- 1 Ağustos 2012
- 469
- 48
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendim güle güle kullanın
ama sanırım yatak - sandık falan yok takımda![]()
Fiyatini merak ettim bu takimin gorunus olarak guzeller
hiç beğenmedim.., o kadar paraya daha güzel bişey bakın çok sıradan ve basit duruyor.
zevkler ve renkler tartışılmaz demişler..ben çok beğendim..yatak olan koltuğu 5sene kullanırken sabit koltuğu 10 sene kullanırsın deforme olmadan..renk olrak açık kullanırım sıkıntı olmaz diyorsan çok güzel..![]()
fiyatı çok fazla avangart koltuk takımı fiyatı kadar nerdeyse.çok daha güzeller daha uygun fiyata bulursun belki4800 dediler bu koltuk takımına
4800 dediler bu koltuk takımına
merhabalarkoltuk takımı hakkında yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :26: rahatlığı hakkında diyecek lafım yok çok rahatlar. renk açısından sıkıntı yok istediğim renk olabilir. fakat görünüş açısından nasıllar sizce? :26: 2 üçlü 2 teklisi var
Eki Görüntüle 1068232 Eki Görüntüle 1068233 Eki Görüntüle 1068234
merhabalarkoltuk takımı hakkında yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :26: rahatlığı hakkında diyecek lafım yok çok rahatlar. renk açısından sıkıntı yok istediğim renk olabilir. fakat görünüş açısından nasıllar sizce? :26: 2 üçlü 2 teklisi var
Eki Görüntüle 1068232 Eki Görüntüle 1068233 Eki Görüntüle 1068234