• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararması??

Aman ablacım ne ima etmiş o Allaha şükür kızız ama kararma var işte off....

aynen canım zaten bacakarası kararmaydı sölediği ama saçma bencede... bu kararmanın çaresi varmı bilmiorm güneşlenmede i gelmedi o vazelinli karışımı kullanan varmı bide ben bi tavsiyede bulunıım çatlak için bi karışım var biliosunuz kahve limon karışımı bu çok gzl peeling yapıo ben koltuk altmada yaptm pürüssüzleştirio buna devam etcem etkisi olcaına inanıorum peeling yapmak canlandırıyor çünkü

aynen canım zaten bacakarası kararmaydı sölediği ama saçma bencede... bu kararmanın çaresi varmı bilmiorm güneşlenmede i gelmedi o vazelinli karışımı kullanan varmı bide ben bi tavsiyede bulunıım çatlak için bi karışım var biliosunuz kahve limon karışımı bu çok gzl peeling yapıo ben koltuk altmada yaptm pürüssüzleştirio buna devam etcem etkisi olcaına inanıorum peeling yapmak canlandırıyor çünkü

kahve-limon karışımını bilmiyodum ben ne kadar süre tutucaz? biraz bilgi verirmisin peeling gibi bişey açabilir aslında rengini gerçekten

Ablacım şu karışımı biraz anlatırsan çok sevinirim umarım kurtuluruz bu durumdan...

vazelinli olan karışımı deniycem bende ,inşAllah sonuç alabilirim. koltuk altımda ve bikini bölgemde kararma var çok üzülüyorum. birkaç senedir sir ağdayla aldırıyorum bu bölgeleri. sir ağdayı sıcak sürüyorlar diye mi oluyor nedir.. kol altı ve bikini bölgesindeki deri hassas diye kararma oluyor olabilir. bundan sonra her gece bebe pudrası sürücem bakalım. banyo yapıcam zaman vazelinli karışımı deniycem, inşAllah kurtuluruz hepimiz

Arkadaşlar sir ağda yada normal ağda hiç farketmez. Terleyen bölgelerde kararma olması gayet normal. Bu yüzden 3 maddeye dikkat edin.

1- Ağda sonrası temizleme yağından hemen sonra bebe pudrası sürün. (Yani daha temizleme yağını silmeden)
2- Ağda sonrası iki saat kesinlikle su, deodorant, kokulu pudralar vs. sürmeyin.
3- Ağda yapıldıktan sonra ilk banyo sonrası pudra koltukaltı rollon vs kullanmadan önce silverdin yara ve yanık kremi kullanın. Hücre yenileyici etkisi vardı. Özellikle bikini bölgesi ağdasında tahrişleri kızarmaları anında hafifletir.

Ayrıca ağda sonrası hemen güneşlendiğinizde kararma fazlalaşır. Tecrübeyle sabittir arkadaşlar...

arkadaşlar rollon kullanıyoyorsanız ter kokusuna karşı onlarda kararma yapıyo malesef ,ama kullanmak zorundayım aşırı terleme proplemim var sık sık koltuk altlarımı sabunla yıkasamda kuruduktan sonra hemen rollon sürüyorum.ama bi tavsiyem sıvı rollon kullanırdım onlar çaok karartırdı bigün benim rollon bitince eşimin şu sabun gibi olanları varya işte eşimin rolllonu kullandım : 'ama bu erkekler için terlemeye faydası olcakmı acaba 'diye tereddüt edeek.ama inanın onun da faydası var ve biş farkettim fazla kararma yapmıyo onlar.he he he ben de o günden beri eşimin sabun türü rollonunu kullanıyorum artık...:lepi:

sir ağda da koltuk altında kararma yapıor malesef. kuaförüme sordum bende, sir ağdanın tek kusuru kararma yapması dedi. güneşlenince geçiyor dedi. bende de kararma sorunu var,ağdadan sonra hiç tüy kalmamasına rağmen o kararma beni rahatsız ediyor. bepantenle bebek pudrasını deniycem,inşAllah işe yarar

Arkadaşlar sir ağda yada normal ağda hiç farketmez. Terleyen bölgelerde kararma olması gayet normal. Bu yüzden 3 maddeye dikkat edin.

