• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk takımı nasıl sizce?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
merhabalar :23: koltuk takımı hakkında yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :26: rahatlığı hakkında diyecek lafım yok çok rahatlar. renk açısından sıkıntı yok istediğim renk olabilir. fakat görünüş açısından nasıllar sizce? :26: 2 üçlü 2 teklisi var

$1959377_842967535718973_5547330483878760835_n.webp$10155321_842967579052302_265724229711960338_n.webp$10251986_842967489052311_8694789959479331619_n.webp

çok beğendim güle güle kullanın :34:
ama sanırım yatak - sandık falan yok takımda :5:

Fiyatini merak ettim bu takimin gorunus olarak guzeller

Güzel görünüyor ama teklisini beğenmedim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Görüntü olarak güzeller ama bence görüntünün yanında fonksiyonellik de önemli. Koltuk seçiminde ben olsam öncelikle 2 şeye dikkat ederdim 1.si yatak olabilmesi ya da açılmasa bile en azından minderleri kalktığında 2 kişinin yatabilmesine imkan tanıması, 2. olarak da koltuk kollarının yuvarlak hatlı değil de üzerine bardak ya da başka herhangi bir şey konabilecek gibi olması köşeli olması.

hiç beğenmedim.., o kadar paraya daha güzel bişey bakın çok sıradan ve basit duruyor.

zevkler ve renkler tartışılmaz demişler..ben çok beğendim..yatak olan koltuğu 5sene kullanırken sabit koltuğu 10 sene kullanırsın deforme olmadan..renk olrak açık kullanırım sıkıntı olmaz diyorsan çok güzel..:49:

Aslında koltuk değil iskeleti güzel. Açık rengi hoş duruyor ama kullanışsız. Minder kısmı burdan bakınca yumuşak görünüyor deforme olmayada cok musait. Ayrıca koltuk açılıp yatak olamıyorsa minderleri kaldırınca uzanıp yatabilecek tarzda olmalı. Bu koltuk takımı o parayı haketmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zevkler ve renkler tartışılmaz demişler..ben çok beğendim..yatak olan koltuğu 5sene kullanırken sabit koltuğu 10 sene kullanırsın deforme olmadan..renk olrak açık kullanırım sıkıntı olmaz diyorsan çok güzel..:49:

gerçekten doğru, birilerinin bu kadar paraya alınan bu koltuk takımını beğeneceği aklımın ucundan bile geçmezdi... ama beğenen çok sanırım..

Fena degil ilk etapta ama fiyatina bakinca cok geldi bana.
Ozelliklerindendir belki kumasi leke tutmayanlardansa normaldir.
Bende koltuklarimi degistirecem aslinda benimkilerde fena degil ama cok kullanissiz
Leke tutuyor cok cabuk

Cok kaba, kol kisimlari genis oldugu icin gelenler sehpa yerine kullandiklari icin leke icinde ve sildikce rengi gitti

Cok agir oldugu icin cekemiyorum alti kirli kalmasinada icim rahat etmiyor

Yastik sayisi fazla oturup kalkinca hepsi bitarafa gidiyor haliyle daginik gosteriyor evi surekli toplamak zorundayim

Simdiki alacagim leke tutmayan,hafif,alti yuksek ve yaslanma kismi fermuarli minderli istiyorum

Ben tecrubeme dayanarak fikrimi sundum iyigunlerdekullanin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel deil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet rahat görünüyor ama 4800 etmez ve yatak olabilen bir model beğensen iyi olur çok lazım oluyo sonra...

merhabalar :23: koltuk takımı hakkında yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :26: rahatlığı hakkında diyecek lafım yok çok rahatlar. renk açısından sıkıntı yok istediğim renk olabilir. fakat görünüş açısından nasıllar sizce? :26: 2 üçlü 2 teklisi var

Eki Görüntüle 1068232 Eki Görüntüle 1068233 Eki Görüntüle 1068234

ben çok beğendim canım. ama yatak olmaması dezavantaj olmuş. benimde 2 üçlü 2 tekli ama üçlüler yatak olabiliyor.

Eki Görüntüle 1068232 Eki Görüntüle 1068233 Eki Görüntüle 1068234

koltuk çok sıradan ve uzun süreli kullanımda rahat değil gibi gözüküyor mağazada denemekle anlaşılmıyor bu tecrübeyle sabit:)fiyatı da modele göre fazla canım ama yine de sen bilirsin tabi

Back
X