• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Ben de 4 seans bitirdim cok rahat simdiden bitince super olcak

Ben lazer epilasyon yaptırdım 5 seans oldu bayaga azaldı ve cok rahat ediyorum özellikle yazın artık aklıma bile gelmiyor koltuk altı çıkan tuyler de inceldi fark edilmiyor.
Koku batma olmadı bende .doktor kliniğinde yaptırıyorum .
Seanslar bitince jilet mi devam edicez yoksa ağda mi onu merak ediyorum bilen varsa cevaplayabilir mi?
Kesinlikle kokten almayacaksiniz. Jiletle devam edeceksiniz. Seanslariniz bitince 3 ay gibi bir ara verin bakin duruma kalanlara 3 6 12 ay aralarla toparlatma seansi yaptirirsiniz.

Ben bir yildan fazla bi süredir lazere gidiyorum ve gerçekten hiç memnun degilim tabiki gittiğim çıkarcı menfaatci müşteri memnuniyetini umursamayan lazer merkezi yüzünden 9 seans alexe girdim ve incelmeden başka bi sonuç alamadım ince tugleri hic gormedi bile daha sonra tartıştık ve diota ısrar ettim 3 seans sonra gerçek ten diotun işe yaradığını farkettim ama artık.son iki seansima girmicem çünkü iki seansta tamamen bitmesi imkansız magdur oldum malesef verdigim paralarin yarısı boşa gitti...

Ben bir yildan fazla bi süredir lazere gidiyorum ve gerçekten hiç memnun degilim tabiki gittiğim çıkarcı menfaatci müşteri memnuniyetini umursamayan lazer merkezi yüzünden 9 seans alexe girdim ve incelmeden başka bi sonuç alamadım ince tugleri hic gormedi bile daha sonra tartıştık ve diota ısrar ettim 3 seans sonra gerçek ten diotun işe yaradığını farkettim ama artık.son iki seansima girmicem çünkü iki seansta tamamen bitmesi imkansız magdur oldum malesef verdigim paralarin yarısı boşa gitti...
Alex ince tuyleri gormuyor maalesef. Tahminim size dusuk joule ile uygulandi ki o kadar seans gittiniz.Tuyler inceldikten sonra alexe devam etmenin manasi yok. Sonrasi kalanlar icin en mantiklisi igneli epilasyon.

Ya düşük yüksek farketmiyo çok fazla zaten kerkesin bi acı eşiği var can yakan bi cihaz alex direk diotla baslasalar 8 seans sonra mükemmel bi sonuç senin oluyo zaten denendi ispatlandı ablam tarafindan. Benimki tamamen talihsizlik. Ve tabi işin ayrıntılarını öğrenene kadar iş işten geçmişti malesef onlar alacaklari parayı fazlasiyla aldılar bende fırça atıp oturdum yerime.

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

hani rengi açılıyordu lazerle koltukaltının 3 seans oldu öyle görünür bir açılma yok.bir ton belki olabilir

tüyler epey azaldı 3 seansta halbuki.2/3 seanslık bir işi var.biraz açıldı tabi de öyle denilen gibi bi pamukluk yok:))
Benim 5 seans oldu 1 tane tuy yok su an bitti artik. Tum vucut 8 seanslik paket almistim. Genital altinda kaldi biraz. Bacaklardada ara ara var tek tuk.

ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...
hangi şehirdesiniz? sonuç mükemmel dediniz deneyebilirim :)

Back