• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

slm kızlar bu aralar kendimi yeniliyorum saç lazer dudak falan lazer sizinle paylaşim dedim bnde koltukaltı ve bikini bölgesi yaptırdım kızlar süper bişi inanılmaz rahatım baya kıllıyım maymundan 5dk önce doğmuş dersiniz koltuk altım 3.seansındayım bitti sarı tüyler için devam ediyoruz şimdi iki farklı makine kullanılıyor bende şimdi 2. makineye geçtik sarı tüyler için bitiş garantiliydi benim 150 tl verdim toplamda :D 6 seansta biter sarı tüylerde sonra rengini açıcaklar 150tl ye bitirdim koltuk altımı ve baya ünlü bir yer çünkü ben her gittiğimde bir ünlüyü muhakkak görüyorum :D güzellik hastanesi adeta herşey var :D gerçiklinikte zaten :D mutluyum paylaşayım dedim

slm kızlar bu aralar kendimi yeniliyorum saç lazer dudak falan lazer sizinle paylaşim dedim bnde koltukaltı ve bikini bölgesi yaptırdım kızlar süper bişi inanılmaz rahatım baya kıllıyım maymundan 5dk önce doğmuş dersiniz koltuk altım 3.seansındayım bitti sarı tüyler için devam ediyoruz şimdi iki farklı makine kullanılıyor bende şimdi 2. makineye geçtik sarı tüyler için bitiş garantiliydi benim 150 tl verdim toplamda :D 6 seansta biter sarı tüylerde sonra rengini açıcaklar 150tl ye bitirdim koltuk altımı ve baya ünlü bir yer çünkü ben her gittiğimde bir ünlüyü muhakkak görüyorum :D güzellik hastanesi adeta herşey var :D gerçiklinikte zaten :D mutluyum paylaşayım dedim

Meraba kullanılan cihazın adını biliyor musun? fiyat bana uygun geldi de, bi de lazerde en iyi sonuç veren en yaygın cihaz alex benim bildiğim ve alex kullanan merkezlerde bitiş garantili kampanyalar duymadım ben hiç. Üstelik lazer epilasyonlar yasalar gereği sadece polikinlikler ve hastanelerde yapılıyo artık, güzellik merkezi gibi bir yerse gittiğin üzgünüm ama kalıcı sonuç elde etmeme olasılığın çok yüksek..

Meraba kullanılan cihazın adını biliyor musun? fiyat bana uygun geldi de, bi de lazerde en iyi sonuç veren en yaygın cihaz alex benim bildiğim ve alex kullanan merkezlerde bitiş garantili kampanyalar duymadım ben hiç. Üstelik lazer epilasyonlar yasalar gereği sadece polikinlikler ve hastanelerde yapılıyo artık, güzellik merkezi gibi bir yerse gittiğin üzgünüm ama kalıcı sonuç elde etmeme olasılığın çok yüksek..

cnm cihaz alexandrayt bitiş garantili 10 kişiyi götürdüm enaz çalıştığım yerden annemde dahil herkes memnun bu arada hastane diil klinik estetik cerrahından cildiyeye kadar herşey var :D güzellik merkezi diil şöyleki baya müşteri pörtföyüne sahip dolayısıyla öyle üçün beşin lafını yapmıyorlar zaten doktor kontrollerinde olduğu için risk göze alamazlar bitiş garantili diipde bitirmemek gibi :D

cnm cihaz alexandrayt bitiş garantili 10 kişiyi götürdüm enaz çalıştığım yerden annemde dahil herkes memnun bu arada hastane diil klinik estetik cerrahından cildiyeye kadar herşey var :D güzellik merkezi diil şöyleki baya müşteri pörtföyüne sahip dolayısıyla öyle üçün beşin lafını yapmıyorlar zaten doktor kontrollerinde olduğu için risk göze alamazlar bitiş garantili diipde bitirmemek gibi :D

