Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

merhaba ben alsancakta bir merkeze gittim ve hiç bir şekilde memnun kalmadım. güvenilir bir yer önermenizi rica ediyorum. sanırım tavsiyeye ihtiyacı olan sadece ben değilim :)

Tatlım merhaba, Alsancak'ta hangi merkeze gittin acaba? Özelden msj hakkın varsa bana yazabilir misin? Ben de İzmir'deyim ve lazere başlamayı düşünüyorum, çok merkez var en azından birini elemiş olurum. Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben yaklaşık 2 sene önce yaptırmıştım 4 seans sonra hamile kalınca ara verdim tüylerim seyrekleşti ve cansızlaşmıştı
bugün yine gittim 1 seans daha oldum bakalım bi değişme olcakmı

Bendede çok fazla batık kıl dönmesi oluyor onları çıkariym derken de yaralar kararmalar oluyor. Koltuk altım temiz ya da değil farketmiyor kaldıramıyorum. Bende lazer epilasyon düşünüyorum ama şunu sormak istiyorum. Koltuk altımda batık kıl dönmesi varken lazer yapılabilir mi yoksa onların düzelmesini mi beklemeliyim ?

Evet yapılabilir. Bende de çok batık oluyordu ama lazere başladığımdan beri hiç oluşmadı.

zaten batık tedavilerinin birisi de lazer epilasyondur güvenle yaptırabilirsiniz ... bende de vardı batıklar .. şu anda hiç batık yok sadece 1 seans ve 1 kontrol seansına gittiğim halde :)

bu ay'ın en etkili epilasyon tarihi 9 ağustostu ben o gün gidip yaptırdım ve bugüne kadarki en az acıyı hissettim nerdeyse yok denecek kadar azdı ve tüylerin yok olması için en etkili günmüş (ama her ay tarihler değişiyor tabi) size de tavsiyem her ay Aycangül'ün verdiği tarihleri takip edip o günde yaptırın hem tüyleriniz daha çok etkilenir hemde acıyı çok az hissedersiniz

Son düzenleme:
kızlarr aralığın sonundan beridir bir merkeze gidiyorum nisan ayına kadar neredeyse 15 günde bir gittim çünkü hiçbir etk etmedi bana hiç dökülmedi bile ki bnm sayrek ince kıllarım var

ve sadece biraz azaldı ama ben artık böyle sürekli gitmemin zararı var mı diye endişe etmeye başladım 8 ayda 15 defa gitmişimdir neredeyse çünkü ilk 3 ay özellikle hiçbirşey farketmedi 2 defa cihaz değişti bu süre zarfında

şuan birazcıcık azalma var gibi sanki

bu sefer gittiğimde yine cihaz değişmişti. adını sorduğumda diod lazer dediler dedim cihazın adı nedir cihazın adı diod dediler önceki soprana ydı. bundada pek birşey anlamadım. birde bunlar hastalığıma yakın diye belirtmeme rağmen hiçbir şey farketmiyor diyorlar gerçekten farketmiyor mu

5 seans gittim ve inanin simdi 5 tel anca kalmistir. Kisa dogru tekrar gidicem ama cok az kalan arkadaslarima igneli yapilmali artik demisler, ama gercekten cooooook butuk rahatlik

diod laser
Selam arkadaşlar

Ben de diod lazere başladım ve 3 seans kol,koltukaltı ve genital gittim.
Koltukaltı ve genitalde sanki azalma var gibi.Kollarımda da sanki incelmiş gibi geliyor ama sanırım karar vermek için henüz erken.
Benim gittiğim yerdeki marka Cheveux diode lazer diye bir marka.Duydunuz mu hiç?
gidenler memnun olduğunu söyledi ama gene de insanın içinde kuşku oluyor

Kızlar ben koltuk altına İstanbul Bağdat Caddesi'nde ki bir merkeze gidiyorum. Çok memnunum. Şubat ayında başladım. Fakat ben 2-3 ayda bir gidiyorum. Fırsatım olmuyor yada unutuyorum. Normalde mesela bugün mü gittim 15 gün sonra kontrol atışım oluyor. Ondan 40 gün sonraya veriliyor diğer randevum. Seans aralarında acil bir işim varsa jiletle de alabiliyorum. Yani kılsız geziyorum da denilebilir. Çok memnunum

Ben koltukaltına 3 seans gittim.bayağı güzel dökülme oldu,sanki kıllar da inceldi gibi.Bende batık falan oluyordu sil epil ile sık sık alıyordum.birde çok hızlı uzuyordu(((.Şimdilik iyi gibi inşallah bir daha çıkmazlar bu lazer süresi bitince

BENDE KARARMA OLMADI ŞİMDİLİK 4 SEANS OLDU
Cheveux DİYE BİR MARKA İLE YAPILIYOR BENİM DİOD LAZER

arkadaşlar tamamen biten varmı bende ıple gittim seans aralarında bitti gibi bişey oldu ancak 2 ay sonra geri geldi
tamamen biten arkadaşlar hangi makine ile yaptırdılar yazabilirlermi

Ben de bugün alex ile koltukaltıma başladım Tahmin ettiğim kadar acı olmadı.. İnşallah sonuç alırım :)

arkadaşlar tamamen biten varmı bende ıple gittim seans aralarında bitti gibi bişey oldu ancak 2 ay sonra geri geldi
tamamen biten arkadaşlar hangi makine ile yaptırdılar yazabilirlermi
Canım ipl'den kaç kurtul derim, ipl bir lazer epilasyon yöntemi değildir. Modern ağda diyorlar her yerde. Şurdan okuyabilirsin yazılanları;
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...d-light-source-lazer-epilasyon-cihazi-26.html

Allah korusun tabii ama, ayrıca;
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...hicbiriniz-gormemissinizdir.html#post26159453

Son düzenleme:
bende koltuk altımı vve bacaklarımı aldırdım 2 gün oldu bakalım nolucak sabırsızlıkla bekliyorum :)

Slm arkadaslar.bende alexsander ile baslamistim diod lazerle devam ediorum.bacak 5 seans gittim bitti sayilir.genitalde 7 seansta bitti.koltuk altim 5 seansta bitti.simdide koluma basladim 2.seansa gittim
Bugun.buyuk rahatlik keske onceden yaptirsaydim

bende kol altı için kaç aydır lazer epilasyona gidiyorum fakat kaç ayda az bi değişim oldu ama hormonlarımla ilgili problemim var hiç biteceği hayalini bile kuramıyorum ne yapıcam bilmiyorum giden paralarımamı üzüleyim gitmeyen tüylerimemi

Ne yaptiriyosun peki canim? Alex mi ipl mi yoksa baska birsey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…