- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Ben olsam morun modelinden ama renk olarak kırmızıyı seçerdim.
Gerçi benim evimde herşey mor ben çok eve çok yakıştırırım bu rengi ama değişiklik canım istedi galiba,sizin fotoğrafları görünce öyle içimden geçti.
Kırmızının kolları demir galiba,ben koltukta heryer kumaş severim.
Kırmızı koltuk kararsızlığı bendede mevcut ne bilim lilada çok tatlı duruyo sanki :)
Evet diğerinin kolları demir
Kararsızım çok ya
Hayırlı olsun bu arada..
Güle güle kullanın inşallah..
Lila model daha kullanışlı duruyor.
Renk olarak da güzel,renklerin etkileri açısından olumlu bir renk.Ama böyle iddialı renkler,dekorasyonda tekdüzelik riski yaratıyor.Ben olsam bu modelin bej rengini alıp halı,perde ve aksesuarda özgür davranırdım.
Demir kolçak mutlaka sıkıntı yaratır.Modern görünebilir ama her modern kısa sürede demode oluyor.Lilayı alırsan yüzünü değiştirip yıllarca kullanırsın.
Bu ikisinden başka seçenek yoksa eğer, kolları demir olanı elerdim ben, rahat olmaz bence. Ama diğerinin de lilasını değil de, daha farklı bir rengini alırdım. Canlı bir kırmızı olabilir, veya sütlü kahve. Ya da siyah-beyaz. Ama lila tercih etmezdim koltuk takımında.
Fakat ikisini de çok beğenmedim, birinin diğerine çok bir üstünlüğü yok. Çok rahat da görünmüyorlar.
Bence senin de tam içine sinmemiş ikisi de. Biraz daha bak başka seçeneklere derim.
açıkçası ikisini de beğenmedim..oturma odası yapacaksın değil mi bunları çünkü salon için hiç uygun değil..oturma odası için daha spor hoş tarzlar var aslında.sen biraz daha araştır bence hemen karra verme.
Seni üzmek istemem ama E hicbiri demek istiyorum
Ren konusunu halledersin ama modelleri beğenmedim ben
Çok rahatlar ve de kullanım açısından teklileri bile açılıyo
İçime sinmediği konusu doğru çünkü soprana modeli sadece katalogtan gördüm birebir görmedim
Kırmızı konusunda haklısın çünkü canlı renk istiyorum
Odan küçükse bu şekilde tam takım alma derim.
2 tane iki kişilik kanepe + 2 tane farklı model,ahşap kollu,küçük tekli koltuk daha uygun olur.
Kırmızı seviyorsan tekli koltukları kırmızı kullanabilirsin.
Açıkçası kırmızıyı çok baskın kullanmamaktan yanayım.Canlandırıcı ve enerjiyi yükselten bir renktir,evde yoğun olursa huzursuzluk yaratır ve yorar.Kararında kullanılırsa canlılık katar.
Aaaaa açılan koltuk alma arkadaşım!
Yatıya misafir gelemez böylece!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?