- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
- Konu Sahibi ayselkocunal
Cok guzel duruyor neden begenmediniz ki bence duvarlarda guzel bir duvar kagidiyla kaplanmali tek eksik o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İrfan home iyi biliriz. Ne sattiklarinin arkasında olurlar ne de destek olurlar. Bir kaç ay içinde bir sürü para verdiğimiz koltuk perte cikti. :)))) Şikayet varda sikayetimiz bile var.İrfan Home'dan aldım ama KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. Zaten artık İrfan Home'da satışı yok bu koltukların.
Üretici firmasının adı PAKO KOLTUK. Facede aratırsan iletişimine ulaşırsın.
Bir de VIVENSE'de var ama orası biraz pahalı.
Koltuğun iadesini isteseydiniz.İrfan home iyi biliriz. Ne sattiklarinin arkasında olurlar ne de destek olurlar. Bir kaç ay içinde bir sürü para verdiğimiz koltuk perte cikti. :)))) Şikayet varda sikayetimiz bile var.
Koltuğun iadesini isteseydiniz.İrfan home iyi biliriz. Ne sattiklarinin arkasında olurlar ne de destek olurlar. Bir kaç ay içinde bir sürü para verdiğimiz koltuk perte cikti. :)))) Şikayet varda sikayetimiz bile var.
Önce aradık ulaşamadık sonra şikayet vara yazdım hemen aradilar. Ben direk para iadesi istedim zaten. Ama gelip tamir edeceğiz dediler. Çekeceğim rezilligi tahmin ettiğim için kabul etmedim ama yapılan firmaya iletip 10 gün içinde gelecek denildi. Sikayetinizi çekebilir mısınız dediler neyse dedim çekeyim bari. Ne gelen var ne giden. Tekrar şikayeti açtım. Bu sefer dedim tamir istemiyorum iade olursa sikayetimi çekerim dedim. Çalıştığınız firmalar ne kadar uyduruk bir dikkat edin dedim. Sonra bir sürü aradılar ama açmadım. Haram olsun yapan firmaya da irfana da başka diyecek birşey yok.Koltuğun iadesini isteseydiniz.
Ben de beğendim koltuklarınızı rengi çok güzel yalnız perdeleriniz ne renk gri mi ışık vurmuş eğer gri ise onu değiştirebilirsiniz koltukların renginden uyumlu olur.Selam arkadaşlar,
Koltuklarımı yeni aldım, daha 1 ay olmadı.
Mağazada çok beğenerek seçip aldığım koltuk kumaş rengi evime hiç uymadı.
Rengi kendim seçtiğim için geri de değiştiremiyorum.
Koltuk kumaşını yeniden yaptırmak ta 2500 TL'den başlıyor fiyatlar, çok yüksek.
Bu nedenle satmak istiyorum.
3+3+1+1 şeklinde. Ekte paylaştığım foto da 1 tane tekli görünmüyor.
İlgilenenler dönüş yaparsa çok sevinirim. Renk evimin diğer mobilyalarına uymadığı için çok absürt durdu. İnanın evime girmek dahi istemiyorum. Yeni evliyim evimde Kur'an okutucam. Koltuklar yüzünden okutamıyorum.
Halım da var :) ama yakından bakınca renkler alakasız oldu işte
Bir de hayalimde gri koltuk vardı. Niyeyse yeşil seçtim.
İnşallah buradan satabilirim
Ne kadar istiyorsunSelam arkadaşlar,
Koltuklarımı yeni aldım, daha 1 ay olmadı.
Mağazada çok beğenerek seçip aldığım koltuk kumaş rengi evime hiç uymadı.
Rengi kendim seçtiğim için geri de değiştiremiyorum.
Koltuk kumaşını yeniden yaptırmak ta 2500 TL'den başlıyor fiyatlar, çok yüksek.
Bu nedenle satmak istiyorum.
3+3+1+1 şeklinde. Ekte paylaştığım foto da 1 tane tekli görünmüyor.
İlgilenenler dönüş yaparsa çok sevinirim. Renk evimin diğer mobilyalarına uymadığı için çok absürt durdu. İnanın evime girmek dahi istemiyorum. Yeni evliyim evimde Kur'an okutucam. Koltuklar yüzünden okutamıyorum.
Boya yerine çok hoş duvar kağıtları da var öyle bir şey yapmayı da deneyebilirsiniz.Koltuğun rengi içime sinmediği için koltukları elden çıkarmak istiyordum ama duvarları boyatmak için araştırma yapıcam şimdi