• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Koltuk altı karalığına çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
koltukaltımı az önce yıkadım,4,5 saat tutmuşum,çok hafif bir açılma olmuş bende malesef,o da geçici değildir umarım... koca kutuda satıldığı için elimde pirinç unu çok, haftada bir tekrarlayacağım yine, belki daha çok faydası olur o zaman.

Koltuk alti koyulugu cok can sIkIcI, bunu denicem mutlaka.
Sagol arkadasim

bi dakika ya koltuk altına soda sürersek soda da bi işey yarayabilir mi anlamadım orasını
pirinç unu ve soda yani maden suyunu karıştırıp sürüyorsunuz.

koltukaltımı az önce yıkadım,4,5 saat tutmuşum,çok hafif bir açılma olmuş bende malesef,o da geçici değildir umarım... koca kutuda satıldığı için elimde pirinç unu çok, haftada bir tekrarlayacağım yine, belki daha çok faydası olur o zaman.
umarım geçici değildir, ve tekrar yaptığınızda sonuç gösterir umarım.

Sagol arkadasim

rica ederim umarım fayda gösterir :)

pirinç unuyla ilgili bir tarif daha var ve o daha etkili sanırım(kardeşimin koltuk altı benimkinden çok karaydı ve ona bunu uygulamıştık): pirinç unu, yoğurt ve elma sirkesini bir karıştırın ve sürün. elma sirkesi zaten lekeler için kullanılan bir şey, daha çok faydası olabilir.

Canım bunu mutlaka deneyeceğim.. Çok ihtiyacım vardı.
Teşekkürler.. :16::16:

güzel tarifmiş yüzüme kullanabilirim

ama yüze sürüldüğünde fazla bekletilmesi tehlikeli olabilir ortalama yarım saat idealdır bence

aslında bu tarifi yüzüme sürersem biraz tarifi değiştirebilirim

normal su yerine patatesin suyu olabilir patates cilde çok iyi geliyor

koltuk altından sonuç alabildiniz mi?

Acaba genital bölge içinde işe yarar mı ?

bi dakika ya koltuk altına soda sürersek soda da bi işey yarayabilir mi anlamadım orasını

Sagol arkadasim

EKLEME: kız kardeşim de bu tarifi yaptı ama kız kardeşimin karalığı benden daha fazlaydı. ona 1 yemek kasığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı yoğurt(tepeleme değil) ve 1 yemek kasığı pirinç unu karışımı ile sürdük. ben hassasım elma sirkesi beni yaktı, aman dikkat :) cildiniz çok hassas değilse eğer; pirinç unu yoğut ve sirkeli karışımı öneririm, daha kesin sonuç alırsınız :)

Son düzenleme:
Forumda bir konuda gördüm genital bölge içinde uygulanabiliyormuş. 1er yemek kaşığı pirinç unu elma sirkesi ve yoğurt. Sonrasında limonla ovup en sonunda da bebek pudrası dökülüyormuş. Bebek pudrası ve limonu daha öncede duymuştum genital bölge kararmaları için. Bende deneyeceğim. Sonucu burdan yazarım :)

pirinç unuyla ilgili bir tarif daha var ve o daha etkili sanırım(kardeşimin koltuk altı benimkinden çok karaydı ve ona bunu uygulamıştık): pirinç unu, yoğurt ve elma sirkesini bir karıştırın ve sürün. elma sirkesi zaten lekeler için kullanılan bir şey, daha çok faydası olabilir.

tamam bunu da deneyeceğim ama elma sirkesi alınca:1:

Forumda bir konuda gördüm genital bölge içinde uygulanabiliyormuş. 1er yemek kaşığı pirinç unu elma sirkesi ve yoğurt. Sonrasında limonla ovup en sonunda da bebek pudrası dökülüyormuş. Bebek pudrası ve limonu daha öncede duymuştum genital bölge kararmaları için. Bende deneyeceğim. Sonucu burdan yazarım :)
limon varolan kararmayı almaz ama kararmayı engeller, pudra da çabuk etki gösterir ve tahrişi alır. sonucu beklerimmm :)

tamam bunu da deneyeceğim ama elma sirkesi alınca:1:

keşke dün deseydim bunu size 4 saat beklediğinizde belki daha çok etki gösterirdi kusura bakmayın lütfen sonradan aklıma geldi.. sonucu beklerim :)

koltuk altıma ben korkmadan 4 saat tutabildim de yüze cesaret edemem o kadar bide fazla hassas yüzüm korkuyorum. suna dumankaya 15 dk demiş, bende 15 dk denicem yüzüme inşallah :) patatesin suyu derken, patatesi haşlayıp o su mu yani?

hayır patatesi rendenin en ince olan kısmında rendeliyosunuz suyunu alıyosunuz

burda okumustum suyuyla yuzunuzu yıkayın patateslerinize yüze maske seklinde koyuyorsunuz ben bikaç defa yaptım çok iyi gelmişti patatesin faydası olduğu için su yerine bunu kullanmak istedim

bende deneyeceğim sirkeli karışımı inşallah işe yarar çok teşekkür ederim :34:

Back
X