• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

kollar içinde düşünüyordum ama almadılar görmez diye. şimdi ağda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım sir ağdamı aldırmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

kollar içinde düşünüyordum ama almadılar görmez diye. şimdi ağda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım sir ağdamı aldırmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
Benim de kollarımı lazer yapmadılar, görmez diye. Ben iğneliye başladım. Sana da tavsiye ederim kökten kurtulmak istiyorsan.

bende düsünüyorum bu aralar lazer yaptırmayı ama hepsini tamamen bitirmiyormus..bende önce lazerle azalttırıp sonra igneliyle kalanları yok edicemmm =))

epilasyonu yaptırırken bitene kadar mı gitmek avatajlı , yoksa her bölge için seans seans gitmek mi avantajlı ?

ben izmir alsancak'ta koltuk altıma yaptırıyorum.toplam 7 seans dediler.şu an 5 seans bitti.ve koltuk altımda tek bir tüy bile kalmadı.önümdeki seansta tüzysüz koltuk altıma ne yapacaklar merak ediyorum.gittiğim merkezden çok memnun kaldım.Alexandrite Lazer Epilasyon yönetemi kullanıyorlar.hatta genital bölgeyede başlamaya karar verdim.
kesinlikle çok büyük bir rahatlık.herkese tavsiye ederim.

bende koltuk altı bölgesine epilasyona gidiyorumm 5.seansım umarım artık tamamen dökülürler.. tüylerim ince olduğu için bu kadar uzun sürdü sanırım :/ :(

bende yaptırdım ilk seansta tamamen döküldüler sonra bikaç tane çıktı ikinci seansa kadar ikinci seansta hiç dökülme olmadı toplasan 10 tane fılan var bı koltuk altımda ıyıce ınceldi yani tüy gibi.3 hafta sonra yıne gicem bakalm sonrasını cokmerak ediyorum inşallah 4. 5. seansımdan sonra tamamen kökü kurur :)

ben de geçen ocak ayında epilasyona başladım toplam 5 seans geçti ve şşuan da tek tük çıkıyor. çok memnunum yaptırmak isteyenler varsa hiç düşünemsinler derim

kızlar lazer tedavisini bıraktıktan bi süre sonra tekrar çıkıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum:( bende koltuk altıyla başladım şu ince tüy gibi incecik çıkıyor,hala 2 ayda bir gidiyorum..1,5 sene oldu.6 ay kadar önce de bacaklarıma başladık daha iyi sonuç aldım.. inşallah ömür boyu kurtuluruz ama dediğim gibi lazeri bıraktıktan 3 5 ay sonra yeniden çıkıyormuş,tedavi sürecinde anlaşılmıyormuş tamamen bitip bitmediği.

Alexandrite lazeri sadece açık cilt rengine sahip kimselerde kullanılabilir Koyu cilt renklerinde kullanımı önerilmez diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum esmer olup ta kullanan ve yararını gören varmı acaba ?

hamilelk dönemlerinde hormonlar kendini yenilediiği için tekrar tüylenme söz konusu ... bizzat yaşayanda gördüm malesef :/ hamilelk sonrası tekrar epilasyona gitti.

kollarıma ben de lazer yaptırdım kimse de uyarmadı bitmez falan diye gittikçe çoğaldı tüylerim iğrençbir hale geldi alexandrite lazer uyygulandı koltukaltımda sadece çok inceldi ama azalma yok belki uzaktan yokmuş gibi ama ince ince hepsi çıktı lazeri bırakınca göbek bölgemde aynı kollarım gibi korkunç iyiki yüzüme yaptırmamışım 4yıldır lazerle uğraşıyorum bıktım artık iğneli epilasyona başladımteyzem ankarada iğneli epilasyonla on yıl önce bütün vücudunu temizlemişti iki kuzenimde pırıl pırıl denize giriyorlar ben daha çabuk kurtulayım derken daha kötü oldum ben istanbuldayım burada tavsiyeyle iğneliye başladımbütün tüylerimden tamamen kurtulacağım onca boşageçen zamana paraya acıyorum

