Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Sizce güzel mi? (Resimli)

Bu modele renk seçimi hangisi olmalı?

• Mürdüm - beyaz

OY: 74 66,1%
  • Kırmızı - beyaz

OY: 8 7,1%
  • Siyah - beyaz

OY: 30 26,8%

• Ankete Katılan
    112
gülerek kullan cnm gayet guzel ama kırmızı hoşuma gıtmedı benım göz yoruyor mürdüm daha güzel

salon için düşünüyorsun sanırım
benim oturma odam kırmızı siyah. Kullanış açısından bir sorun yok ama ben bu tarz renkleri salon için uygun görmüyorum
oturma odasına daha uygun, yerinde olsam onu elerdim

mürdümü çok begendim, çok cici duruyor ve kırmızıya göre bence modeli daha şık göstermiş
salon için de gayet uygun

berjerleri ben pek begenmedim, dönerli olan fena değil ikisinden birini sececeksem ben olsam onu secerdim
oturma odamdaki berjerim dönerli. Şimdiye kadar 20 kişilik misafir bile ağırladım hiçbir sorun olmadı
hee ama şu var, benimki 180 derece dönmüyor
salonda koyacağın yeri ayarlayıp zarar görmesini engelleyebilirsin
evlenmeden önce her türlü ayrıntıyı düşünüyoruz, kafamızı çok kurcalıyoruz
ama bu tarz şeyler evlenince çok detay ve önemsiz kalıyor:))

mutluluklar :))))

salon için düşünüyorsun sanırım
benim oturma odam kırmızı siyah. Kullanış açısından bir sorun yok ama ben bu tarz renkleri salon için uygun görmüyorum
oturma odasına daha uygun, yerinde olsam onu elerdim

mürdümü çok begendim, çok cici duruyor ve kırmızıya göre bence modeli daha şık göstermiş
salon için de gayet uygun

berjerleri ben pek begenmedim, dönerli olan fena değil ikisinden birini sececeksem ben olsam onu secerdim
oturma odamdaki berjerim dönerli. Şimdiye kadar 20 kişilik misafir bile ağırladım hiçbir sorun olmadı
hee ama şu var, benimki 180 derece dönmüyor
salonda koyacağın yeri ayarlayıp zarar görmesini engelleyebilirsin
evlenmeden önce her türlü ayrıntıyı düşünüyoruz, kafamızı çok kurcalıyoruz
ama bu tarz şeyler evlenince çok detay ve önemsiz kalıyor:))

mutluluklar :))))

Günlük oturma odası için düşünüyorum canım :40:

daha güzel ve kullanışlı oturma odası takımları var ben ce modeli ve uzun bir süre değiştiremeyecekseniz rengini ayrıca temizliği çok önemli

Ya ben açıkçası siyah beyazını beğendim ama sen onu pek beğenmemişsin galiba:26:
Siyah beyaz olmazsa mürdüm rengi olabilir kırmızı beyazı görür görmez eledim zaten:)

Ya ben açıkçası siyah beyazını beğendim ama sen onu pek beğenmemişsin galiba:26:
Siyah beyaz olmazsa mürdüm rengi olabilir kırmızı beyazı görür görmez eledim zaten:)

Siyah beyaz görüntü olarak güzelde canım temizlik açısından düşününce biraz uğraş istiyo sanırım. O yüzden siyah düşünmüyorum. Kırmızıda zamanla yorar diyo çoğu kişi. Sende beğenmemişsin :) Geriye mürdüm kalıyor. Birde babamların evde ki koltuk takımıda mürdüm beyaz. Mürdüm temizlik açısından çok kullanışlı :55:

Mor diyorum canım :) Morun berjeri de güzel :34:

Kırmızıyı da beğendim ben , fakat bak kırmızının yastıkları kötü. Hani kırmızının yastıklarındaki desenler, morun yastıklarındaki desenler gibi orantılı dağıtılsaydı, kırmızı derdim hatta :)

Son durum kararsızlık :1: ama kafamda mürdüm beyaz daha ağırlıklı sanki :77: Aslında bu konuyu açmadan önce kırmızı - beyaz mağazada görüp beğenmiştik ama renkte kararsız kalmıştım. Konu açmak istedim. Mürdüm - beyaz en çok beğenildi.

Mor diyorum canım :) Morun berjeri de güzel :34:

Kırmızıyı da beğendim ben , fakat bak kırmızının yastıkları kötü. Hani kırmızının yastıklarındaki desenler, morun yastıklarındaki desenler gibi orantılı dağıtılsaydı, kırmızı derdim hatta :)

Mürdüm olursa takım olarak böyle olucak çünkü sabit olan berjerleri tercih edicez. Fakat minder kumaşı farklı olucak doğal olarak berjerlerinde kumaşı farklı olmuş olucak :77: Dallı budaklı çiçekli şeyleri pek sevmiyorum böyle kumaşlarda. O yüzden daha farklı şekillerde olucak canım çizgili falan.
$CAZIBE-1 (5).webp$Mürdm.webp$Mürdüm.webp

oyumu mürdüm -beyaz olarak kullandım..
siyah beyazda çok hoşuma gidiyor benim..
bir tanıdığım mürdüm beyaz aldı mobilyasını ve toz topladığını söylüyor ...
benim her odam farklı...
salonum gri altın varak mobilya beyaz ünite..
oturma odası nar çiçeğii cıvıl cıvıl...
yatak odam siyah beyaz...
hepsini kullandım aklım kalmasın..:34:

Ben sitede hiç rastlamadım genelde avangarde tarzında yada köşeli koltuklara denk geldim. Ayrıca kötü anlamda mı söylediniz anlamadım :26:
Renk olarak her renk seçenek var. Kırmızı hoş duruyor ama zamanla göz yorar mı diye düşünüyorum. Mürdüm ve beyazıda var
Eki Görüntüle 448406 Eki Görüntüle 448407
Minderlerin kumaşı farklı olucak. Çiçekli yapraklı şekillerden pek hoşlanmıyorum. Bu rengi nasıl peki? :44:

morlu olan güzel bence...kırmızı basit durmuş,hiç düşünme derim...

siyah beyaz da güzel...bunu salon için mi oturma odası için mi düşünüyorsunuz onu anlamadım yalnız?

salon içinse siyah beyazı tercih edin derim...

oyumu mürdüm -beyaz olarak kullandım..
siyah beyazda çok hoşuma gidiyor benim..
bir tanıdığım mürdüm beyaz aldı mobilyasını ve toz topladığını söylüyor ...
benim her odam farklı...
salonum gri altın varak mobilya beyaz ünite..
oturma odası nar çiçeğii cıvıl cıvıl...
yatak odam siyah beyaz...
hepsini kullandım aklım kalmasın..:34:

En iyisini sen yapmışsın :1: Buarada mobilyada mürdüm koyu renk olduğu için toz gösterebilir siyah gibi. Ama babamların evinde ki koltuk takımı mürdüm beyaz oturma yerleri mürdüm. Temizliği o kadar rahat ki anlatamam. Mobilyada ise siyah hayatta tercih etmeyi düşünmüyorum. Beyazdan yanayım. Çünkü ahşap renklerini sevmiyorum canım.

Back
X