11 bin küsürteşhir 5600 sa gerçek fiytı ne kadar şok oldum.
11 bin küsür
Yahu altı üstü koltuk. Üstünde oturulacak şeye, üstelik %50 indirimli alıp da kullanılmış ürüne 5000 küsür ödemek niye?
Çok mu kalitesiz zevklerim var acaba?
normal koltuğu teshir değil diye satsalar anlayabilir misiniz ?Teshir ürününde degisim hakki yokki. Hatta teshir ürününe kagit imzaliyorsunuz
Yahu altı üstü koltuk. Üstünde oturulacak şeye, üstelik %50 indirimli alıp da kullanılmış ürüne 5000 küsür ödemek niye?
Çok mu kalitesiz zevklerim var acaba?
Zevksizlikle alakası yok ki. Ben 8 sene önce evlenirken spotçulardan almıştım tüm eşyamı. Minimal düz modeller. İnanın ilk defa görenler yeni mi aldın diyor. Hem model olarak hem sağlamlık olarak yeni alınmış gibi. Ayrıca ilk ben kullandım yani tanımadığım insanlar değil.
Anlasilir koltugun kokusundan bile yasal olarak teshir veremez size. Size kagit imzalayip bilgi veriyorlarnormal koltuğu teshir değil diye satsalar anlayabilir misiniz ?
hayır.
kullanılmış dan zıyade acılmıs görsele konmuş ürün oluyor kusurlu dğil yani zaten size teshir degıl deyıp sıfır getırdık deselerde anlamazsınız bunlar doğruyu söyluyor en azından :)
aradım ilgili cacıkları sorun duzelmezse değişim için exper gelir sorun varsa değişimi yapılır dedi biz kurumsalız hallederız dedı bakalım görelim neler olacak son durumu bildireceğim .
kızlar merhaba,
çok sinirimi bozan bir konu var fikirlerinizi istiyorumm
marka belirtmek yasak mı bilmiyorum ama belirteceğim enza home dan koltuk takımı aldık kadife aria ismi
kalitelidir dedim aldım 5600 lira verdik. ayaklarını saglam vidalamamıslar ses yapıyordu servisini aradık geldi yaptı . bir ay oldu bu arada alalı . yumuşak bir model oturunca değil ama kalkınca ses çıkıyordu onun içinde servis istedik içinde elyaf var onun sesidir normal demişler eşime ben evde yoktum. ama berjerindede o ses olması gerekmez mi yani .bir koltukta çok diğerinde az ses var . dün ayakdan gene ses gelmeye başladı, sinirlerim çok bozuldu bugün tekrar aradım ayrıca ayaklarını takarken farkettımki kenarındakı tahtasını da kırmıslar acılmıs boyle onuda soyledım değişimini yada iadesini istiyorum kaç kere geldiler bir aylık koltuk boyle mi olur dedim sizin kalitenize güvenmiştim çok pişmanım dedim. servis henüz gelmedi. ama değişim hakkım var mı çok moralim bozuk ya kelimeleri bile toparlıyamıyorum . birde teşhir ürünü bu. değişimini istiyebilir miyim. garantisi 2 yıl çok çekeceğim gibi bu koltuktan oooofff ooofff.
tamamen şans işi sanırım o şans bana uğramıyor biraz sıkıntılı oluyor. daha önceki koltuklarımızıda gidip gördüğümüz koltuğu vermişlerdi biz teşhir meşhir bilmiyorduk öyle aldık getirdik bi sorun olmadı sonrada.