bencede lazer yöntemi güzel bir teknik gerçi bazı kişilere göre zararlı olduğu söylensede kesinliğide kanıtlanamamış sanırım.bende bir defa denedim hatta 3 seans komple vücut için bir merkeze gittim ancak hamilelik tedavim nedeni ile 3.seans sonrası bırakmak zorunda kalmıştım ancak koltuk altında %50 oranında azalma oldu bende belki devam edebilseydim tamamı giderdi tekrar gidicem inşallah

merhaba. mesajınızı yazalı baya olmuş. eğer görürseniz sizden cevap istiyorum. kolaltınız %50 oranında azalmış. bıraktıktan sonra bitenler yeniden çıktımı. ve bu süre içinde ağda sir yada jilet gibi yöntemlerden hangisini kullandın. çünkü bende yarım bırakacağım ağda yaparsam bitenler yeniden çıkar mı

Ben 1 yıl önce 2 seans yaptırmıştım sonra aksilikler filan oldu gidemedim hem de daha sonra zaten komple vücut giderim diye önemsemiştim pek 2 seans sonrası yaklaşık %60-%70 azaldı diyebilirim ve gidenler bu 1 sene zarfında bir daha çıkmadı geri ben memnun kaldım açıkçası. Tabi kılın yapısı ve cilt rengi de önemli bir faktör lazerde benim tenim çok beyazdır kıllarım da oldukça sert ve siyah olduğundan belki bu kadar çabuk sonuç alındı.

bende koltuk altıma lazere başladım alex. ile
çorluda bir poliklinikte
2. seans için iki ay sonraya randevu verdiler
ücretsiz kontrol seansına gidemicem malesef
bu iki ay içerisinde tüyler çıkarsa jiletleyecek miyim?
ve bu tüyler uzarken mi dökülecek.
lütfen beni aydınlatın, süreç ne olacak, nelere dikkat etmeliyim

bende koltuk altıma lazere başladım alex. ile
çorluda bir poliklinikte
2. seans için iki ay sonraya randevu verdiler
ücretsiz kontrol seansına gidemicem malesef
bu iki ay içerisinde tüyler çıkarsa jiletleyecek miyim?
ve bu tüyler uzarken mi dökülecek.
lütfen beni aydınlatın, süreç ne olacak, nelere dikkat etmeliyim

Canım bende çorluda gittim nereye gidiyorsun bilmiyorum ama muhtemelen bahsettiğin yer benimde gittiğim yerkoltuk altı ve genital bölge için ben oraya tam 8 seans gittim biter dediler bitmedi yani aslında benim kıllarımın ince ve açık renk olmasından şimdi ankarada gidiyorum garanti verdi 3 seans sonra bitmesine:) bakalım bitecek mi... tüylerin 2 ay içerisinde çıktığında jilet yap ama seansa gittiğinde birazcık uzamış olsun, lazerden on gün sonra fln dökülmeye başlıyo elinle hafifçe çekince zaten geliyo tüyler, bana ankaradaki doktorun söylediği lazere başladıktan sonra ağda ya da tüyleri kökünden alıp müdahale etmemek sadece jiletle kısalta bilirsin ve seansları atlamadan gitmek arayı uzatma zamanı gelince lazere git, eğer tüylerin kalın ve siyahsa şanslısın çok çabuk biter ve iyi sonuç alırsın canım.. bu arada kontrol seansı çok önemli değil yaa sadece dökülmeyenlere atış yapıyorlar ama gidersen iyi olur tabiiki..

kol altım icn 2 sene boyunca izmir alsancak serena polikliginine gittim jiletleme yaptılar seansları uzatmak ıcın dusuk dozlarda calıstılar cok pısmanım arkadaslar cok ıyı arastırma yapıp gıdın derım paranızı cope atmayın ticarethanelerde surunmeyın

Back