jilet de tam kökten almıyor tüyleri bilirsin kökler deri altında kalıyor diye de kararma yapıyor olabilir.
ben kol altıma ve bikini bölgeme sir ağda yaptırıyordum ondan oldu,kuzenim de öyle ve o da aynı sorundan şikayetçi. acaba bir süre sir ağdaya ara versem çamsakızı felan kullansam kararma geçer mi acaba ?
malesefnedir bizlerin bu çektiği... tüyleri alırız alınca da yine böyle garip garip sorunlar çıkar off ooff kökten ve ucuzdan bi çözümü olsa keşkeeee :)
bir adet limonu ortadan kesip üzerine bolca tuzu sürüp kararmış bölgeye bastırarak sürüyorsunuz.ilk seferde bile fark olduğunu göreceksiniz.
bir adet limonu ortadan kesip üzerine bolca tuzu sürüp kararmış bölgeye bastırarak sürüyorsunuz.ilk seferde bile fark olduğunu göreceksiniz.
Alev almasın orası sonra akannehir
arkadaşlar koltuk altımda kahverengi bir renk var leke karardı neden böyle oluyor herşeyi deniyorum ama eski haline gitmiyor??
askılı giymeye korkuyorum artık bu sıcakta ceketle duruyorum lütfen yardım edin
limon sürdüm olmadı bepantene sürdüm yine olmadı değişik formüller denedim yine olmadı
bebek pudrasınıda denedim oda olmadı lütfen yardımcı olunn((
acill cok acil lutfen koltukaltı karaması var bende nolur bi cozum verim demedigim halt kalmadı en kesin cozum paylasın benimle valla inthar etcem ya lutfen yardımm:Saruboceq:
kızlar;
benimde böyle bir sorunum yoktu ancak son bir kaç temizlikten sonra kararma oldugunu farkettim ağda yapıyorum bu arada.
suna dumankayanın tarfi var.denemedim ama denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
Suna Dumankaya'dan koltukaltı kararmalarına doğal çözüm önerisi:
Malzemeler:
• 1 çay kaşığı vazelin
• 1 çay kaşığı elma suyu
• 1 çay kaşığı limon suyu
Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?