- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
bnm salonum mürdüm beyaz sana resmde atmıştım çoook şık çok gzl duruyo ferah ferah:) bnce sende terch et cnm![]()
Kullanış ve temizlik açısından memnun musun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm salonum mürdüm beyaz sana resmde atmıştım çoook şık çok gzl duruyo ferah ferah:) bnce sende terch et cnm![]()
Kullanış ve temizlik açısından memnun musun canım?
salon için düşünüyorsun sanırım
benim oturma odam kırmızı siyah. Kullanış açısından bir sorun yok ama ben bu tarz renkleri salon için uygun görmüyorum
oturma odasına daha uygun, yerinde olsam onu elerdim
mürdümü çok begendim, çok cici duruyor ve kırmızıya göre bence modeli daha şık göstermiş
salon için de gayet uygun
berjerleri ben pek begenmedim, dönerli olan fena değil ikisinden birini sececeksem ben olsam onu secerdim
oturma odamdaki berjerim dönerli. Şimdiye kadar 20 kişilik misafir bile ağırladım hiçbir sorun olmadı
hee ama şu var, benimki 180 derece dönmüyor
salonda koyacağın yeri ayarlayıp zarar görmesini engelleyebilirsin
evlenmeden önce her türlü ayrıntıyı düşünüyoruz, kafamızı çok kurcalıyoruz
ama bu tarz şeyler evlenince çok detay ve önemsiz kalıyor:))
mutluluklar :))))
Günlük oturma odası için düşünüyorum canım![]()
Ya ben açıkçası siyah beyazını beğendim ama sen onu pek beğenmemişsin galiba:26:
Siyah beyaz olmazsa mürdüm rengi olabilir kırmızı beyazı görür görmez eledim zaten:)
cnm mürdüm rengi daha şık duruo bana göre :))
son durum ne![]()
Mor diyorum canım :) Morun berjeri de güzel
Kırmızıyı da beğendim ben , fakat bak kırmızının yastıkları kötü. Hani kırmızının yastıklarındaki desenler, morun yastıklarındaki desenler gibi orantılı dağıtılsaydı, kırmızı derdim hatta :)
Ben sitede hiç rastlamadım genelde avangarde tarzında yada köşeli koltuklara denk geldim. Ayrıca kötü anlamda mı söylediniz anlamadım :26:
Renk olarak her renk seçenek var. Kırmızı hoş duruyor ama zamanla göz yorar mı diye düşünüyorum. Mürdüm ve beyazıda var
Eki Görüntüle 448406 Eki Görüntüle 448407
Minderlerin kumaşı farklı olucak. Çiçekli yapraklı şekillerden pek hoşlanmıyorum. Bu rengi nasıl peki? :44:
oyumu mürdüm -beyaz olarak kullandım..
siyah beyazda çok hoşuma gidiyor benim..
bir tanıdığım mürdüm beyaz aldı mobilyasını ve toz topladığını söylüyor ...
benim her odam farklı...
salonum gri altın varak mobilya beyaz ünite..
oturma odası nar çiçeğii cıvıl cıvıl...
yatak odam siyah beyaz...
hepsini kullandım aklım kalmasın..![]()