1- Ağda sonrası temizleme yağından hemen sonra bebe pudrası sürün. (Yani daha temizleme yağını silmeden)
2- Ağda sonrası iki saat kesinlikle su, deodorant, kokulu pudralar vs. sürmeyin.
3- Ağda yapıldıktan sonra ilk banyo sonrası pudra koltukaltı rollon vs kullanmadan önce silverdin yara ve yanık kremi kullanın. Hücre yenileyici etkisi vardı. Özellikle bikini bölgesi ağdasında tahrişleri kızarmaları anında hafifletir.

Ayrıca ağda sonrası hemen güneşlendiğinizde kararma fazlalaşır. Tecrübeyle sabittir arkadaşlar...

Bu kararma benimde başıma geldi.
Şimdi geçti çok şükür.

Bencede ya roll on dan oluyor.

Yada sir ağdadan.

Roll on lady stick s.. tam adını hatırlayamadım ondan kullanıyordum.

Sonra bitince biraz eşiminkini kullandım.Oda bitince evde avonunki vardı onu kullandım.Bir süre sonra kararma kendiliğinden geçti.Ben büyük ihtimal roll ondan olduğunu düşünüyorum.

Sir ağdayı çok fazla yaptırmıyorum çünkü.Yolum adanaya düştükçe yaptırırım.
Kendim evde makina ve eldiven kullanıyorum koltuk altım için.

Öncelikle roll on kullanıyosanız marka değiştirmeyi deneyin derim

Bu kararma benimde başıma geldi.
Şimdi geçti çok şükür.

Bencede ya roll on dan oluyor.

Yada sir ağdadan.

Roll on lady stick s.. tam adını hatırlayamadım ondan kullanıyordum.

Sonra bitince biraz eşiminkini kullandım.Oda bitince evde avonunki vardı onu kullandım.Bir süre sonra kararma kendiliğinden geçti.Ben büyük ihtimal roll ondan olduğunu düşünüyorum.

Sir ağdayı çok fazla yaptırmıyorum çünkü.Yolum adanaya düştükçe yaptırırım.
Kendim evde makina ve eldiven kullanıyorum koltuk altım için.

Öncelikle roll on kullanıyosanız marka değiştirmeyi deneyin derim

sağol canım. ben de nivea'nın pearl beauty roll-on'unu kullanıyorum değiştireyim madem. inşAllah işe yarar. ben sir ağdayla aldırıyorum hep o yüzden bilemiyorum acaba sirden mi yoksa roll-on'dan mı? her geece uyumadan önce pudra sürmeye başladım. bir de az önce nette şunu buldum ekleyeyim :

Lekeyi azaltmak için ise eşit miktarda limon suyu ve bebe yağını karıştırıp, o bölgeye masaj yapın. Kuruduktan sonra kaliteli bir pudra sürün.

Portakalın kabuğunu rendeleyin ve bir kase toz şeker, bir çorba kaşığı badem yağı, bir yumurta akı ile karıştırın. Bu karışımı banyoda sorunlu bölgeye sürüp, ovarak peeling yapın. Duşunuzu aldıktan sonra ise süreceğiniz vücut kreminizin içine biraz limon sıkın. Yatarken de kaliteli pudra sürün. Zaman içinde koyulaşan deri rengi açılacaktır. Bu işlememi, cilt probleminiz düzelinceye kadar uygulamalısınız.

inşAllah işimize yarar arkadaşlar.yerimseniben

Pudranın gözenekleri kapattığını bu yüzden kullanılmaması gerektiğini duymuştum ben :uhm: ama kullanıyorum

