EVET DUSUNUNCE BENCE NEMLENDIRICIYE GEREK OLMADIGINA KARAR VERDIM ZATEN LAZERDEN ÜÇ GÜN SONRA DİGER RENK AÇICIYA BAŞLIYORSUN O ZATEN NEMLENDİRIYORben maalesef kremleri aldım saflığıma geldi abla o kadar iyi davrandı ki al kuzum çok dua edeceksin bana dedi. o anki acımla aldım. renk açıcı, nemlendirici peeling toplam sadece kremlere 375 verdimdüzenli olarak da kullandım. genital için renk açıcıdan memnun kaldım. nemlendiriciye o kadar para vermeye gerek yok tabi
Acaba yazdığm konuyla ilgili söyleyeğiniz var mı bu konuda çok müzdaribimEVET DUSUNUNCE BENCE NEMLENDIRICIYE GEREK OLMADIGINA KARAR VERDIM ZATEN LAZERDEN ÜÇ GÜN SONRA DİGER RENK AÇICIYA BAŞLIYORSUN O ZATEN NEMLENDİRIYOR
Merhaba arkadaşlar ben as estetik pendik şubesine genital+koltukaltı+tüm bacak ve kola kayıt oldum pazar günü ilk seansım var. Buraya kayıt olmadan önce pendikte araştırma yaptım kimi yerler as estetiğin verdiği fiyatı verirken kimisi 4milyara yakın fiyat verdi sordugumda ise as estetik gibi yerlerin kalitesiz cihaz kullandıgını söyledi bu benim kafamı çok karıştırdı açıkcası ilk seansım cumartesi alex epilasyon yaptıracagım lakın bana başka cihaz uygulamalarından ve düşük doz verip seansımı uzatmalarından korkuyorum bana seansa gelmeden önce genital bölgemi sadece temizlemem gerektiğini kolumu ve bacagımı almadan gelmemi söyledi neden böyle söyledi soramadım ama rahatsız oldum netten araştırınca o şekilde hiç bir işe yaramadıgını epilasyonun okudum.birde sanırım alexandrite cihazının ucu kalem şeklinde bunu da netten araştırdım başka cihazla yaptıklarında anlayabileyim diye tereddütlü gidecegim açıkcası buraya içimi rahat ettirebilcek yorumlarınız var mı ? Neden bu kadar uygun başka makina kullandıkları için mi yoksa ilerde tekrarlicakta bizim mi haberimiz yok ve sizde kullandıkları cihazın uc şekli nasıl çünkü hepsi zaten büyük bir makina uçları farklılık gösteriyor
Anladım teşekkür ederim aydınlattığın için peki ortalama ne kadar sürdü çünkü 4milyara yakın fiyat veren bir yer bana tüm vucudumun 1.30 saat süreceğini söylemişti. Bazı okuduğum yazılarda uygulama daha kısa yapıldığını okudum. Baştan bir kere burası bende şüphe uyandırdiı için düştüm peşine böyle insam açıkcası düşünüyor neden bu kadar fiyat farkı var diye elde değil birde sadece genitale jilet vur gelmeden 3gün önce ama koluna ve bacagına vurma dedi bende ağda devamlı yaptıgım için en son agdam 1ay önceydi seyrelmeler var ama neden kolumla bacagıma vurmamı istemedi bilmiyorum bunu diyen fiyat konusunda bilgi aldıgım bayandıcanım girdiğin zaman makinenin üstünde yazıyor zaten hangisi olduğu, ona bakarsın. ben özellikle aleksander mı diye bakmıştım. ucu kalem gibi evet ama başka cihazların ucu da öyle mi bilemem. sen girince direk monitöre bak alex uygulamaları yazıyordu bende ekranda.ben jilet kullanıyordum zaten en son aldığımdan 2 hafta sonra gittim. genitalde acı duyduğum için diğer bölgelere göre daha düşük bir seviye yaptık. genitalde düşük doz almama rağmen rahatım açıkçası.
