canım benimde ıpl makinem ama ben senin kadar memnun değilim 4.seansım bitti en son ve bu seansımda dökülmem çok olmadı ama yapan kişi çok çıkmamış seans boşa gidebilir demişti atış yaptığında da canım çok yanmadı normalde yanıyordu çünkü yani cımbızla rçekiliyor gibi oluyordu,bilemiyorum ya herkes ıpl bitirmiyor yazıyor ama anlaştığım yer daha sonra dioda geçicek sen tamamen mi ıpl devam ediceksin canım,birde ten rengin ne acaba?ben 6 aydır tum vucut gıdıyorum veee tek bır tuyum bıle kalmadı hem daha 6 seansım var ,herkese tavsıye ederım hem de ben ıpl gidiyorum
IPL diil şekerim cihaz alexandrite :) IPL yi biliorum daha önce onada girmiştim
3 seans oldu ve 3.seansın üzerinden 3 ay geçti şuan çok az ve ince belli belirsiz.4 seansa gidicem yakında..
1.sinde 24 2.sinde 26 ve 3.sünde 28 derece ile atış yaptırdım.sonuncu seansımda 30 yaptırmak istiyorum.ne kadar fazla o kadar kesin ve kısa çözüm
xxxxxxxx gittim diyode lazer makinaları ben çok memnunum
ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...
koltuk altı karaması olan varmı benım agdadan oldu lazer epılesyon yaparsam gecermı bılgısı olan var mı acaba ...tesekkur sımdıden
arkadaşlar, koltukaltına lazer epilasyon yapıldıgında fazla terlemeye neden oldugunu duydum, bunu yaşayan var mı aranızda?
Ben mart da gittim koluk altı için hiç acımadı zaten dayanıklıyım acıya seasntan sonra baktım tüyler duruyo sordum dökülecek dedi Salı günü gitmiştim bir daha ki salı hepsi dökülmüş ve kararma çoktu pamuk gibi oldu rengi kesinlikle açıldı bir daha ki seans nisanın 10 u şu anda hala çıkmadı tüylerim nasıl çıkacağını merak ediyorum .Tüylerim hiç bitmese de bu rahatlık için devam ederim mis gibi oh.. :) kesinlikle tavsiye ediyorum..
ya benım merak eıgım lazer acıtyomu?
ya benım merak eıgım lazer acıtyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?