koltuk takımı sorunu

Ben de enza dan almıştım eşyalarımı 2 ayda teslim oldu kırık geldi değişimi ayrı dertti. Kalitesi deseniz berbat bir daha asla almam. O fiyatlara hatta daha uyguna mobilya kentlerinde daha kaliteli ürünler temin edilebilir aynisini bile yaptirabilirdiniz. Zaten teşhir ürünü ise birşey elde edemezsiniz. Kurumsal bir fırma da değiller. Bin pişmanim

Eğer koltuklar internetten bakıp gördüğüm modelse gerçekten güzel :) ama yinede teşhir ürün için çok pahalı.

he kız çok güzel çok seviyom onları benim bebişlerim onlar :) ayagına tukurıyım bır yapsınlar yoksa agızlarını yırtıcam :)))

ana muhalefet partilerine burdan mesaj gönderiyim kız moralimi bozmayın azıcık moral verin vallahi elektrik yüklüyüm . arkadaş olun azıcık :)))
hepinizi öptüm

Ben de enza dan almıştım eşyalarımı 2 ayda teslim oldu kırık geldi değişimi ayrı dertti. Kalitesi deseniz berbat bir daha asla almam. O fiyatlara hatta daha uyguna mobilya kentlerinde daha kaliteli ürünler temin edilebilir aynisini bile yaptirabilirdiniz. Zaten teşhir ürünü ise birşey elde edemezsiniz. Kurumsal bir fırma da değiller. Bin pişmanim

sonunu söyleceğim merakla bekliyorum. çirkef agzımı acmak üzereyim fenalardayım ve bissürü duygu hali

Modele baktim simdi bence modelde sorun var uclu koltugu 4 ayak tasimaz bence ses yapar.
Diger modellerde ucluler hep destek ayakli dikkat ederseniz.

he kız çok güzel çok seviyom onları benim bebişlerim onlar :) ayagına tukurıyım bır yapsınlar yoksa agızlarını yırtıcam :)))

ana muhalefet partilerine burdan mesaj gönderiyim kız moralimi bozmayın azıcık moral verin vallahi elektrik yüklüyüm . arkadaş olun azıcık :)))
hepinizi öptüm
Yok koltuklar gerçekten güzel ben beğendim değer mi değer orası ayrı :) yaptırabilirseniz aynı modelde değişim yaptırın :)

Merak edip sitesinden baktim neymis bu koltuk takimi diye.. evet cok guzel pahali bir havasi olan takimmis zevkli.. ama 5600 cok fazla. 11bine yakin fiyata indirim yapmislar 7bine dusmus gorunuyo.. keske teshir almasaymissiniz yaa.. :/
Sesi bilmem de o tahtasini halledebilirler bence. Ses de olur o kadar . Takilmayin ne yapalim. Benim de yatak gacur gucur 2yil oldu alali . Bi de bebek var cit sesine uyanan, valla nefesimi tutup donuyorm yatakta artik. Kendim tahta gibi oldum hareketsiz yatmaktan.

çok üzüldüm valla. teşhir alırken kağıt imzalatıyorlar ya belki de haklarınızdan vazgeçin diye.
ben her ürünün sıfırından yanayım. ucuz olsun ilk ben kullannayım yani.
ben modallife aldım tüm evimi. yatak odası, oturma odası, yemek odası, salon takımı. 6 yıl önce 7 bin verdik ama sapasağlamlar hala. inş iade alırlar.

kızlar merhaba,
çok sinirimi bozan bir konu var fikirlerinizi istiyorumm :KK43:
marka belirtmek yasak mı bilmiyorum ama belirteceğim enza home dan koltuk takımı aldık kadife aria ismi
kalitelidir dedim aldım 5600 lira verdik. ayaklarını saglam vidalamamıslar ses yapıyordu servisini aradık geldi yaptı . bir ay oldu bu arada alalı . yumuşak bir model oturunca değil ama kalkınca ses çıkıyordu onun içinde servis istedik içinde elyaf var onun sesidir normal demişler eşime ben evde yoktum. ama berjerindede o ses olması gerekmez mi yani .bir koltukta çok diğerinde az ses var . dün ayakdan gene ses gelmeye başladı, sinirlerim çok bozuldu bugün tekrar aradım ayrıca ayaklarını takarken farkettımki kenarındakı tahtasını da kırmıslar acılmıs boyle onuda soyledım değişimini yada iadesini istiyorum kaç kere geldiler bir aylık koltuk boyle mi olur dedim sizin kalitenize güvenmiştim çok pişmanım dedim. servis henüz gelmedi. ama değişim hakkım var mı çok moralim bozuk ya kelimeleri bile toparlıyamıyorum . birde teşhir ürünü bu. değişimini istiyebilir miyim. garantisi 2 yıl çok çekeceğim gibi bu koltuktan oooofff ooofff.
Değişim hakkınız var tabi, tata model olarak degistirebilirsiniz

Merak edip sitesinden baktim neymis bu koltuk takimi diye.. evet cok guzel pahali bir havasi olan takimmis zevkli.. ama 5600 cok fazla. 11bine yakin fiyata indirim yapmislar 7bine dusmus gorunuyo.. keske teshir almasaymissiniz yaa.. :/
Sesi bilmem de o tahtasini halledebilirler bence. Ses de olur o kadar . Takilmayin ne yapalim. Benim de yatak gacur gucur 2yil oldu alali . Bi de bebek var cit sesine uyanan, valla nefesimi tutup donuyorm yatakta artik. Kendim tahta gibi oldum hareketsiz yatmaktan.

bende ilk defa aldım böyle pahalı olunca iyi olur belki dedim :) hayat tecrubeden ibaret varsa bi sorun değişimini yaparız dediler ya gelsinlerde bi haşlıyım dıyorum 11 bin lirada etmez ayrıca bence :)

Hic yazmamissin neredeyse :)
Baskalarinin mesaj sayilarina bak sasir :))
hahahayyy :))
bazen kendi dertlerimden bıkıp baskalarının derdini bile okuyamıyorum biliyo musun dert dediğim çok büyük şeyler değil benim bazı seylerde takıntılarım var o çözülene kadar takarım :KK70: ayyy hiç kaygısız olamicam heralde

hahahayyy :))
bazen kendi dertlerimden bıkıp baskalarının derdini bile okuyamıyorum biliyo musun dert dediğim çok büyük şeyler değil benim bazı seylerde takıntılarım var o çözülene kadar takarım :KK70: ayyy hiç kaygısız olamicam heralde
Ben hem kendimi takiyorum hemde buralara laf yetistiriyorum :KK70:

X