- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.ncu seanstan sonraki seanslarda gozle gorulur azalma oluyor. Benim 6 seansta tamamen bitmisti koltuk alti.koltuk altı 3.seansdayım ,kadın bana artık çıkmaz temiz dolaşırsın diyordu ama pek değişen birşey yok, gerci azalma var ama bu süreç normal mi anlamadım...
5. Seansı 2 gün önce yaptırdım.İnşallah benim de biter 6. Seansta.En cok bitmesini istediğim yer.Sizin hiç mi çıkmıyor?3.ncu seanstan sonraki seanslarda gozle gorulur azalma oluyor. Benim 6 seansta tamamen bitmisti koltuk alti.
Alexandrite pro candela.Dökülüyor da ben artık iki üç kil kalsin istiyorum 5 seans olduArkadaşlar yazılan yorumları okudum. Girdiğiniz cihaz nedir bilemiyorum ama,
iyi bir makinede 2-3 seansta gözle görülür seyreklikler ve dökülmeler başlamış olması gerekmekte.Eğer bir fark göremiyorsanız kullanılan makine veya yöntemle ilgili sıkıntı vardır.Bende koltuk altıma yaptırdığımda ilk seanstan itibaren kılların çıkması bile yavaşlamaya başlamıştı. aklınıza takılan birşey varsa size uygulama yapılan makinenin adını not alıp internetten araştırın derim. genel olarak bu işi hakkı ile yapan makinelerin. FDA onaylı olması gerekmekte. Bilgilerinize!!
Evet cikmiyor. Sadece sag koltuk altimda 2 tane beyaz cok ama cok ince gozle gorulecek kadar zor tuy var. Darisi basiniza ins.5. Seansı 2 gün önce yaptırdım.İnşallah benim de biter 6. Seansta.En cok bitmesini istediğim yer.Sizin hiç mi çıkmıyor?
ay hadi inşallah yaa..şuan pek bir değişim yok açık olsam o halde cıkılmazdı yani o derecede çıkmış durumda.özel bölgeye de başlayacağım ama korkuyorum herhangi bir zararı olmaz dimi yaa3.ncu seanstan sonraki seanslarda gozle gorulur azalma oluyor. Benim 6 seansta tamamen bitmisti koltuk alti.
Alexandrite vucut tuylerinde cok etkili ama cilt rengi ve tuy yapisi cok onemli. Cilt rengi koyu olursa alex te yanma ihtimali var onun icinde dusuk joule uygulanir.Ben sadece 3 seans diot yaptim ve incecik su an baya faydali bence koltukalti icin lazer ilk firsatta tekrar baslamayi dusunuyorum ancak alexandrite daha hizli bitiriyormus sanirim esmere olur mu acaba bi fikriniz var mi
Kızlar koltukaltı lazer yaptıranlarda aşırı ter kokusu ve terleme sorunu olduğunu okumuştum, hani keşke tüylerim kalsaydı da ter kokusu olmasaydı yazanlar olmuş o kadar ciddiymiş. Ben de bu sebeple yaptırmaktan vazgeçtim. Böyle bi durumla karşılaşanlar oldu mu, tecrübelerinizi yazarsanız çok iyi olur
Bende tam tersi düşünüyorum kıllar gitsinde terlesemde olurKızlar koltukaltı lazer yaptıranlarda aşırı ter kokusu ve terleme sorunu olduğunu okumuştum, hani keşke tüylerim kalsaydı da ter kokusu olmasaydı yazanlar olmuş o kadar ciddiymiş. Ben de bu sebeple yaptırmaktan vazgeçtim. Böyle bi durumla karşılaşanlar oldu mu, tecrübelerinizi yazarsanız çok iyi olur