Koltuklarım sıfır, evi rengime uymadığı için satmak istiyorum. Yada takas

kayinvaliden senin evine ne diye karisiyorki?? herkesin aklinda bir dekor var muhakkak benimde koltugum gri renkte kayinvalidem hic alakasiz bir sey yaptirmak istese muhakkak engel olurdum yada uymayacagini soyler uyumlu bir sey diktirmesini isterdim...

Koltuk konusunda bu kadar riske girip takas yada satmaktansa bir salona ne kadar boya giderki bence duvarlari acik renk boyat en mantiklisi...
Koltuğun rengi içime sinmediği için koltukları elden çıkarmak istiyordum ama duvarları boyatmak için araştırma yapıcam şimdi

Yok gri almadım yani yenilersem gri almam demem demek istedim. Suanki yemek odası takımım da gri - beyaz çünkü. :) :KK66:

Sizin yerinizde olsam perdeyi değiştiririm sadece. Grili bir fon olabilir. Yahut hiç fon kullanmayabirsiniz de. Haliyla bütünleşir bence. Grili beyazlı su yesilli bir hali çok güzel olur. Tekrar masrafa gerek yok cidden çok güzel.
Beğenmenize çok sevindim, forumdaki herkes beğendi nerdeyse :) galiba benimde içime siniyor yavaş yavaş :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-03-14 at 16.54.30.webp
    WhatsApp Image 2017-03-14 at 16.54.30.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 288
Evet yeşildense bu bi tik daha iyi duruyor...
Bundan sonra yeşilin icine sinmemesi normal...

Evet yeşildense bu bi tik daha iyi duruyor...
Bundan sonra yeşilin icine sinmemesi normal...
İşte :( bu yüzden satmaya çalışıyorum. Kumaş değitirmek deli para ki nasıl yaptırcam kime güvencem.
O yüzden çok zarara uğramadan satmak istiyorum. Ya da birşeyle takas yapmak...
Bakalım kısmet artık

İki renk de ayrı ayrı güzel. Tamam gri hoş natürel ama çok sade. Belli zaman sonra renksizlik de sikabilir. Yesille az renk gelmiş eve. Sandalyelerinizi çift renk kullanabilirsiniz. İkisi yeşil dördü gri gibi.

Neden gri alıp sonradan degistirdiniz ki?

İki renk de ayrı ayrı güzel. Tamam gri hoş natürel ama çok sade. Belli zaman sonra renksizlik de sikabilir. Yesille az renk gelmiş eve. Sandalyelerinizi çift renk kullanabilirsiniz. İkisi yeşil dördü gri gibi.

Neden gri alıp sonradan degistirdiniz ki?
Gri koltuklarımın kumaşında sorun çıktı, kumaş keten olduğu için tüylenme yaptı.
Aldığım firma kumaşı değiştirdi. Benim mağazada seçtiğim renkle eve gelen renk farklı çıktı.
Yani mağazada beğendiğim renk daha açık bi tondu. Ama eve gelince koltuklar daha koyu geldi gözüme. Firmanın hatası yok, kumaş yanar dönerli olduğu için aldanmışım.

Bu gri renk kumaşta her kumaş kartelasında olmuyor. Koltukları aldığım firma da çok sorun çıkardı.Evde 2 ay koltuksuz kaldım. en son lanet olsun dedim yeşil rengi seçtim.

Gri koltuklarımın kumaşında sorun çıktı, kumaş keten olduğu için tüylenme yaptı.
Aldığım firma kumaşı değiştirdi. Benim mağazada seçtiğim renkle eve gelen renk farklı çıktı.
Yani mağazada beğendiğim renk daha açık bi tondu. Ama eve gelince koltuklar daha koyu geldi gözüme. Firmanın hatası yok, kumaş yanar dönerli olduğu için aldanmışım.

Bu gri renk kumaşta her kumaş kartelasında olmuyor. Koltukları aldığım firma da çok sorun çıkardı.Evde 2 ay koltuksuz kaldım. en son lanet olsun dedim yeşil rengi seçtim.
Anladım. Kadife rengin grisi de zaten çok hoş durmazdi. Gumusvari dururdu a da spor takıma olmazdı. İyi ki erkenden tuylenmeyle çıkmış sorunu. Ben de keten bir köşe kullandım oturma odamda ama illallah ettim. Dökülen su olsa izi kalıyordu. Her yeri lekeli gibi duruyordu. Her yerini silsem daha beter oluyordu. Bence takım da renk de güzel. Dert etmeyin. Çocuklar olursa inşallah büyürken zaten çok yipranip kirleniyor. Büyüdüklerinde degistirirsiniz.

Hangi firmadan aldınız?.Onu sormayı unuttum. Ben gerçekten çok beğendim. Şuan koltuk takımını değiştirme imkanım yok ancak birkaç sene sonraya nasipse. Ama çok aradım bu modelde bulamadım. Tam benim istediğim gibi yemek takımıma uygun spor, sade, ayağı yüksek bir model. Kapitoneli ve çiçekli takımları görmekten bıktım her firmada.

Anladım. Kadife rengin grisi de zaten çok hoş durmazdi. Gumusvari dururdu a da spor takıma olmazdı. İyi ki erkenden tuylenmeyle çıkmış sorunu. Ben de keten bir köşe kullandım oturma odamda ama illallah ettim. Dökülen su olsa izi kalıyordu. Her yeri lekeli gibi duruyordu. Her yerini silsem daha beter oluyordu. Bence takım da renk de güzel. Dert etmeyin. Çocuklar olursa inşallah büyürken zaten çok yipranip kirleniyor. Büyüdüklerinde degistirirsiniz.
Evet benim eski keten koltuk da öyleydi berbattı, kadife gri de dediğiniz gibi duruyordu.

Hangi firmadan aldınız?.Onu sormayı unuttum. Ben gerçekten çok beğendim. Şuan koltuk takımını değiştirme imkanım yok ancak birkaç sene sonraya nasipse. Ama çok aradım bu modelde bulamadım. Tam benim istediğim gibi yemek takımıma uygun spor, sade, ayağı yüksek bir model. Kapitoneli ve çiçekli takımları görmekten bıktım her firmada.
İrfan Home'dan aldım ama KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. Zaten artık İrfan Home'da satışı yok bu koltukların.
Üretici firmasının adı PAKO KOLTUK. Facede aratırsan iletişimine ulaşırsın.
Bir de VIVENSE'de var ama orası biraz pahalı.

Back
X