- 24 Haziran 2016
- 109
- 35
- 13
- 34
- Konu Sahibi Ledgerlee1
-
Evet cok pismanim bir daha asla yapmam suan bezle bagladim mikrop kapmasin diye bepanthen suruyimmi sence gecermi yok benimki cok da derin degil ama iki tanesi az kanadi ama oyle cok kanamadiDüzgünce temizledin mi? Mikrop falan kapmasın dikkat et, benim bir kere kolum yaralanmıştı. Doğru düzgün temizlemedim, yara bandıyla idare ederim sandım. Sonra bir sürü iltihap kaptı, sapsarı olmuştu. Sonra bundan dolayı izi kaldı.
Ama jilet yarası değildi, biraz da derindi.
Pişman olmuşsun zaten, bir daha yapma demeye gerek yok. Başkalarına kızıp, kendinde iz bırakmak zaten çok saçma. Bir şeyin acısını içinde hissetmektense bedensel acıyı tercih etmek çok berbat bir kaçış yoludur. Böyle hiçbir sorunu çözemezsin, sadece pislikleri halının altına süpürürsün. Gitti sanırsın ama hep oradadırlar.
Eğer tekrar sinirlendiğinde kendini kesmek istersen, psikologa gitmelisin. Bu ciddi bir mesele çünkü.
Derin derken nasil derin ? 3 tane cizik attim birtanesi derin degil ama iki tanesi cok az kanadi sonra kanama hemen kesildiVazalin sür yada eczaneden bir ilaç alıp sür eczacılar bilir.Ömrünün sonuna kadar kalır o faça izi eğer derin kestinse.
Akil etmedim sadece cok ofkeliydim ve ilk defa boyle bir sey yaptim gozumu n onunde bicak vardi cizer cizmez pisman oldum ve sadece 3 saniye surdu bundan zevk almadim gercektenMeraktan soruyorum kendini cizmeyi nasil akil ettin?
Valla çok tıbbi bilgim yok ama bepanteni kullanan birçok kişi var demek ki iyi bir krem.Evet cok pismanim bir daha asla yapmam suan bezle bagladim mikrop kapmasin diye bepanthen suruyimmi sence gecermi yok benimki cok da derin degil ama iki tanesi az kanadi ama oyle cok kanamadi
Dal çalı çırpı takıldığındaki gibi ise bir şeycik olmaz.Lakin bu sinir hiç hayır değil keskin sirke küpüne zarar verir.Yapma genceciksin sinirlenince çık dolaş sakinleş ünlü bir sanatçının oğlu bir anlık sinirle cam kapıya kafa atıp şah damarının kesilmesi sonucu vefat etmişti.Öfkeni kontrol etmesi öğren ya da psikolojik destek al canım kendi iyiliğin için.Derin derken nasil derin ? 3 tane cizik attim birtanesi derin degil ama iki tanesi cok az kanadi sonra kanama hemen kesildi
Anneml tartistik cok sinirliydim ilk defa boyle bisey yaptim nasl oldu bende bilmiyorumNeden kendine zarar verdin ?
Cok haklisin normalde sinirlendigimde hep disari cikarim temiz hava bana hep iyi gelir ama ailem cok ustume gittiDal çalı çırpı takıldığındaki gibi ise bir şeycik olmaz.Lakin bu sinir hiç hayır değil keskin sirke küpüne zarar verir.Yapma genceciksin sinirlenince çık dolaş sakinleş ünlü bir sanatçının oğlu bir anlık sinirle cam kapıya kafa atıp şah damarının kesilmesi sonucu vefat etmişti.Öfkeni kontrol etmesi öğren ya da psikolojik destek al canım kendi iyiliğin için.
Evet ama kendimi hemen odaya kapattim sinirlendi ama suan bir sey yapmadi cok kotuyuk biliyorum cok aptalimPeki annen gördü mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?