koltuk takımı sorunu

Ben de enza dan almıştım eşyalarımı 2 ayda teslim oldu kırık geldi değişimi ayrı dertti. Kalitesi deseniz berbat bir daha asla almam. O fiyatlara hatta daha uyguna mobilya kentlerinde daha kaliteli ürünler temin edilebilir aynisini bile yaptirabilirdiniz. Zaten teşhir ürünü ise birşey elde edemezsiniz. Kurumsal bir fırma da değiller. Bin pişmanim

Eğer koltuklar internetten bakıp gördüğüm modelse gerçekten güzel :) ama yinede teşhir ürün için çok pahalı.

he kız çok güzel çok seviyom onları benim bebişlerim onlar :) ayagına tukurıyım bır yapsınlar yoksa agızlarını yırtıcam :)))

ana muhalefet partilerine burdan mesaj gönderiyim kız moralimi bozmayın azıcık moral verin vallahi elektrik yüklüyüm . arkadaş olun azıcık :)))
hepinizi öptüm

sonunu söyleceğim merakla bekliyorum. çirkef agzımı acmak üzereyim fenalardayım ve bissürü duygu hali

Modele baktim simdi bence modelde sorun var uclu koltugu 4 ayak tasimaz bence ses yapar.
Diger modellerde ucluler hep destek ayakli dikkat ederseniz.

Yok koltuklar gerçekten güzel ben beğendim değer mi değer orası ayrı :) yaptırabilirseniz aynı modelde değişim yaptırın :)

Ben koltuklara bayıldım. İnşallah sorunu çözerler en yakın zamanda

Merak edip sitesinden baktim neymis bu koltuk takimi diye.. evet cok guzel pahali bir havasi olan takimmis zevkli.. ama 5600 cok fazla. 11bine yakin fiyata indirim yapmislar 7bine dusmus gorunuyo.. keske teshir almasaymissiniz yaa.. :/
Sesi bilmem de o tahtasini halledebilirler bence. Ses de olur o kadar . Takilmayin ne yapalim. Benim de yatak gacur gucur 2yil oldu alali . Bi de bebek var cit sesine uyanan, valla nefesimi tutup donuyorm yatakta artik. Kendim tahta gibi oldum hareketsiz yatmaktan.

çok üzüldüm valla. teşhir alırken kağıt imzalatıyorlar ya belki de haklarınızdan vazgeçin diye.
ben her ürünün sıfırından yanayım. ucuz olsun ilk ben kullannayım yani.
ben modallife aldım tüm evimi. yatak odası, oturma odası, yemek odası, salon takımı. 6 yıl önce 7 bin verdik ama sapasağlamlar hala. inş iade alırlar.

Değişim hakkınız var tabi, tata model olarak degistirebilirsiniz

bende ilk defa aldım böyle pahalı olunca iyi olur belki dedim :) hayat tecrubeden ibaret varsa bi sorun değişimini yaparız dediler ya gelsinlerde bi haşlıyım dıyorum 11 bin lirada etmez ayrıca bence :)

Hic yazmamissin neredeyse :)
Baskalarinin mesaj sayilarina bak sasir :))
hahahayyy :))
bazen kendi dertlerimden bıkıp baskalarının derdini bile okuyamıyorum biliyo musun dert dediğim çok büyük şeyler değil benim bazı seylerde takıntılarım var o çözülene kadar takarım ayyy hiç kaygısız olamicam heralde

Ben hem kendimi takiyorum hemde buralara laf yetistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…