memnun olmana çok sevindim
tüm vücut devam edicem derken kol, sırt ,karın , göğüs dahil mi canım?
hangi aleti kullanıyorlar tam olarak?
merhaba arkadaşlar benim sorunum koltuk altı kararması lazerle bunun çözümü warmıdır acaba bana yardımcı olabilecek warmııııı
Evet tatlım, sırt bölgesi değil ama,, özelbölge, tüm bacak, kol, karın, göğüs başlıyacağım Alexandrite Candela ile uygulama yaptırdım koltukaltıma çok çok memnunum, çalışanlar çok ilgili ve çok nezih ve temiz bir ortam, sadece çok talep edildikleri için randevu 1 hafta önceden almak gerekiyor, xxxxxxxxxxxmutlaka tavsiye ederim canım, bursa da 3 şubeleri varmış ben zafer plaza şubeye gidiyorum bana orası yakın,, sen ilk defamı başlıyacaksın??
merhaba arkadaşlar benim sorunum koltuk altı kararması lazerle bunun çözümü warmıdır acaba bana yardımcı olabilecek warmııııı
ya deneyenler var bayağıda..merak ettiği acıyormu çok..ya hani derler ya caım çok kıymetli yada çok tatlı..öleyim ben mesela:)çokmu acıyor? bayağı memnun kalan varmış,bayağı rahatlık yani..
acı elbette oluyor ama koltukaltı max. 2dk falan sürüyor. başladığı gibi bitiyor yani.
çok şaşırdım..yani en fazla 2 dakikalık bişi olduğunu bilmiordum..ya bu arada yanlışmı anladım acaba diye düşündümde;acısımı 2 dakika yoksa her seansta acısıyla süresimi o kadar?ben acıo ama süre saten kısacık die anladımda..
eğer o kadar sürede bitiyorsa bende istiyorum..çünkü acıya gelemiom bide üstüne uzun sürecek bana göre değil:)
doğru anladın tatlım benim koltukaltı 2-3 dk falan ancak sürüyordu. hemencecik geçiveriyor.
alexandrite ile izmirde 3 seansta %80 azaldı. Kalanları da diodla aldılar. neredeyse bitti. bundan sonra aradan uzun zaman geçmesi gerekiyormuş, çıkınca diode la tek tük temizleyecekler. tavsiye ederim. çok konforlu...
arkadaşlar bende koltuk altını istiyorum seansı nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?