Bi yaşıma daha girdim :D ilk defa duyuyorum böle bişiyi gerçekten. Renk açtırmadan falan da bahsetmişsin, lazer epilsyon sonrası böyle bir yöntem uygulandığını da ilk kez duyuyorum. Yani lazere gidenler bilir öncelikle bir kağıt okutulur ve imzalatılır, şöyle ki kağıdın içeriğinde hormonal ve genetik yapıya dayalı olarak tüylerin etki görmemesi görse dahi sonradan tekrar çıkması gibi bi olasılıktan bahsedilir. Yani benim bildiğim doktorların hiç biri lazer epilasyon hakkında asla kesin konuşmazlar. Hele bitiş garantisi kesinlikle vermezler.. Hayret yani..

ben yaptırıyoum 5. seansım bitti yaptırdıktan sonra sarı ince tüyler çıkıyor onları jiletleyip tekrar gidiyorsun yoksa makine görmez normal siyah olması gerek.Ciddi bi azalma var ne zaman biter bilmiyorum tabi :) 10 dakikada iki koltık altı bölgenizde bitiyor uzun bi süresi yok ve öyle çok acısıda yok.

ben yaptırıyoum 5. seansım bitti yaptırdıktan sonra sarı ince tüyler çıkıyor onları jiletleyip tekrar gidiyorsun yoksa makine görmez normal siyah olması gerek.Ciddi bi azalma var ne zaman biter bilmiyorum tabi :) 10 dakikada iki koltık altı bölgenizde bitiyor uzun bi süresi yok ve öyle çok acısıda yok.

Benim gittiğim hastanede kullanılan lazer cihazı baya yeniymiş ve saniyede yaptığı atış sayısı diğer lazerlere göre daha fazla sanırım. (alex ve nd-yag ikisi aynı makinede) o yüzden olsa gerek benim koltuk altlarım ve bikini bölgesi ikisi toplam on dakika bile sürmüyo, tüm bacaklar+tüm kollar+bıyık+göbek çevresi+koltuk altı+bikini bölgesi de toplam 35-40dakka falan sürüyo. ben agda acısına dayanamıyorum genitalde hayatımda 2 kez yaptırdım anneme o da 2 saat sürüodu bir yapıştırdığını çekmesi, ama lazerle gayet de rahat dayanabiliyorum, emla falan da kullanmıyorum.

:27:
Bi yaşıma daha girdim :D ilk defa duyuyorum böle bişiyi gerçekten. Renk açtırmadan falan da bahsetmişsin, lazer epilsyon sonrası böyle bir yöntem uygulandığını da ilk kez duyuyorum. Yani lazere gidenler bilir öncelikle bir kağıt okutulur ve imzalatılır, şöyle ki kağıdın içeriğinde hormonal ve genetik yapıya dayalı olarak tüylerin etki görmemesi görse dahi sonradan tekrar çıkması gibi bi olasılıktan bahsedilir. Yani benim bildiğim doktorların hiç biri lazer epilasyon hakkında asla kesin konuşmazlar. Hele bitiş garantisi kesinlikle vermezler.. Hayret yani..

o kağıdı okuyup bende imzaladım cnm :Daynen öyle yazıyor seans olarak bitiş garantili kaç seansta biterse zaten 8 seanstan sonra belirli bir süre ara verilir dedi eğer bitmezse diye kıl kökleriyle alakalıymış :D inan bnm kadar pimpirikli(vesveseli) olamaz kimse ampulde toz varmı diye bile bakmıştım ilk gittiğimde tabi zaman bir geçsin 1 yıl falan beklim bakalım yeniden çıkarsa diye bir ihtimal dahi olursa uğraşamazlar benle :D her türlü hukuksal yolu falan denerim yani :D

:27:

o kağıdı okuyup bende imzaladım cnm :Daynen öyle yazıyor seans olarak bitiş garantili kaç seansta biterse zaten 8 seanstan sonra belirli bir süre ara verilir dedi eğer bitmezse diye kıl kökleriyle alakalıymış :D inan bnm kadar pimpirikli(vesveseli) olamaz kimse ampulde toz varmı diye bile bakmıştım ilk gittiğimde tabi zaman bir geçsin 1 yıl falan beklim bakalım yeniden çıkarsa diye bir ihtimal dahi olursa uğraşamazlar benle :D her türlü hukuksal yolu falan denerim yani :D

