lazer epilasyon uygulanan bölgede hafif de olsa kararma oluyor mu?
ben tüm vucut bir seans yaptırdım ama kararmaya rastlamadım.yıllar once de yüzüme yaptırmıstım,kararma olmamıstı,oyle bır sey de duymadım zaten hiç..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lazer epilasyon uygulanan bölgede hafif de olsa kararma oluyor mu?
Arkadaşlar tüm vücut lazer epilasyon istiyorum ankarada hangi merkezi önerirsiniz ve gercekten faydalımı?sağlık açısından bir zararı varmı?
koltuk altı için lazerde ortalama uygun fıyat nedır bılen var mı acaba ? bırde ortalama kac seansta bıtıyor ve bırsure sonra tekrar cıkmaya baslıyor dıyorlar ?
Bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım şimdi korktum herkes farklı bişe diyince.Ben koltuk altımı jilete vurdum hep hergün almam gerekiyor.lazere gitmeyi düşünüyorum bir güzellik merkezine ama kararma oluyor mu kaç seansta bitiyor örneğin 6 seans gitsem tüyler bitse tekrar geri çıkıyor mu yani birdaha gitmek gerekiyor mu yoksa cıkanları cımbızla mı topluyorsunuz?
jıletlıyorsan zaten başa cıkamazsın lazere başla ve kökler güçlü oldugu ıcın lazer daha ii görur ve daha ii sonuc verır bence.ben tek seans oldum daha. kmısı bıtıyor dıyor kımısı bırkac tane kalıyor dıyor, ama ılk halınden cok daha ıı oluyor sonucta. aleksandrate ı onerırım. guzellık merkezı degıl de polıklınık yazan yere gıt bence.
Doğru diyosun..Bıktım jiletten valla basa cıkamıyorum tek korkum kararma ve yanık izi olması.
canım kararma olmuyor , bende olmadı ve daha onceden yuzume yaptırmıstım onda da olammıştı yani, o konuda şüphen olmasın bence. yanık konusunda ıse ben tüm vucut için gıttım lazere, sadece kolumda oluştu yanık, o da yavaş yavas gecıyor şükür. hadi en kötu ıhtımalı dusunelım, koltukaltında bıraz yanık olsa ne olur kı hem, gorunmeyen bı yer sonucta...
Çok fazla belli olur diye korkmuştum.İçimi rahatlattın canım sağol valla koltuk altı için memnun kalırsam bacaklarım içinde gidicem.Çok pahalı değildir umarım:))
Çok fazla belli olur diye korkmuştum.İçimi rahatlattın canım sağol valla koltuk altı için memnun kalırsam bacaklarım içinde gidicem.Çok pahalı değildir umarım:))
Benım kolum bronzdu, o yanık da ondan kaynaklandı, bronz olmamak gerekıyor. canım yanlış hatırlamıyorsam Ankarada benım gıttıgım yerde aleksandrate tüm bacak 500-550 TL idi. o daha pahalıya geldıgı ıcın ben de alt kol tum bacak koltukaltı genıtal bikiniye paket olarak 2000 tl verdım 6 seans. lazer hala pahalı bır yontem malesef.
Birdaha tüy hiç çıkmıyorsa değer paraya mecbur yanii:)) Neyse önce koltuk altımı yaptırimde bacağı daha rahat bir dönemimde yaptırırım:))..
arkadaşlar ben özel mesaj atamıyorum daha. eylül gibi ankaraya gittiğimde koltukaltıma lazer yaptırmak istiyorum. alex. cihazını kullanan yerlere gidenler ve memnun olanlar bana özel mesajla yerin adını yazarsanız çok mutlu olurum. yardımcı olursanız çok sevinirim