benım hamıleyken oldu ozaman dusunursek hormanlarla alaka var dıyebılırız bırde nıveanın rolonu cıkmıs guzel koltuk altları dıye uygunda denemekte fayda var dene derım
bepanthen krem kullanırsanız koyuluk gider ayrıca ter kokusunu da önlüyor.ben koltuk altı deodorantı olmadan dışarı çıkmazdım.bi haftadır koltuk altıma bepanthen sürdüğüm için deodorant kullanamıyorum ama ne bi ter kokusu ne de terleme var.koyuluk da oldukça azaldı.
Benimde şuanda roll on sirden yandı kabuk kabuk oldu(cahillik bilmiyordum oraya uygulanmadığını) suanda nemlendirici krem sürüyorum siz sadece bebek pudrasımı kullandınız kararma için?limon sürmeyin daha çok yakar...
koltuk altı hassastır ağdadan yanmıştır büyük ihtimal..benimde olmuştu
sir ağdaya başladım bayağ ılık oluyo..birde hergün koltuk altınıza bebek pudrası sürün hatta sık sık sürün
çok iyi geliyor gerçekten..benim bebek pudrası süre süre düzeldi opuyorumnanaktan
Şuan aynı durumdayım düzeldi mi koltuk altınız?Lütfen bana yardımcı olun kararmasından korkuyorum2013 yılından buyana bu dert yokmu hiç kimse bişey yazmamis bende sır agdayla derim i almışım sonra kızardı günlerce sonra karardı expigment 2 verdi doktor oda 8gun sonunda kızardı aynı yanık gibi derim buzustu sanırım soyulacak ama sonuç ne olur bilmiyorum endiseliyim mafettim kendimi bu durumu geçiren bi çözüm bulan varmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?