EE işte benim bahsettiğim kağıdı okuyup imzaladığında hiç bir hak iddia edemezsin malesef. IPL kullanan merkezler de bu şekilde bir kağıt imzalatıyor ve bitiş garantsi verdiği halde, bitmediği zaman(ki IPL zaten bitirmiyor) bu kağıdı hukuksal açıdan kullanıp kendilerini haklı gösteriyorlar malesef :S:S

slm kızlar bu aralar kendimi yeniliyorum saç lazer dudak falan lazer sizinle paylaşim dedim bnde koltukaltı ve bikini bölgesi yaptırdım kızlar süper bişi inanılmaz rahatım baya kıllıyım maymundan 5dk önce doğmuş dersiniz koltuk altım 3.seansındayım bitti sarı tüyler için devam ediyoruz şimdi iki farklı makine kullanılıyor bende şimdi 2. makineye geçtik sarı tüyler için bitiş garantiliydi benim 150 tl verdim toplamda :D 6 seansta biter sarı tüylerde sonra rengini açıcaklar 150tl ye bitirdim koltuk altımı ve baya ünlü bir yer çünkü ben her gittiğimde bir ünlüyü muhakkak görüyorum :D güzellik hastanesi adeta herşey var :D gerçiklinikte zaten :D mutluyum paylaşayım dedim[/QUOT

çok güzel benim gittiğim hastanede çok fazla sarı tüyün kaldı diye 5. seansta bitirdi ve şuanda tüylerim ince siyah sanki başa döndüm verdiğim paraya mı yanayım hiç bi etki görmediğime mi keşke bütün hastaneler böyle ilği gösterse yada cildine bakıp bitmicek dese bizde ona göre başlarız yada hiç başlamayız

Ben mart da gittim koluk altı için hiç acımadı zaten dayanıklıyım acıya seasntan sonra baktım tüyler duruyo sordum dökülecek dedi Salı günü gitmiştim bir daha ki salı hepsi dökülmüş ve kararma çoktu pamuk gibi oldu rengi kesinlikle açıldı bir daha ki seans nisanın 10 u şu anda hala çıkmadı tüylerim nasıl çıkacağını merak ediyorum .Tüylerim hiç bitmese de bu rahatlık için devam ederim mis gibi oh.. :) kesinlikle tavsiye ediyorum..

ben 6 aydır tum vucut gıdıyorum veee tek bır tuyum bıle kalmadı hem daha 6 seansım var ,herkese tavsıye ederım hem de ben ıpl gidiyorum

EE işte benim bahsettiğim kağıdı okuyup imzaladığında hiç bir hak iddia edemezsin malesef. IPL kullanan merkezler de bu şekilde bir kağıt imzalatıyor ve bitiş garantsi verdiği halde, bitmediği zaman(ki IPL zaten bitirmiyor) bu kağıdı hukuksal açıdan kullanıp kendilerini haklı gösteriyorlar malesef :S:S

IPL diil şekerim cihaz alexandrite :) IPL yi biliorum daha önce onada girmiştim

saydım koltuk altımda 4-5 tel çok ince kalmış.. batık yok çok memnunumkalan inceler için iğneli düşünüyorum ama korkuyorum acıyomuş :41:

Canım ne gerek var iğneliye, bence sık sık traş et o kalanları , kalınlaştıklarında tekrar bi seans gider kurtulursun temelli?

şu alex denen markadan herkes memnun sanırım:D
bende genital+bikini+koltukaltı yaptırmayı düşünüyorum..
bu cihazın bulundugu ve ist anadolu yakasında bildiğiniz bir yer varmı..tabi fiyatınıda merak ediyorum:D

arkadaşlar, koltukaltına lazer epilasyon yapıldıgında fazla terlemeye neden oldugunu duydum, bunu yaşayan var mı aranızda?

merhaba arkadaşlar koltuk altı lazerden kaç seans sonunda sonuç almaya başladınız acaba?:34:

Back