koltuk takımı sorunu

teşir ürünü alınmaz diye birşey yok tabiki, yatak odam teşir ürünüydü hatta teşir için açacağız outlet ürün dediler ertesi gün gittik montajı yapılmıştı aldık tabiki :)

belki kulağınıza çok takıyorsunuz ondan oluyordur. mobilya neticede. vidası oynar ne bileyim bir yeri sürter ses çıkar. En dandik kanepeler bile kaç tl siz iyi almışsınız.

Teşhir ürünlerinin değişiminde sıkıntı çıkarıyorlar servis gelir anca.
Bahsettiğiniz marka ona benzer sürekli reklamı çıkan ve fiyatı ortalamanın üstünde olan markalar var ve ben nedense hiç güvenmiyorum o markalara

Tuketici haklarna ver.parani iade al.faturan oldugu surece sorun yok

Bulunduğunuz yerdeki tüketici haklarını arayın en iyi bilgiyi onlardan alabilirsiniz ben klima için aramıştım garantisi bitmemişti sorun yaşamıştım gerekeni söylediler eğer hizmet akamazsaniz tekrar arayın gerekeni yapalım dediler bu şekilde anlattım servise hiç bı ücret almadan gelip tıpış tıpış yaptılar

Ama teşhir ürünü bu kapsama giriyor mu bilmem sonuçta ayıplı ürün vs diye bı hak var ama teşhir ürünü de illaki bı yerinden sorun olur

İşte bu yuzden mobilyami marka almadim.. Resmen etiketine para vermis oluyorsunuz.. Uygun fiyata garantisi olmayan ama şık bir koltuk takimim var cok memnunum modeli eskirse degistiririm dedim aldim.. Teşhir urunuyse degisim zor gibi, ses icin baska cozumler bulmak lazim deri mi bu arada?

teşhir ürününe bu kadar para vermeniz o koltuklar zaten aylarca mağazada duruyor gelen geçen konforunu anlamak için oturuyor yani ürün size gelmeden önce eskimiş oluyor aldığınız fiyata üstelik sıfır çok çok daha kaliteli ürün bulabilirdiniz geçmiş olsun değişim yapacaklarını sanmam anca işte gelir giderler oyalarlar

İhşallah sorununuz çözülür, ben bu tarz takımları çok beğeniyorum, keşke evim biraz büyük olsa böyle bir koltuk alacağım.
bze uf

ayagına tukuruyım ayagı ses yapıyor deri değil kadife :)))

Kizlar bugun servis geldi. Teshir olsun olmasin fabrikasyon hatasi yoksa degisim yapmadiklarini soylediler montaj yaparken sert yaptklari icin kasayi catlatmislar ses o yuzden geliyormus alt kasasi komple yenisiyle deistirilecek ayaklarida . Ordan aldigima su yonden cok memnunum ki satis sonrasi iyi hizmet veriyorlar ilgisizlik yapmiyorlar urunlerinin arkasindalar deistikten sonra olmlu olumsz tum yorumlari sizle paylasacagim.dekorasyon bolumunde kltuklarima uygun begendigm iki haliyi koyucam hangisi gider bilemedim fikirlerinizi isticem kizlar hepiniz mutlu kalin iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…