• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Ben de yaptiriyorum 4 seans oldu.En az dökülen yerim koltukalti.Tabiki dökülme yine cok da.Ben 4 seansa daha iyi sonuç bekliyordum.Milletin tek tük kalmiş.2 seans daha sonra da tek tük kalmaz artik herhalde gidişat böyleyken.

Ben de yaptiriyorum 4 seans oldu.En az dökülen yerim koltukalti.Tabiki dökülme yine cok da.Ben 4 seansa daha iyi sonuç bekliyordum.Milletin tek tük kalmiş.2 seans daha sonra da tek tük kalmaz artik herhalde gidişat böyleyken.

koltuk altı 3.seansdayım ,kadın bana artık çıkmaz temiz dolaşırsın diyordu ama pek değişen birşey yok, gerci azalma var ama bu süreç normal mi anlamadım...

koltuk altı 3.seansdayım ,kadın bana artık çıkmaz temiz dolaşırsın diyordu ama pek değişen birşey yok, gerci azalma var ama bu süreç normal mi anlamadım...
3.ncu seanstan sonraki seanslarda gozle gorulur azalma oluyor. Benim 6 seansta tamamen bitmisti koltuk alti.

Arkadaşlar yazılan yorumları okudum. Girdiğiniz cihaz nedir bilemiyorum ama,
iyi bir makinede 2-3 seansta gözle görülür seyreklikler ve dökülmeler başlamış olması gerekmekte.Eğer bir fark göremiyorsanız kullanılan makine veya yöntemle ilgili sıkıntı vardır.Bende koltuk altıma yaptırdığımda ilk seanstan itibaren kılların çıkması bile yavaşlamaya başlamıştı. aklınıza takılan birşey varsa size uygulama yapılan makinenin adını not alıp internetten araştırın derim. genel olarak bu işi hakkı ile yapan makinelerin. FDA onaylı olması gerekmekte. Bilgilerinize!!

Arkadaşlar yazılan yorumları okudum. Girdiğiniz cihaz nedir bilemiyorum ama,
iyi bir makinede 2-3 seansta gözle görülür seyreklikler ve dökülmeler başlamış olması gerekmekte.Eğer bir fark göremiyorsanız kullanılan makine veya yöntemle ilgili sıkıntı vardır.Bende koltuk altıma yaptırdığımda ilk seanstan itibaren kılların çıkması bile yavaşlamaya başlamıştı. aklınıza takılan birşey varsa size uygulama yapılan makinenin adını not alıp internetten araştırın derim. genel olarak bu işi hakkı ile yapan makinelerin. FDA onaylı olması gerekmekte. Bilgilerinize!!
Alexandrite pro candela.Dökülüyor da ben artık iki üç kil kalsin istiyorum 5 seans oldu :(

Özel clnc medilife da yaptırıyorum lazerimi koltuk altım bitmek üzere en hizli dökülen bölgem koltuk altım oldu.Cihaz Alexandrite Candela

5. Seansı 2 gün önce yaptırdım.İnşallah benim de biter 6. Seansta.En cok bitmesini istediğim yer.Sizin hiç mi çıkmıyor?
Evet cikmiyor. Sadece sag koltuk altimda 2 tane beyaz cok ama cok ince gozle gorulecek kadar zor tuy var. Darisi basiniza ins.

3.ncu seanstan sonraki seanslarda gozle gorulur azalma oluyor. Benim 6 seansta tamamen bitmisti koltuk alti.
ay hadi inşallah yaa..şuan pek bir değişim yok açık olsam o halde cıkılmazdı yani o derecede çıkmış durumda.özel bölgeye de başlayacağım ama korkuyorum herhangi bir zararı olmaz dimi yaa

Kesinlikle olmaz rahat olun. Lazer o kadar derine inmiyor. Ben komple yaptirdim. Kol haricinde %90 kurtuldum.

Ben sadece 3 seans diot yaptim ve incecik su an baya faydali bence koltukalti icin lazer ilk firsatta tekrar baslamayi dusunuyorum ancak alexandrite daha hizli bitiriyormus sanirim esmere olur mu acaba bi fikriniz var mi

Ben sadece 3 seans diot yaptim ve incecik su an baya faydali bence koltukalti icin lazer ilk firsatta tekrar baslamayi dusunuyorum ancak alexandrite daha hizli bitiriyormus sanirim esmere olur mu acaba bi fikriniz var mi
Alexandrite vucut tuylerinde cok etkili ama cilt rengi ve tuy yapisi cok onemli. Cilt rengi koyu olursa alex te yanma ihtimali var onun icinde dusuk joule uygulanir.

ben koktukaltı için bir seans gittim şu an bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde bayagı zayıflamış olan bir kaç tüy dışında hiçbir şey kalmadı. bir sean daha gidersem ömür boyu kurtulurum çok mutluyum çok memnunum :) herkese tavsiye ederim.

Benim 5.seansım bitti.Yakında 6 ya gideceğim ama bu aralar artti gibi kolaltım kılım tüyüm.Jilet yaptim birkaç kez ondan mıdır, hormonlar mıdır bilmiyorum.Ya da kılların azma dönemi oluyormuş bazen o dönemde miyim bi fikrim yok.

Koltukalti cok iyi sonuc veriyo gercektende. Ben ilk seanstan sonuc aldim. Cok azaldi 2 3 tane kil kaldi.

Kızlar koltukaltı lazer yaptıranlarda aşırı ter kokusu ve terleme sorunu olduğunu okumuştum, hani keşke tüylerim kalsaydı da ter kokusu olmasaydı yazanlar olmuş o kadar ciddiymiş. Ben de bu sebeple yaptırmaktan vazgeçtim. Böyle bi durumla karşılaşanlar oldu mu, tecrübelerinizi yazarsanız çok iyi olur :KK17:

Kızlar koltukaltı lazer yaptıranlarda aşırı ter kokusu ve terleme sorunu olduğunu okumuştum, hani keşke tüylerim kalsaydı da ter kokusu olmasaydı yazanlar olmuş o kadar ciddiymiş. Ben de bu sebeple yaptırmaktan vazgeçtim. Böyle bi durumla karşılaşanlar oldu mu, tecrübelerinizi yazarsanız çok iyi olur :KK17:

şimdi aynı konu için sayfaya girmiştim :) benim öyle oldu olan var mı bakim dedim
demek öyleymiş

Bende tam tersi düşünüyorum kıllar gitsinde terlesemde olur:KK12:

Back