• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ben 6 aydır tum vucut gıdıyorum veee tek bır tuyum bıle kalmadı hem daha 6 seansım var ,herkese tavsıye ederım hem de ben ıpl gidiyorum
canım benimde ıpl makinem ama ben senin kadar memnun değilim 4.seansım bitti en son ve bu seansımda dökülmem çok olmadı ama yapan kişi çok çıkmamış seans boşa gidebilir demişti atış yaptığında da canım çok yanmadı normalde yanıyordu çünkü yani cımbızla rçekiliyor gibi oluyordu,bilemiyorum ya herkes ıpl bitirmiyor yazıyor ama anlaştığım yer daha sonra dioda geçicek sen tamamen mi ıpl devam ediceksin canım,birde ten rengin ne acaba?
IPL diil şekerim cihaz alexandrite :) IPL yi biliorum daha önce onada girmiştim

canım ıpl kullanmışsın sonrada alex kullanmışsın,ıpl den sonuç alamadın mı acaba?ten rengin ne acaba birde

ben de koltuk altım için gittim ve sonuç mükemmel. zaten az bir bölgede tüy vardı ancak çok batık olduğu için sürekli tüy varmış gibi görünüyordu. en sonunda isyan ettim ve 3 ana seans 2 kontrolden sonra tüylerimden kurtuldum. şimdi üç beş tane zayıf tüy çıkıyor arada onları da cımbızla alıyorum ve pamuk gibi oldu. herkes tavsiye ederim :)

Arkadaslar, lazer epilasyon kol altı bölgesi 8 seanstayım ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN yüksek oranda azalma oldu ki bende cok kötüydü eskiden jiletli yıllarca simdi cok rahatım,allah herkese nasip etsin i,yi ve kaliteli yerlerde tedavi olmayı

kuzenim doktor ve bir lazer epilasyon merkezi açmayı düşünüyor
bana ipl cihazlarının kalıcı çözüm vermeyeceğini sakın gitmememi tembihlemişti
alexandrite cihazı olan biryere gidiyorum ve 4. seansta koltuklatlarım pamuk gibi oldu

bende koltuklatıma lazer epilasyon yaptırıyorum 2 seans oldu. sir ağda ile aldırınca bile kısa tüyler kalıyodu ve 1 haftada uzuyordu tüyler. kolsuz bir şey giyemiyordum. şimdi çok memnunum. ilk seanstan 15 gün sonra jiletle aldım sadece. sonra hiç dokunmadım belli belirsiz tüyler çıktı. ben geçen sene bir uzmana sorduğumda tam 30 günde bir atış yapılması gerekiyor demişti ama burada 2 ayda bir diye okudum. hangisi doğrudur sizce?

3 seans oldu ve 3.seansın üzerinden 3 ay geçti şuan çok az ve ince belli belirsiz.4 seansa gidicem yakında..

1.sinde 24 2.sinde 26 ve 3.sünde 28 derece ile atış yaptırdım.sonuncu seansımda 30 yaptırmak istiyorum.ne kadar fazla o kadar kesin ve kısa çözüm

xxxxxxxx gittim diyode lazer makinaları ben çok memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
3 seans oldu ve 3.seansın üzerinden 3 ay geçti şuan çok az ve ince belli belirsiz.4 seansa gidicem yakında..

1.sinde 24 2.sinde 26 ve 3.sünde 28 derece ile atış yaptırdım.sonuncu seansımda 30 yaptırmak istiyorum.ne kadar fazla o kadar kesin ve kısa çözüm

xxxxxxxx gittim diyode lazer makinaları ben çok memnunum

mrb canım bende koltuk altına yaptırmak ıstıyorum ...ama bı kac kısınn yorumlarında ılerde sarkma oluyomus falan yazmıslar ...ama genel bısey degıl bence bırde benım koltuk altım esmer buyuzdende ıstıyorum ....

koltuk altı karaması olan varmı benım agdadan oldu lazer epılesyon yaparsam gecermı bılgısı olan var mı acaba ...tesekkur sımdıden

ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...

ilk zamanlar öle sanıyosun.ama uzun bi süre gitme yine eskisi gibi oluyo:(

ben 12 seanstan fazla gittim.kaç aydır gitmiyorum artık.yine çıkıyor ama cansız ince çıkıyor

koltuk altı karaması olan varmı benım agdadan oldu lazer epılesyon yaparsam gecermı bılgısı olan var mı acaba ...tesekkur sımdıden

ben de agdayla alıyordum,kararma var, ilk seans lazer yaptırdım aleksandırla. daha erken ama ıns. faydası olur.

arkadaşlar, koltukaltına lazer epilasyon yapıldıgında fazla terlemeye neden oldugunu duydum, bunu yaşayan var mı aranızda?

ben bır seans yaptırdım daha, ama oyle bır sey olmadı bende su an, ama oyle olanlar var dıye ben d e duydum,herkeste aynı sekılde mı olur bılemem.

Ben mart da gittim koluk altı için hiç acımadı zaten dayanıklıyım acıya seasntan sonra baktım tüyler duruyo sordum dökülecek dedi Salı günü gitmiştim bir daha ki salı hepsi dökülmüş ve kararma çoktu pamuk gibi oldu rengi kesinlikle açıldı bir daha ki seans nisanın 10 u şu anda hala çıkmadı tüylerim nasıl çıkacağını merak ediyorum .Tüylerim hiç bitmese de bu rahatlık için devam ederim mis gibi oh.. :) kesinlikle tavsiye ediyorum..

inşallah renk de acılır bızde de cnm.

Arkadaşlar tüm vücut lazer epilasyon istiyorum ankarada hangi merkezi önerirsiniz ve gercekten faydalımı?sağlık açısından bir zararı varmı?

Back