Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk takımı modeli

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Arkadaşlar anket yapmak istiyorum ama bilmiyorum biri benim için yapabilir mi. Kısmetse koltuk takımı alcaz da hangi modeli alayım?

Son düzenleme:
Ben olsam morun modelinden ama renk olarak kırmızıyı seçerdim.
Gerçi benim evimde herşey mor ben çok eve çok yakıştırırım bu rengi ama değişiklik canım istedi galiba,sizin fotoğrafları görünce öyle içimden geçti.
Kırmızının kolları demir galiba,ben koltukta heryer kumaş severim.

Kırmızı koltuk kararsızlığı bendede mevcut ne bilim lilada çok tatlı duruyo sanki :)
Evet diğerinin kolları demir
Kararsızım çok ya

canım bence de mor olan güzel,kırmızı da hoş ama kullanım açısından ben moru tercih ederdim.Kırmızının yanları demir,benim de şu anda kullandığım koltuklarımın yanları da demir otururken pek rahat değil

Lila model daha kullanışlı duruyor.
Renk olarak da güzel,renklerin etkileri açısından olumlu bir renk.Ama böyle iddialı renkler,dekorasyonda tekdüzelik riski yaratıyor.Ben olsam bu modelin bej rengini alıp halı,perde ve aksesuarda özgür davranırdım.

Demir kolçak mutlaka sıkıntı yaratır.Modern görünebilir ama her modern kısa sürede demode oluyor.Lilayı alırsan yüzünü değiştirip yıllarca kullanırsın.

Misafir odam kahve tonları oturma odam spor renkli olsun istiyrum

Bu ikisinden başka seçenek yoksa eğer, kolları demir olanı elerdim ben, rahat olmaz bence. Ama diğerinin de lilasını değil de, daha farklı bir rengini alırdım. Canlı bir kırmızı olabilir, veya sütlü kahve. Ya da siyah-beyaz. Ama lila tercih etmezdim koltuk takımında.

Fakat ikisini de çok beğenmedim, birinin diğerine çok bir üstünlüğü yok. Çok rahat da görünmüyorlar.

Bence senin de tam içine sinmemiş ikisi de. Biraz daha bak başka seçeneklere derim.

açıkçası ikisini de beğenmedim..oturma odası yapacaksın değil mi bunları çünkü salon için hiç uygun değil..oturma odası için daha spor hoş tarzlar var aslında.sen biraz daha araştır bence hemen karra verme.

Çok rahatlar ve de kullanım açısından teklileri bile açılıyo

İçime sinmediği konusu doğru çünkü soprana modeli sadece katalogtan gördüm birebir görmedim

Kırmızı konusunda haklısın çünkü canlı renk istiyorum

Kaç mobilyacı gezdim hatırlamıyorum evet çok spor tarzlar var ama hep başları büyük (odam gayet küçük), başı küçük olsa açılmıyo sandığı yok evet kesinlikle daha gösterişliler ama kullanışlı olmazsa ne işime yarayacakki?

Seni üzmek istemem ama E hicbiri demek istiyorum

Ren konusunu halledersin ama modelleri beğenmedim ben

Odan küçükse bu şekilde tam takım alma derim.
2 tane iki kişilik kanepe + 2 tane farklı model,ahşap kollu,küçük tekli koltuk daha uygun olur.

Kırmızı seviyorsan tekli koltukları kırmızı kullanabilirsin.
Açıkçası kırmızıyı çok baskın kullanmamaktan yanayım.Canlandırıcı ve enerjiyi yükselten bir renktir,evde yoğun olursa huzursuzluk yaratır ve yorar.Kararında kullanılırsa canlılık katar.

Aaaaa açılan koltuk alma arkadaşım!
Yatıya misafir gelemez böylece!

Kırmızı renk konusnda herkes aynı şeyi söylüyo haklısın

Mobilyacılarıda ezberledim zaten ne bilim kanepelere de baktım hç gözüme çarpan olmadı,bir mağazadan çık ötekine gir aynı model var zaten....durumum vahim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…