Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.5 sene önce doğum yaptım.65 kilodan 90 ı gördüm.Şimdi 70 kiloyum. Kilo alıp vermekten mi yaşın ilerlemesinden mi koltuk altlarım çizgi çizgi oldu.Belirgin çizgiler Herşeyi kafasına takan ben buna takıldım şimdi Aynı sorunu yaşayan var mı?
Ağırlıkla dambıl gibi en az 6 saniye kaldırıp indirin. Kızımın fizyoterapisti hızlı hızlı indirip kaldırmanın işe yaramadığını 6 saniye en az ağırlığı indirip kaldırmanın önemli olduğunu söyledi Ellerinizi duvara yaslayıp kendinizi itip çekin
Ağırlıkla dambıl gibi en az 6 saniye kaldırıp indirin. Kızımın fizyoterapisti hızlı hızlı indirip kaldırmanın işe yaramadığını 6 saniye en az ağırlığı indirip kaldırmanın önemli olduğunu söyledi Ellerinizi duvara yaslayıp kendinizi itip çekin
Gün içinde aklınıza geldikçe yapın.ağır spor bana görede değil maalesef Sırtınızı duvara dayayın dizinizi hafif kırın sırt duvarda sabit oturup kalkın. Bunlar aklıma gelenler Estafurullah cevap vermeniz bile güzel Ben teşekkür ederim asıl