Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

memnun olmana çok sevindim
tüm vücut devam edicem derken kol, sırt ,karın , göğüs dahil mi canım?
hangi aleti kullanıyorlar tam olarak?

Evet tatlım, sırt bölgesi değil ama,, özelbölge, tüm bacak, kol, karın, göğüs başlıyacağım Alexandrite Candela ile uygulama yaptırdım koltukaltıma çok çok memnunum, çalışanlar çok ilgili ve çok nezih ve temiz bir ortam, sadece çok talep edildikleri için randevu 1 hafta önceden almak gerekiyor, xxxxxxxxxxxmutlaka tavsiye ederim canım, bursa da 3 şubeleri varmış ben zafer plaza şubeye gidiyorum bana orası yakın,, sen ilk defamı başlıyacaksın??

Son düzenleyen: Moderatör:
alex ile 5 seferde tamamen bitti.. geride 3 5 tane cıkıyor 2 ay bir cımbızla alıyorum onlarıda..
lazer kadınlar icin muhtesem bi icat...

merhaba arkadaşlar benim sorunum koltuk altı kararması lazerle bunun çözümü warmıdır acaba bana yardımcı olabilecek warmııııı

Merhaba, Lazer genital, koltukaltı ve alt bacakdaki tüyler için uygun. Diğer bölgedeki tüyler ince olduğu için hiç bir zaman bitirmez hatta olmayan yerlerde tüy çıkartır. Biraz araştırmanı ve hatta bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim. Ben lazer epi. mağduruyum. Naçizane tavsiyem bu benim. kimsenin bu maduriyeti yaşamasını istemem. İnce tüylere iğneli epi. yaptırabilirsin. Ama istemezsen hiçbir şey yaptırma daha iyi.

merhaba arkadaşlar benim sorunum koltuk altı kararması lazerle bunun çözümü warmıdır acaba bana yardımcı olabilecek warmııııı

rengiin açılmasına yardımcı olduğunu biliyorum. ancak bende öyle bir sıkıntı olmadığı için birebir yaşamadım.

bizzat yaşadım ilk seansım kararma hattt safhadaydı daha 1. seansım ama renk açıldı güzellik uzmanı da kararma çok dedi görünce ama açılacakk inşllh büyük rahatlıkkk tavsiye ederim.

fırsat sitelerinden fırsat alıp giden var mı peki? çok uygun fiyatlar var ama güvenilir mi acaba?

ya deneyenler var bayağıda..merak ettiği acıyormu çok..ya hani derler ya caım çok kıymetli yada çok tatlı..öleyim ben mesela:)çokmu acıyor? bayağı memnun kalan varmış,bayağı rahatlık yani..

ya deneyenler var bayağıda..merak ettiği acıyormu çok..ya hani derler ya caım çok kıymetli yada çok tatlı..öleyim ben mesela:)çokmu acıyor? bayağı memnun kalan varmış,bayağı rahatlık yani..

acı elbette oluyor ama koltukaltı max. 2dk falan sürüyor. başladığı gibi bitiyor yani.

acı elbette oluyor ama koltukaltı max. 2dk falan sürüyor. başladığı gibi bitiyor yani.

çok şaşırdım..yani en fazla 2 dakikalık bişi olduğunu bilmiordum..ya bu arada yanlışmı anladım acaba diye düşündümde;acısımı 2 dakika yoksa her seansta acısıyla süresimi o kadar?ben acıo ama süre saten kısacık die anladımda..
eğer o kadar sürede bitiyorsa bende istiyorum..çünkü acıya gelemiom bide üstüne uzun sürecek bana göre değil:)

doğru anladın tatlım benim koltukaltı 2-3 dk falan ancak sürüyordu. hemencecik geçiveriyor.

6 seans koltukaltı yaptırdım hepsinde farklı oldu acı hissi ya regli dönemine denk geldim ya ışınn ayarını yükseltiler en son emla uygulayıp gittim hiç bişi hissetmedim :)

bende tüm vücut lazer yaptıryorum ıpl şimdilik 2. seanstayım ve memnunum baya azaldı şuan % 20 si kaldı diyebilirim ama inş tekrar çıkmaz 4 seanlık paket aldım tüm vücut bakalım ne olacak:18:

doğru anladın tatlım benim koltukaltı 2-3 dk falan ancak sürüyordu. hemencecik geçiveriyor.

sağol..gerçi aklıma geldi kıl yapısı yoğunluğu falan süre farkı olur gibi herkeste geldi ama kısaymış bayağı..nefret ediyorum kıldan tüyden

alexandrite ile izmirde 3 seansta %80 azaldı. Kalanları da diodla aldılar. neredeyse bitti. bundan sonra aradan uzun zaman geçmesi gerekiyormuş, çıkınca diode la tek tük temizleyecekler. tavsiye ederim. çok konforlu...

canım ben de izmir de gidiyorum,5.seansım bitti ama hala ince ince sarı sarı çıkıyor.tekrar jıletleyıp gıdecekmısım,jıletleyınce sıyah cıkıyor yıne,lazerden sonra sarı cıkıor,tamamen bıtmedı..bahsettıgın diod nedir?acaba benım de artık oyle bır seyler yaptırmam gerekıyor?Izmır de nereye gıdıorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…