanina denk geldi ince bi cizik oldu. Kanadida ama gecti izi kalmadi bsey olmaz[/QUOTE
ne kadar surede gectı ? bırsey surdunmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?