- 6 Mart 2024
- 10.476
- 8.995
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
sanırım biz çok kat kat giydirdik bebeğiEk gıdaya geçmeden pişik çok beklenmez bebeklerde. Çok mu sıcakta kalıyor ? Ya da acaba yıkarken lif mi kullanıyorsunuz tahriş edecek falan ? Alerjik bir bebek değilse sıcak ya da kullanılan ürünler yapar kızarıklık. Geçmiş olsun minişe. Pişik önleyiciyi vücudunun her yerine kullanabilirsin demişti doktorumuz ben bazen kulak arkasına bile kullandım kızarıklık görünce.
koltukaltında sivilceler. su an uyuyor. uyanık olsa fotoğraf atardımSudocream. Alerjik bebeğim, popoda inatcı pişik var sadece sudocream kontrol altında tutuyor.
Bazen boynunda katlanmadan dolayı kızarıklık fark ediyorum oraya da bir kere sürmem geçiriyor.
Koltuk altındaki pişik olmayabilir eğer normal giydiriyorsanız. Cilt tepkili alerji kaynaklı olabilir. Küçük sivilceler var demişsiniz, nerede bu sivilceler?
Yenidoğan sivilcesi bence de bu, benim bebeğimin daha kırmızı kırmızı ve artma eğilimindeydi. Sudoyu bi deneyin koltuk altına bence, az sürseniz bile etki eder, ben çok memnunum bizim pişiğe anca o iyi geliyorkoltukaltında sivilceler. su an uyuyor. uyanık olsa fotoğraf atardımbu arada yüzünde de yoğun sivilce var. doğduğunda da vardı ama arttı su an. ama doktorumuz normal olduğunu 3-4.aylarda kaybolacaklarını söyledi. yüzündekiler böyle
evet duydum onu bir deneyeyim. instagramda bi kaç kişi memnun kalmamıştı o yüzden sormak istedim burda belki daha iyisi önerilir diyeYenidoğan sivilcesi bence de bu, benim bebeğimin daha kırmızı kırmızı ve artma eğilimindeydi. Sudoyu bi deneyin koltuk altına bence, az sürseniz bile etki eder, ben çok memnunum bizim pişiğe anca o iyi geliyor
hametan biraz ağır olmaz mı yenidoğan bebek için?Hametan. Sudocream geçirmedi arkadaşımın boyun boğumları pişikti. Hametanla hafifledi anında.
İçeriği temiz ürünler kullanmaya özen gösterebilisin. Ben bilindik diye düşünüp bepantol, sudo, sebamed falan almıştım. Bilindik olması ürün içeriğinin masum olduğu anlamına gelmiyormuş onu da öğrenmiş oldum. Sonrasında kızarıklık yerini pütür pütür ve sivilceli görünüme bıraktı. İhtiyaç halinde sabah ve akşam olacak şekilde INCIA marka bebek yağı ve pişik önleyici kullanıyorum. Bu arada benim bebeğim atopik bir bebek.Kızlar iyi günler
Bebişim 22 günlük ve koltuk altında pişik oldu son 3 gündür. Ve kücük kücük sivilceler de var. Bebeğimi yıkarken falan bazen ağlıyor belki acı yapıyor bilmiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Poposuna zaten doğduğundan beri pişik önleyici kullanıyorum o yüzden pişik olmadı hiç ama koltukaltında olacağını hiç tahmin etmedim
mustela kullanıyorum su an ama dediğim gibi çok işe yaramadıİçeriği temiz olsun derseniz incia, mustela falan bakabilirsiniz. Giyimine dikkat edersiniz bebişin.
Bir de incia deneyin o zaman, içinde güzel yağlar var.mustela kullanıyorum su an ama dediğim gibi çok işe yaramadı
tesekkür ederim deneyeceğimBir de incia deneyin o zaman, içinde güzel yağlar var.
Mustela stelatopia krem iyi geliyor kızarıklıklara. İçeriği de temiz dene istersenKızlar iyi günler
Bebişim 22 günlük ve koltuk altında pişik oldu son 3 gündür. Ve kücük kücük sivilceler de var. Bebeğimi yıkarken falan bazen ağlıyor belki acı yapıyor bilmiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Poposuna zaten doğduğundan beri pişik önleyici kullanıyorum o yüzden pişik olmadı hiç ama koltukaltında olacağını hiç tahmin etmedim
Kundak yapınca koltuksltı terlemiş ondan olabilirsanırım biz çok kat kat giydirdik bebeğisimdi yeni yeni artık ortama uygun giydirmeyi öğrendik uyurken falan cok terliyordu. pişik önleyici kullandım kızarıklık görünce ama o da tuhaf oşdu. dğn gece yıkarken gördüm beyaz beyaz kalmış koltukaltında ve sanki soyulmus koltukaltı ben de belki aktif pişikte işe yaramıyor diye düsündüm. poposuna pişik önleyici ve şampuan dısında kullandığım herhangi bir ürün de yok bebeğe. boynunda, ensesinde, kulak arkadında falan da yok kızarıklık bile. sadece koltukaltında. kundak yapıyorum uyurken acaba o yüzden mi oldu
Ev kaç derece ayıptır sorması ?koltukaltında sivilceler. su an uyuyor. uyanık olsa fotoğraf atardımbu arada yüzünde de yoğun sivilce var. doğduğunda da vardı ama arttı su an. ama doktorumuz normal olduğunu 3-4.aylarda kaybolacaklarını söyledi. yüzündekiler böyle
ev 22-25 arası oluyorEv kaç derece ayıptır sorması ?
Oy miniği çok sarmışsınız o battaniyeler sıcak tutsun diye polyester ağırlıklı oluyor. Yapmayın öyle açın üstünüev 22-25 arası oluyor
orda ev havalansın diye pencere açmıştık o yüzden öyle yoksa uyurken sadece uyku tulumu giyiyor üstünü örtmüyoruzOy miniği çok sarmışsınız o battaniyeler sıcak tutsun diye polyester ağırlıklı oluyor. Yapmayın öyle açın üstünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?