teşekkür ederim umarım bende sıkıntı yaşamadan kurtulurum artık ve umarım o fazla fiyat veren yerler dediklerinde haklı cıkmazlar :)benim tüm vücut bacak-kol-koltukaltı-genital 35-40 dk kadar sürdü ki ben direndim biraz :) semte göre bile fiyat değişiyor ona çok takılma makine önemli olan. jilet konusunda bilemicem neden öyle yönlendirdiğini ama ben bacağıma jilet vurduktan 2 hafta sonra başlamıştım.[/QUOTE
Neden bitmedi peki dozu mu az verdiler acaba yoksa alexmi uygulamadılar benim orasıyla ilgili çok tereddütüm var ama diğer yerlerde aşırı pahalı eşimde açıkcası pahalı söyleyen yerlere güvenmiyor benimde şansım orası kaldı güvenmeyerek başlicam umarım hayırlısı olur bazı kişilerin memnun oldugunu okumuştum burda ama belki siz hamile olduğunuz için hormonlardan dolayı tekrar etmiş olabilir çünkü hamile iken tekrarlandıgını biliyorum başvuru sorasında 1yıldır oraya giden birine sordm memnunmusunuz diye 1yıldır geldim bitti bacaklarımı yapıyorum demişti2 seneden fazla oldu benim baslayali.Evlendim hamile kaldim hala bitmedi.Hic memnun kalmadim.Anca zorla krem satmaya calisiyolar.İns dogumdan sonra baska yer bakiycam.As benim icin bitmistir.Kac arkadasimda memnun kalmayip biraktilar
İlk seans yapılıyo ama diğer seanslara gitmeden jilet vuruluyor mu bilmîyorum ama zannetmiyorum dediğiniz gibi etkisi olmaz o zaman her defasında jiletle gidilirse sizde kullanılan cihazın ucu kalem şeklindemiydi birde hangi şubesine gitmiştiniz acabaSiz bilirsinizama Hamilelikten onceden bi etkisini gormedim.Aksine surekli jiletletip kalinlastiriyorlardi killari.Kalinlasinca bitmezki.Bunu guzellik uzmani bi yakinim soyledi.Bitmesin diye surekli jiletletiyolar dedi.Sen kalislasmasi icin deil bitmesi icin gidiosun dedi.Haklida
Sanırım size alexandrite yapmamışlar o yüzden sonuç alamamış olabilirsiniz ben açıkcası maddi durumum yerinde olsaUmraniye subesine gitmistim.Tabanca gibiydi bnmki.En iyi makinaydi.Ama bitirmediler.Ben kendi memnuniyetsizligimi belirttim sadece.Tabiiki gitmek isteyen gidebilir
Sanırım size alexandrite yapmamışlar çünkü ucu kalem gibi oluyor ben acıkcası gitmek istediğimden değil tek çarem orası kaldığı için gidiyorum uygun oldugu için diğer yerler çok pahalı söyledi eşimde burayla bir başla öyle böyle 1senelik kuaför paran en kötü dedi yoksa tereddütlü gidiyorum ama yinede yaşadığım gelişmeleri buradan paylaşıcamUmraniye subesine gitmistim.Tabanca gibiydi bnmki.En iyi makinaydi.Ama bitirmediler.Ben kendi memnuniyetsizligimi belirttim sadece.Tabiiki gitmek isteyen gidebilir
Selam ayça ben pendik as estetiğe gidiyorum daha önceki mesajlarımdan düşüncelerimi paylaştığım konular oldu yine de söyleyeyim kısaca eğer bütçen el veriyorsa sante lazeri öneririm tüm bölge için 6seams bana 3milyar yaklaşık fiyat verdî böyle yüksek söyleyen bir kaç firma daha var ama sante sağlık bakanlıgı onaylı sertifika ve muayenhane sahip onun dışında as estetikle ilgili çok olumsuz düşüncelerim vardı neden bu kadar uygun gangi cihazı kullanıyolar vs diye ama senin yazdıgın mesajdan önce bir paylaşımfa bulundum oku bir istersn :)Selam bayanlar:)
bende pendiktekine gitmeyi düşünüyorum ama giden var mı ümraniye ve kartal için olumlu yorum yazanlar var ama pendik için bilgi göremedim
Selam ayça ben pendik as estetiğe gidiyorum daha önceki mesajlarımdan düşüncelerimi paylaştı
Selam ayça ben pendik as estetiğe gidiyorum daha önceki mesajlarımdan düşüncelerimi paylaştığım konular oldu yine de söyleyeyim kısaca eğer bütçen el veriyorsa sante lazeri öneririm tüm bölge için 6seams bana 3milyar yaklaşık fiyat verdî böyle yüksek söyleyen bir kaç firma daha var ama sante sağlık bakanlıgı onaylı sertifika ve muayenhane sahip onun dışında as estetikle ilgili çok olumsuz düşüncelerim vardı neden bu kadar uygun gangi cihazı kullanıyolar vs diye ama senin yazdıgın mesajdan önce bir paylaşımfa bulundum oku bir istersn :)
ğım konular oldu yine de söyleyeyim kısaca eğer bütçen el veriyorsa sante lazeri öneririm tüm bölge için 6seams bana 3milyar yaklaşık fiyat verdî böyle yüksek söyleyen bir kaç firma daha var ama sante sağlık bakanlıgı onaylı sertifika ve muayenhane sahip onun dışında as estetikle ilgili çok olumsuz düşüncelerim vardı neden bu kadar uygun gangi cihazı kullanıyolar vs diye ama senin yazdıgın mesajdan önce bir paylaşımfa bulundum oku bir istersn :)[/QUOT
Selam ayça ben pendik as estetiğe gidiyorum daha önceki mesajlarımdan düşüncelerimi paylaştığım konular oldu yine de söyleyeyim kısaca eğer bütçen el veriyorsa sante lazeri öneririm tüm bölge için 6seams bana 3milyar yaklaşık fiyat verdî böyle yüksek söyleyen bir kaç firma daha var ama sante sağlık bakanlıgı onaylı sertifika ve muayenhane sahip onun dışında as estetikle ilgili çok olumsuz düşüncelerim vardı neden bu kadar uygun gangi cihazı kullanıyolar vs diye ama senin yazdıgın mesajdan önce bir paylaşımfa bulundum oku bir istersn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?