• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararması??

ben makinayla alıyorum koltuk altımı ama kararma oldu neden anlamadım ve kapkara sanki epilasyon yapmamıs gibi valla kıllı kıllı geziomus gibiyim haha:D

en kesin çözümü güneşlenmek güneşte yandıktan sonra düzeliyor ben denedim gerçekten farkedilir derecede düzelme oldu ama tabi kış gelince yine aynı problemle başbaşa kaldım ağda jilet vs. bunlarla alakalı bir durum değil cilt problemi

Benimde kolaltı ve bikini bölgesinde kararma vardı.Expigment isimli bir kremvar eczanelerde. Akşamları yatarken sürüyorsunuz . Güneşlanmeyecekseniz gündüzde olur. Çok güzel yapıyor.

Kesinlikle bu konuda yapılacak tek şey koltuk altına peeling ve her gece expigment sürmek...

ben makinayla alıyorum koltuk altımı ama kararma oldu neden anlamadım ve kapkara sanki epilasyon yapmamıs gibi valla kıllı kıllı geziomus gibiyim haha:D

aynen ya bide ben 17 yaşındayım koltuk altım kapkara dışardan bakıldığında tüy varmıış gibi görünüyo utanıyorum expigment midir nedir onu deneyeyim ben

benimde bikini bölgemde kararma var çok kötü duruyor ya ay nsl geçicekk ben 17 yaşındayım ve ilk aldığım günden beri jilet kullandım sanırım o yüzden şimdi ağda bantı ve eldivene geçiş yaptım bakalım ne olacak söylediniz krem kesin etkiliyse denicem bende....

merhaba ablacıkalrım ben 14 yaşındayım yeni üyeyim sitenize bayılıyorum!!!bugün bi sitede dolaşırken şöyle bir yazı gördüm umarım işinize yarar :

""Tüm bayanların ortak sorunlarından biri olan koltuk altı kararması evde uygulayabileceğiniz basit bir karışımla çözülebiliyor. Bir çay kaşığı vazelin, bir çay kaşığı elma suyu ve bir çay kaşığı limon suyu ile hazırlayacağınız karışımı önceden temizlenmiş olan koltuk altınıza sürün. Karışım tam olarak kuruduktan sonra ılık su ile temizleyin ve sonrasında bebek pudrası ile cildinizi yumuşatın. Karışımı her duş ya da banyo öncesinde uygularsanız zamanla koltuk altınızın teniniz ile aynı renge kavuştuğunu göreceksiniz""

dualrım sizinle... :)

merhaba ablacıkalrım ben 14 yaşındayım yeni üyeyim sitenize bayılıyorum!!!bugün bi sitede dolaşırken şöyle bir yazı gördüm umarım işinize yarar :

""Tüm bayanların ortak sorunlarından biri olan koltuk altı kararması evde uygulayabileceğiniz basit bir karışımla çözülebiliyor. Bir çay kaşığı vazelin, bir çay kaşığı elma suyu ve bir çay kaşığı limon suyu ile hazırlayacağınız karışımı önceden temizlenmiş olan koltuk altınıza sürün. Karışım tam olarak kuruduktan sonra ılık su ile temizleyin ve sonrasında bebek pudrası ile cildinizi yumuşatın. Karışımı her duş ya da banyo öncesinde uygularsanız zamanla koltuk altınızın teniniz ile aynı renge kavuştuğunu göreceksiniz""

çok sağol tatlım umarım işe yarar...

saol cnm bunuda denicem :lepi:

deneyenler yorum yazsın lütfen şuna bi çare bulalım ben eskiden jiletle alıodum sanırım ondan var kararma şimdi makinayla alıorm denize gttim sanki almamış gibydim rahatsız oluorm bacak arasındada kararma oluo bunun sebebini bilen varmı kimi dio jiletten bazılarıda evli kadında kararma olur genç kızda olmaz dio saçma geldi bilgisi olan varmı

deneyenler yorum yazsın lütfen şuna bi çare bulalım ben eskiden jiletle alıodum sanırım ondan var kararma şimdi makinayla alıorm denize gttim sanki almamış gibydim rahatsız oluorm bacak arasındada kararma oluo bunun sebebini bilen varmı kimi dio jiletten bazılarıda evli kadında kararma olur genç kızda olmaz dio saçma geldi bilgisi olan varmı

Ablacım evli kadınla ne alakası varmiş çok şaşırdım 17 yaşındayım bu sorun bendede var ama bikini bölgemde bende şimdiye kadar jilet kullanıyordum sanırım o yüzden ...

Ablacım evli kadınla ne alakası varmiş çok şaşırdım 17 yaşındayım bu sorun bendede var ama bikini bölgemde bende şimdiye kadar jilet kullanıyordum sanırım o yüzden ...
bende bilmiorum canım kuaför arkdşm vardı oo dedi kadınların çounda kararma varmış genç kızlrda bembeyazmış sanırım kızlıkla ilintili olduunu ima eetti ama çok saçma gelio bende bekarım bendede var çünkü

yok ya evli kadınlarla ne alaka bendede var kararma annemdede acaba genetik mi ki bu

bende bilmiorum canım kuaför arkdşm vardı oo dedi kadınların çounda kararma varmış genç kızlrda bembeyazmış sanırım kızlıkla ilintili olduunu ima eetti ama çok saçma gelio bende bekarım bendede var çünkü

ya kızlıkla fln deildir bencede jiletle alakalı olabilir çünkü bende i,koltk altm için ilk jilet kullundım ama daha sonra hiç jilet kullanmadım sir de kullanmadım ben hiç nie benimki kapkaraa:sinifsinif:

Aman ablacım ne ima etmiş o Allaha şükür kızız ama kararma var işte off....

Back