Aman ablacım ne ima etmiş o Allaha şükür kızız ama kararma var işte off....
aynen canım zaten bacakarası kararmaydı sölediği ama saçma bencede... bu kararmanın çaresi varmı bilmiorm güneşlenmede i gelmedi o vazelinli karışımı kullanan varmı bide ben bi tavsiyede bulunıım çatlak için bi karışım var biliosunuz kahve limon karışımı bu çok gzl peeling yapıo ben koltuk altmada yaptm pürüssüzleştirio buna devam etcem etkisi olcaına inanıorum peeling yapmak canlandırıyor çünkü
aynen canım zaten bacakarası kararmaydı sölediği ama saçma bencede... bu kararmanın çaresi varmı bilmiorm güneşlenmede i gelmedi o vazelinli karışımı kullanan varmı bide ben bi tavsiyede bulunıım çatlak için bi karışım var biliosunuz kahve limon karışımı bu çok gzl peeling yapıo ben koltuk altmada yaptm pürüssüzleştirio buna devam etcem etkisi olcaına inanıorum peeling yapmak canlandırıyor çünkü
arkadaşlar rollon kullanıyoyorsanız ter kokusuna karşı onlarda kararma yapıyo malesef ,ama kullanmak zorundayım aşırı terleme proplemim var sık sık koltuk altlarımı sabunla yıkasamda kuruduktan sonra hemen rollon sürüyorum.ama bi tavsiyem sıvı rollon kullanırdım onlar çaok karartırdı bigün benim rollon bitince eşimin şu sabun gibi olanları varya işte eşimin rolllonu kullandım : 'ama bu erkekler için terlemeye faydası olcakmı acaba 'diye tereddüt edeek.ama inanın onun da faydası var ve biş farkettim fazla kararma yapmıyo onlar.he he he ben de o günden beri eşimin sabun türü rollonunu kullanıyorum artık...:lepi:
sir ağda da koltuk altında kararma yapıor malesef. kuaförüme sordum bende, sir ağdanın tek kusuru kararma yapması dedi. güneşlenince geçiyor dedi. bende de kararma sorunu var,ağdadan sonra hiç tüy kalmamasına rağmen o kararma beni rahatsız ediyor. bepantenle bebek pudrasını deniycem,inşAllah işe yarar
Arkadaşlar sir ağda yada normal ağda hiç farketmez. Terleyen bölgelerde kararma olması gayet normal. Bu yüzden 3 maddeye dikkat edin.
1- Ağda sonrası temizleme yağından hemen sonra bebe pudrası sürün. (Yani daha temizleme yağını silmeden)
2- Ağda sonrası iki saat kesinlikle su, deodorant, kokulu pudralar vs. sürmeyin.
3- Ağda yapıldıktan sonra ilk banyo sonrası pudra koltukaltı rollon vs kullanmadan önce silverdin yara ve yanık kremi kullanın. Hücre yenileyici etkisi vardı. Özellikle bikini bölgesi ağdasında tahrişleri kızarmaları anında hafifletir.
Ayrıca ağda sonrası hemen güneşlendiğinizde kararma fazlalaşır. Tecrübeyle sabittir arkadaşlar...
Bu kararma benimde başıma geldi.
Şimdi geçti çok şükür.
Bencede ya roll on dan oluyor.
Yada sir ağdadan.
Roll on lady stick s.. tam adını hatırlayamadım ondan kullanıyordum.
Sonra bitince biraz eşiminkini kullandım.Oda bitince evde avonunki vardı onu kullandım.Bir süre sonra kararma kendiliğinden geçti.Ben büyük ihtimal roll ondan olduğunu düşünüyorum.
Sir ağdayı çok fazla yaptırmıyorum çünkü.Yolum adanaya düştükçe yaptırırım.
Kendim evde makina ve eldiven kullanıyorum koltuk altım için.
Öncelikle roll on kullanıyosanız marka değiştirmeyi deneyin derim
lımon tuzu yakmaz mı oraları :bbo:arkadaşlar ben limon tuzunu duymuştum suyla karıştırıp koltuk altını yıkıyolarmış çook iyi geliyormuş kararmaya.iranlı kadınlar hep böle yaparmış hatta genital bölgeyide yıkarlarmış kararmasın die.AMA BEN HİÇ DENEMEDİM BİRİNDEN DUYMUŞTUM PAYLAŞMAK İSTEDİM :1rolleyes:
lımon tuzu yakmaz mı oraları :bbo:
ilginç..:uhm: denemek lazım ne cıkar laelaelaelaelaeevet brz yakıyomuş ama onlar yapıyomuş
bu yöntemler bikini bölgesinede olur mu????
valla ben bikini bölgesinde ve koltuk altımda deniycem bunları. çok moralim bozuluyor öyle karartı görünce ; ama hep sıcak ağda yüzünden oluyor buna emin olun. çünkü sir ağdayı spatulayla sürüyorlar ve ağda sıcak oluyor. kol altı ve bikini bölgesindeki deriler hassas ve ince yanıyor
Kesin ağdadan diyorsununz ama ben bu güne kadar ağda hiç kullanmadım hep jilet ama bu sorun bendede var hemde hem koltuk altı hem bikini bölgesinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?