Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi dakika ya koltuk altına soda sürersek soda da bi işey yarayabilir mi anlamadım orasını
pirinç unu ve soda yani maden suyunu karıştırıp sürüyorsunuz.bi dakika ya koltuk altına soda sürersek soda da bi işey yarayabilir mi anlamadım orasını
umarım geçici değildir, ve tekrar yaptığınızda sonuç gösterir umarım.koltukaltımı az önce yıkadım,4,5 saat tutmuşum,çok hafif bir açılma olmuş bende malesef,o da geçici değildir umarım... koca kutuda satıldığı için elimde pirinç unu çok, haftada bir tekrarlayacağım yine, belki daha çok faydası olur o zaman.
Koltuk alti koyulugu cok can sIkIcI, bunu denicem mutlaka.
Sagol arkadasim
Acaba genital bölge içinde işe yarar mı ?
koltukaltımı az önce yıkadım,4,5 saat tutmuşum,çok hafif bir açılma olmuş bende malesef,o da geçici değildir umarım... koca kutuda satıldığı için elimde pirinç unu çok, haftada bir tekrarlayacağım yine, belki daha çok faydası olur o zaman.
Canım bunu mutlaka deneyeceğim.. Çok ihtiyacım vardı.
Teşekkürler..![]()
güzel tarifmiş yüzüme kullanabilirim
ama yüze sürüldüğünde fazla bekletilmesi tehlikeli olabilir ortalama yarım saat idealdır bence
aslında bu tarifi yüzüme sürersem biraz tarifi değiştirebilirim
normal su yerine patatesin suyu olabilir patates cilde çok iyi geliyor
koltuk altından sonuç alabildiniz mi?
Acaba genital bölge içinde işe yarar mı ?
bi dakika ya koltuk altına soda sürersek soda da bi işey yarayabilir mi anlamadım orasını
Koltuk alti koyulugu cok can sIkIcI, bunu denicem mutlaka.
Sagol arkadasim
pirinç unuyla ilgili bir tarif daha var ve o daha etkili sanırım(kardeşimin koltuk altı benimkinden çok karaydı ve ona bunu uygulamıştık): pirinç unu, yoğurt ve elma sirkesini bir karıştırın ve sürün. elma sirkesi zaten lekeler için kullanılan bir şey, daha çok faydası olabilir.
limon varolan kararmayı almaz ama kararmayı engeller, pudra da çabuk etki gösterir ve tahrişi alır. sonucu beklerimmm :)Forumda bir konuda gördüm genital bölge içinde uygulanabiliyormuş. 1er yemek kaşığı pirinç unu elma sirkesi ve yoğurt. Sonrasında limonla ovup en sonunda da bebek pudrası dökülüyormuş. Bebek pudrası ve limonu daha öncede duymuştum genital bölge kararmaları için. Bende deneyeceğim. Sonucu burdan yazarım :)
tamam bunu da deneyeceğim ama elma sirkesi alınca![]()
koltuk altıma ben korkmadan 4 saat tutabildim de yüze cesaret edemem o kadar bide fazla hassas yüzüm korkuyorum. suna dumankaya 15 dk demiş, bende 15 dk denicem yüzüme inşallah :) patatesin suyu derken, patatesi haşlayıp o su mu yani?