merhaba ben alsancakta bir merkeze gittim ve hiç bir şekilde memnun kalmadım. güvenilir bir yer önermenizi rica ediyorum. sanırım tavsiyeye ihtiyacı olan sadece ben değilim :)
Evet yapılabilir. Bende de çok batık oluyordu ama lazere başladığımdan beri hiç oluşmadı.Bendede çok fazla batık kıl dönmesi oluyor onları çıkariym derken de yaralar kararmalar oluyor. Koltuk altım temiz ya da değil farketmiyor kaldıramıyorum. Bende lazer epilasyon düşünüyorum ama şunu sormak istiyorum. Koltuk altımda batık kıl dönmesi varken lazer yapılabilir mi yoksa onların düzelmesini mi beklemeliyim ?
Bendede çok fazla batık kıl dönmesi oluyor onları çıkariym derken de yaralar kararmalar oluyor. Koltuk altım temiz ya da değil farketmiyor kaldıramıyorum. Bende lazer epilasyon düşünüyorum ama şunu sormak istiyorum. Koltuk altımda batık kıl dönmesi varken lazer yapılabilir mi yoksa onların düzelmesini mi beklemeliyim ?
5 seans gittim ve inanin simdi 5 tel anca kalmistir. Kisa dogru tekrar gidicem ama cok az kalan arkadaslarima igneli yapilmali artik demisler, ama gercekten cooooook butuk rahatlik
Canım ipl'den kaç kurtul derim, ipl bir lazer epilasyon yöntemi değildir. Modern ağda diyorlar her yerde. Şurdan okuyabilirsin yazılanları;arkadaşlar tamamen biten varmı bende ıple gittim seans aralarında bitti gibi bişey oldu ancak 2 ay sonra geri geldi
tamamen biten arkadaşlar hangi makine ile yaptırdılar yazabilirlermi
Ne yaptiriyosun peki canim? Alex mi ipl mi yoksa baska birsey mi?bende kol altı için kaç aydır lazer epilasyona gidiyorum fakat kaç ayda az bi değişim oldu ama hormonlarımla ilgili problemim var hiç biteceği hayalini bile kuramıyorum ne yapıcam bilmiyorum giden paralarımamı üzüleyim gitmeyen tüylerimemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?