• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koluma cizik attim :((

Korkma iz kalmaz. Bende yapmistim oyle bi aptallik ergenlik cagindayken. Daha derindi benimki sanirim senin anlattigina gore. Iz kalmadi..
bir sey daha sorcam benim çizik var böyle krmızı ama onlar kanamamıstı sadece bir taraf daki kanadı seninkide kanamışmıydı cok korkuorum kısa kolda giyemem artık ne zamana kadar gecer senın ki ne kadar surede gecti

Sinirlendiğim zaman ben de bazen düşünüyorum ama sonra o izin kalacağını düşünüp bir anda vazgeçiyorum.
Yapmayın siz de bir daha bedeninize yazık.Gidin bir şeyler kırın onun yerine.

Eskiden modaydı bu kendini kesme millet kendini sebepsizce façalardı havalı oluyormuş hesapta...
Kendine zarar vermen o an sinirini ve kırgınlığını almayacak git yastığı sık,ısır ,tekmele hatta bir psikolağa git ama yapma benim içim gitti şurada geçmesi için zeytinyağı ve kabuk bağlayığ hemen iyileşsin diye tütün bas oraya

Biliyorum diceksinizki niye boyle sacma birsey yaptin gunah vs.. cok haklisiniz ben tam bir aptalim ailemle tartistim ve bir anlik sinirimden boyle birsey yaptim bicakla 3 cizik attim iki tanesi hafif kanadi bir tanesi kanamadi nasil gecirebilir cok iz kalmasini nadil engellerim lutfen yardim edin cok pismanimm ilk defa boyle birsey yaptim cok kotuyumm ..:KK43:(
Minicik kanayan ciziğin izi kalmaz. Ayrıca çizik atmak hiçbir sorununu çözmez. Saçma ergen davranışıdır. Bidaha yapma lütfen. Güneşte o kısım yanmasın iyileşene dek

Dilersen yaşadığın olayı anlatabilirsin bu daha faydalı olacaktır senin için. Düşünce yapını değiştirmelisin öfke kontrolünü sağlamak istersen bir daha ki sefer için.

Guzelim benim neden hirsini kendinden aliyorsun ? Bende cok kucukken evdekilerle tartismistim bi tane cizik atmistim derin de diildi ama izi kaldi
Bicakla yapmissan izi kslmaz die dusunuyorum sonucta surekli elimizi yemek yaparken kesiyoruz elimiz simdi ne halde olurdu
Yasin daha cok kucuk mutsuz olursan acisini kendinden cikarma ben su an senin yasinda olmak icin neler vermezdim

Ben krem surmemistim o an akil edememistim ne iyi gelir bilmiyorum o yuzden ama benden sana tavsiye temiz tutmaya calis

Minicik kanayan ciziğin izi kalmaz. Ayrıca çizik atmak hiçbir sorununu çözmez. Saçma ergen davranışıdır. Bidaha yapma lütfen. Güneşte o kısım yanmasın iyileşene dek
Nasıl biliyormusun 3 tane cizik var hepsi üstten cizilmiş birtanesinin ortası delinmiş bu nasıl oldu hiç bilmiyorum o delinen yeri iz olarak kalsa tamam yine iyi ama bütün çizikler kalır diye cok korkuyorum düne göre biraz toparlandı kabuk bağlmasını bekliyorum

Guzelim benim neden hirsini kendinden aliyorsun ? Bende cok kucukken evdekilerle tartismistim bi tane cizik atmistim derin de diildi ama izi kaldi
Bicakla yapmissan izi kslmaz die dusunuyorum sonucta surekli elimizi yemek yaparken kesiyoruz elimiz simdi ne halde olurdu
Yasin daha cok kucuk mutsuz olursan acisini kendinden cikarma ben su an senin yasinda olmak icin neler vermezdim

Ben krem surmemistim o an akil edememistim ne iyi gelir bilmiyorum o yuzden ama benden sana tavsiye temiz tutmaya calis
çok haklısın yok asla bir daha yapmam sinirlendiğim an kendimi yataga atıcam artık çok haklısın siz bıçaklamı çizik atmıştınız

Sinirlendiğim zaman ben de bazen düşünüyorum ama sonra o izin kalacağını düşünüp bir anda vazgeçiyorum.
Yapmayın siz de bir daha bedeninize yazık.Gidin bir şeyler kırın onun yerine.
çok haklısın aynen bir daha yapmam asla ben dersimi aldım zevk için yapmadım bir anlık oldu

Ailem çok üstüme geldi bazı saglık sorunlarım var ama beni hiç umursamıyorlar
Bazı aileler gerçekten anlayışsız olabiliyor. Benimkiler de böyleydi. Çözümü onlar üstüme gelirken dinliyormuş gibi yapıp duymazdan gelmekte buldum. O zaman kimse incinmiyor. Dene işe yaradığını göreceksin. Kolun için endişelenme iyileşecektir. Aynısını yapmıştım şimdi çok komik geliyor. İz kalmadı bende. Sağlıcakla kal.

Bazı aileler gerçekten anlayışsız olabiliyor. Benimkiler de böyleydi. Çözümü onlar üstüme gelirken dinliyormuş gibi yapıp duymazdan gelmekte buldum. O zaman kimse incinmiyor. Dene işe yaradığını göreceksin. Kolun için endişelenme iyileşecektir. Aynısını yapmıştım şimdi çok komik geliyor. İz kalmadı bende. Sağlıcakla kal.
çokk teşekkür ederim moral verdin bana annemde yaptığı hatanın farkında umarım gecer cunku tatıle felan gıdemıcem bu gıdısle yada uzun kolla gezicem sende saglıcakla kal :)))

Back