Doktorların verdikleri hücre yenileyici kremler oluyor ve bunlarda tüyleri besliyor, benim öyle oldu ve renginde bi farklılaşma göremedim :1no2: ve birde tüyleri kökünden almıcaksın ondan oluyor dedi doktor bana :bbo: nası yanii ya dedim ya jilet yada tüy dökücü kremmi kullanmalıyım mafoldumben

Sirke sür dediler, onu da sabredipte uzun süre yapamadım.. Çünkü sirke keskin kokuyo benneyaptımki

Pööff yaniii yaaaaaaaaaaa :gitme:

arkadaşlar ben limon tuzunu duymuştum suyla karıştırıp koltuk altını yıkıyolarmış çook iyi geliyormuş kararmaya.iranlı kadınlar hep böle yaparmış hatta genital bölgeyide yıkarlarmış kararmasın die.AMA BEN HİÇ DENEMEDİM BİRİNDEN DUYMUŞTUM PAYLAŞMAK İSTEDİM :1rolleyes:

arkadaşlar ben limon tuzunu duymuştum suyla karıştırıp koltuk altını yıkıyolarmış çook iyi geliyormuş kararmaya.iranlı kadınlar hep böle yaparmış hatta genital bölgeyide yıkarlarmış kararmasın die.AMA BEN HİÇ DENEMEDİM BİRİNDEN DUYMUŞTUM PAYLAŞMAK İSTEDİM :1rolleyes:
lımon tuzu yakmaz mı oraları :bbo:

bende ta en baştan beri yani ilk almaya başlamadan itibaren sıcak ağda kullanımından oluyomuş diye duymuştum uzun yıllar devam etmek sonuçta bu kararmaya sebep oluyomuş,ayrıca inci özü beyazlamasını sağlıyomuş ama nerden bulunur bilmiyorum:uhm:

bu yöntemler bikini bölgesinede olur mu????

valla ben bikini bölgesinde ve koltuk altımda deniycem bunları. çok moralim bozuluyor öyle karartı görünce ; ama hep sıcak ağda yüzünden oluyor buna emin olun. çünkü sir ağdayı spatulayla sürüyorlar ve ağda sıcak oluyor. kol altı ve bikini bölgesindeki deriler hassas ve ince yanıyor

kahve limonu merak edenlere anlatıyım hemen normal ölçüsü 1 limon 3 tatlı kaşığı kahve ama ben yarım limon suyunu kullanıorm göz kararıda türk kahvesi ekliorum bulamaç elde ediorum aslnda çatlak için kullanıodum ii gelio yumuşacık yapıo ama leke izde bırakmayan karışım bu peeling yapıo çünkü bunu kese yardımıyla yada elinizle ovarak sürüosunuz sonuçlar çok güzel denemeye deger

valla ben bikini bölgesinde ve koltuk altımda deniycem bunları. çok moralim bozuluyor öyle karartı görünce ; ama hep sıcak ağda yüzünden oluyor buna emin olun. çünkü sir ağdayı spatulayla sürüyorlar ve ağda sıcak oluyor. kol altı ve bikini bölgesindeki deriler hassas ve ince yanıyor

Kesin ağdadan diyorsununz ama ben bu güne kadar ağda hiç kullanmadım hep jilet ama bu sorun bendede var hemde hem koltuk altı hem bikini bölgesinde....

Kesin ağdadan diyorsununz ama ben bu güne kadar ağda hiç kullanmadım hep jilet ama bu sorun bendede var hemde hem koltuk altı hem bikini bölgesinde....

jilet de tam kökten almıyor tüyleri bilirsin kökler deri altında kalıyor diye de kararma yapıyor olabilir.
ben kol altıma ve bikini bölgeme sir ağda yaptırıyordum ondan oldu,kuzenim de öyle ve o da aynı sorundan şikayetçi. acaba bir süre sir ağdaya ara versem çamsakızı felan kullansam kararma geçer mi acaba ?

Back