biraz pahalıya mal olabilir belki ama kollarını ve altını beyaz deri döşet,oturulan yeri siyah kumaş,yastıklarda siyah beyaz gri renk karışımlı motifli siyah kumaşın yerinden olsun.benim alacağım koltuk takımı böyle siyah beyaz ve gri tonlarında düşünüyorum,fotoğrafını ekleyecektim ekleyemedim sen nasıl eklediysen söyle yapabilirsem eklerim görürsün
Eki Görüntüle 170461 işte bu benim sahip olmak istediğim koltuk takımı. senin siyah cam masanla çok güzel yakışabilir
ben yeni evleniyorum..bende siyah lake duvar ünitesi aldım..siyah simli kumaştan deri içinede krem rengi kumaştan oturma yerini yaptım..koltukların üzerinde gümüş rengi minderler yaptırdım..ayaklarınıda gümüş rengi boyattım...herkes bayıldı...yani siyah ve gümüş rengini kullanabilirsin..çünkü bu renklerin modası hiç geçmez...çokta asıl ve şık durur.
cnm kol kısımlarını siyah yaptır..oturma yerini çizgili siyahlı grili karışık olsun..yaslanma yerindeki yastıklarıda desenli beyaz agırlıklı yine içinde siyah gri olsun güzel duru bence:)
çok karışık olmaz mı ben hep iki renk düşündüm ama bilmiyorum ki bu dediğin nasıl olur.
cnmm bu tarif ettigim gibiii bi magzada görmüştüm çok begendim şimdi internettende baktım bulamadımmm dedigime benzer bi takım:)
oturma yeri hanii yaklaşınca belli olur ya çizgileri öle bşy diyorumm..yastıklarda desenli :)bulursam ekleirm resim bakınıyourm şimdi:)karışık durmuyor:)
bence siyah düşünme. çok toz belli eder. su lekesi bile kalır. siyah renk koltuk için aydınlık ve geniş bir oda gerekir. ışıklandırma iyi olmalı v.s.. .mobilyacılar geniş mağazalar orda çok güzel görünen bir takım evde aynı etki vermiyor.. 2 renkli de düşünme derim pek yakında modası geçer.. halını değiştirmeyi düşünmüyorsan tek renk açık kahve veya bej rengi güzel olur.yanlara desenli kumaştan kırlent yaptırısın...ben olsam açık krem koltuklar kırmızı kahve tonlarında perde ve tül. kırmızı halı yan kırlentler de desenli bej ve kırmızı yapardım..ama bence sakın koçaklar ve oturum yerleri farkıl 2 renk düşünme. hem gözü yoruyor hem de yakında demode olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?