Koltuklarım sıfır, evi rengime uymadığı için satmak istiyorum. Yada takas

İrfan Home'dan aldım ama KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. Zaten artık İrfan Home'da satışı yok bu koltukların.
Üretici firmasının adı PAKO KOLTUK. Facede aratırsan iletişimine ulaşırsın.
Bir de VIVENSE'de var ama orası biraz pahalı.
İrfan home iyi biliriz. Ne sattiklarinin arkasında olurlar ne de destek olurlar. Bir kaç ay içinde bir sürü para verdiğimiz koltuk perte cikti. :)))) Şikayet varda sikayetimiz bile var.

Koltuğun iadesini isteseydiniz.
Önce aradık ulaşamadık sonra şikayet vara yazdım hemen aradilar. Ben direk para iadesi istedim zaten. Ama gelip tamir edeceğiz dediler. Çekeceğim rezilligi tahmin ettiğim için kabul etmedim ama yapılan firmaya iletip 10 gün içinde gelecek denildi. Sikayetinizi çekebilir mısınız dediler neyse dedim çekeyim bari. Ne gelen var ne giden. Tekrar şikayeti açtım. Bu sefer dedim tamir istemiyorum iade olursa sikayetimi çekerim dedim. Çalıştığınız firmalar ne kadar uyduruk bir dikkat edin dedim. Sonra bir sürü aradılar ama açmadım. Haram olsun yapan firmaya da irfana da başka diyecek birşey yok.

Koltukların rengini ben beğenemedim. Böyle patlak renkleri sevemıyorum. Önceki renk daha güzel duruyormuş bence. Umarım satabilirsin.

Selam arkadaşlar,
Koltuklarımı yeni aldım, daha 1 ay olmadı.
Mağazada çok beğenerek seçip aldığım koltuk kumaş rengi evime hiç uymadı.
Rengi kendim seçtiğim için geri de değiştiremiyorum.
Koltuk kumaşını yeniden yaptırmak ta 2500 TL'den başlıyor fiyatlar, çok yüksek.
Bu nedenle satmak istiyorum.
3+3+1+1 şeklinde. Ekte paylaştığım foto da 1 tane tekli görünmüyor.

İlgilenenler dönüş yaparsa çok sevinirim. Renk evimin diğer mobilyalarına uymadığı için çok absürt durdu. İnanın evime girmek dahi istemiyorum. Yeni evliyim evimde Kur'an okutucam. Koltuklar yüzünden okutamıyorum.
Ben de beğendim koltuklarınızı rengi çok güzel yalnız perdeleriniz ne renk gri mi ışık vurmuş eğer gri ise onu değiştirebilirsiniz koltukların renginden uyumlu olur.

bende griyi çok beğeniyorum ama birşey söyleyim mi yeşil takım kesinlikle daha güzel durmuş griden..şöyle gündüz ışığında halısıyla birlikte bir resim yollayın bizde size fikir verelim..mesela perde değiştirmekle başlayabilirsiniz..yani koltuklar çok güzel bence çok beğendim..perdeler olmamış..güzelim koltukları heba etme perdeleri çıkart yatak odasında falan değerlendir..salona da yeni fonlar bir kaç kırlent tablo aksesuar vs çok güzel olur..Ama iyi ki halını beyaz almışsın herşeye uyar..

Halım da var :) ama yakından bakınca renkler alakasız oldu işte :KK43:
Bir de hayalimde gri koltuk vardı. Niyeyse yeşil seçtim.
İnşallah buradan satabilirim

.bence su yeşili gayet güzel olmuş. gri ve su yeşili karışık desenli bir halı çok yakışacaktır. Ayrıca yemek masasının sandalye tipiyle koltukların tipleri çok yakışmış. Hafif retro havası oluşmuş evde.gri koltuklarla eviniz çok renksiz olacaktır. gri bunalım rengidir.Eve sadece ofis ya da hastane havası veriyor. Çok gri tonlarda döşenmiş ev gördüğüm için söylüyorum.

Selam arkadaşlar,
Koltuklarımı yeni aldım, daha 1 ay olmadı.
Mağazada çok beğenerek seçip aldığım koltuk kumaş rengi evime hiç uymadı.
Rengi kendim seçtiğim için geri de değiştiremiyorum.
Koltuk kumaşını yeniden yaptırmak ta 2500 TL'den başlıyor fiyatlar, çok yüksek.
Bu nedenle satmak istiyorum.
3+3+1+1 şeklinde. Ekte paylaştığım foto da 1 tane tekli görünmüyor.

İlgilenenler dönüş yaparsa çok sevinirim. Renk evimin diğer mobilyalarına uymadığı için çok absürt durdu. İnanın evime girmek dahi istemiyorum. Yeni evliyim evimde Kur'an okutucam. Koltuklar yüzünden okutamıyorum.
Ne kadar istiyorsun

Arkadaşım bence koltukların süper sakın değiştirme. Evini birkaç küçük dokunuşlada gözüne güzel gözükmesini sağlayabilirsin. Bence bu hali bile griden çok daha canlı duruyor. Bazı insanlar için değişikliğe alışmak zor olabiliyor. Aynısı bendede oldu. Ama zamanla gözün alışacak.

Ben renge bayıldım yapman gereken yastıkları biraz canlı renk yaptı aynı renkten perdeye ya da çevresine birkaç obje vazo falan iyi olur.

Canım mobilyalarıma uymadı dediğin o mobilyaları göremediğim için yorum yapamıyorum. Ama şurada köşede gri tonlarında bir sandalye gördüm. Eğer mobilyaların o tonlardaysa gri yastıklar yaptır arayada bir renk at patlasın çok güzel olur. O uyumu yine yastıklarla yakalarsın. Benim mobilyalarım beyaz kahve. Koltuklarım mor yastıklarım pembe mor karışık. Ama bakınca uyum içindeler. Aman mobilyama uysun diye düşünmedim

Back
X