• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararması??

benım hamıleyken oldu ozaman dusunursek hormanlarla alaka var dıyebılırız bırde nıveanın rolonu cıkmıs guzel koltuk altları dıye uygunda denemekte fayda var dene derım

evet nivea nın koltuk altı traşından sonra diye bir rolonu var,bende kararma yok ama aldıktan sonra çok kızarıyodu falan o yüzden almıştım..

bepanthen krem kullanırsanız koyuluk gider ayrıca ter kokusunu da önlüyor.ben koltuk altı deodorantı olmadan dışarı çıkmazdım.bi haftadır koltuk altıma bepanthen sürdüğüm için deodorant kullanamıyorum ama ne bi ter kokusu ne de terleme var.koyuluk da oldukça azaldı.

ne roll-on ne bişi epilasyon yapıo yani kökten alınınca tüğler kararıo bende de vbar bütün tanıdıklarımda da var ben makinayla almaya başladığımdan beri var yani bunu geçirmeniz imkansızbilmiyorumkismile

bepanthen krem kullanırsanız koyuluk gider ayrıca ter kokusunu da önlüyor.ben koltuk altı deodorantı olmadan dışarı çıkmazdım.bi haftadır koltuk altıma bepanthen sürdüğüm için deodorant kullanamıyorum ama ne bi ter kokusu ne de terleme var.koyuluk da oldukça azaldı.

ciddi ii gelio mu yaaakannehirbi zararı olmasın kız eğer güvenliyse bende kullanıyım bide eczanede satılan krem mi vajinaya da sürülüo mu acep:kedi:

yhaa bendeede war bu illetten . . bıktım artık sinir oluyorum doktora gittim expigment %2lik werdı we de travocort8-9 gun fıln kullandm hc bı etksı olmadı tkrar gttm bu sfr expgment %4luk we tahrs oldugu ıcınde pomat bnde hep makıneyle aldm son zmnda sır agdayla ama sanırım agda sıcak oldugu ıcınnn off sınır oluyorum bu duruma ınsallah gecer kafyı yycemmmm . .

ağdayı sıcakken surunce kararma yapıyo zamanla gecer diye umut ediyorum dıkkat edıyorum artık cok sıcakken surmuyorum

Koltuk altı kararmalarına çözüm!
Rahatsız edici bir görüntüye sebep olan koltuk altı kararmaları için bitkisel ve çok pratik bir yöntemimiz var. (Kadın Haber ve Moda Portalı ? Elma Elma dan alıntıdır.)

Malzemeler

1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama

Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
Koltuk altının kararmasının baş nedeni, koltuk altı tüy temizliğinde kullanılan metotlardır.

Örneğin; traş bıçağı kullanımı, koltuk altınınız kararmasına neden olur

mesela bıyık alındıktann sonra güneşe çıkıldığı zaman kararma olabılyor diye biliyorum ama koltuk altını çözemedim :)))

sakın pudra falan sürmeyin koltuk altınıza!!! koltukaltına sürülen şeyler meme kanserini tetikler.memesinde kist olan bi tanıdığıma doktoru söylemiş bi şey sürme diye.illa bi şey sürücekseniz roll-on sürün bildiğim kadarıyla en zararsızı o.kararmaya gelince koltuk altınızı çamsakızıyla alın.hiç ısıtmayın ağda hep oda sıcaklığında dursun yemek kaşığının sapıyla elinize biraz alın.elinizde biraz oynayıp yapıştırın.ağda bandına gerek yok.ağdayı yapıştırırken çekilecek kadar bırak yeter.ben artık böyle almaya başladım rengi baya düzeldi.bi arkadaşım hep böyle alıyo koltukaltı deodorant reklamlarındakiler gibi:))

2013 yılından buyana bu dert yokmu hiç kimse bişey yazmamis bende sır agdayla derim i almışım sonra kızardı günlerce sonra karardı expigment 2 verdi doktor oda 8gun sonunda kızardı aynı yanık gibi derim buzustu sanırım soyulacak ama sonuç ne olur bilmiyorum endiseliyim mafettim kendimi bu durumu geçiren bi çözüm bulan varmı ki

limon sürmeyin daha çok yakar...

koltuk altı hassastır ağdadan yanmıştır büyük ihtimal..benimde olmuştu

sir ağdaya başladım bayağ ılık oluyo..birde hergün koltuk altınıza bebek pudrası sürün hatta sık sık sürün

çok iyi geliyor gerçekten..benim bebek pudrası süre süre düzeldi opuyorumnanaktan
Benimde şuanda roll on sirden yandı kabuk kabuk oldu(cahillik bilmiyordum oraya uygulanmadığını) suanda nemlendirici krem sürüyorum siz sadece bebek pudrasımı kullandınız kararma için?

2013 yılından buyana bu dert yokmu hiç kimse bişey yazmamis bende sır agdayla derim i almışım sonra kızardı günlerce sonra karardı expigment 2 verdi doktor oda 8gun sonunda kızardı aynı yanık gibi derim buzustu sanırım soyulacak ama sonuç ne olur bilmiyorum endiseliyim mafettim kendimi bu durumu geçiren bi çözüm bulan varmı ki
Şuan aynı durumdayım düzeldi mi koltuk altınız?Lütfen bana yardımcı olun kararmasından korkuyorum😭

Kızlar bende son bir kaç seferdir şu inçi ağda var ya sir omunla alıyorum. Bir de evde kendim yaptım deodorant onu kullanıyorum. İkisinden biri yaptı aka hangisi anlamadım. Sizin bir Öner’iniz var mı hangisi olabilir ? Aşırı terleme ve koku sorunumu o deodorantla çözdüm. Onun yapması çok mantıksız geldi bana çünkü içinde karbonat Hindistan cevizi yağı ve Mısır nişastası var. Bunlar kararmaya sebep olmaz mantıken değil mi ua

Back