evet dediğiniz gibi 2-3 güne geçiyor fakat çok ağrılı olduğundan rahatsız ediyo bu beni roll on a karşı alerjim olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki doktora mı gitmem gerekir :26:
hanımlar roll on kullanıpta koltuk altında beze oluşanlar var mı benim gibi acaba
internette pek bişey bulamadım bununla ilgili bir de sizlere sorayım dedim.
roll on dan dolayı olduğunu nerden biliyorsun diyecek olursanız bunu ilk farkettiğimde roll on a ara verdim beze falan oluşmadı tekrar sürmeye başladığımda bezeler oluştu. hafif şişlik ve oldukça da ağrısı oluyor.
başına böyle bir şey gelen var mı ?:26:
Sağ koltuk altımda 10seneden fazla zamandır beze var.Lenf bezi benimki.Siziniki de yağ bezesi ya da lenf bezi olabilir.Geçmiyorsa bence bir nöroloğa gösterin.Ve büyüyüp büyümediğini takip edin
ne marka roll on kullndın? deodorant tavsıye edrım daha az zararlı dıye bılıyorum
kizlar benimde merak ettigim birsey var.....
bende bir kac senedir sol koltugumun sislik var.....
yani nasil desem hani cok kilolu insanlar olur normalde baktigimizda orda fazlalik
gibi bir cikinti olur benimde oyle...
bu sadece sol koltuk altimda var.....
doktora gittim agri felan varmi muayene etti birsey yok dedi...
...dunden beri ilk defa hafif agri hissediyorum.....
yarin dr gitmeyi dusunuyorum.....
ama bu neyin nesi korkmaya basladim.....
Ağda sonrası gözeneklerin açıkken roll-on kullanıyorsan
roll-on u annenle arkadaşınla vs. paylaşıyorsan
içindeki bir maddeye alerjin varsa
jilet kullanıyorsan beze olabilir diye tahmin ediyorum
canım bence roll on kullanma artık ..
ben çok acil değilse yani o an özel bir ortam gereği terlememen gerekirse kullanırım onun haricinde kullanmam..pek iyi şeyler değil bunlar..kimyasal maddeler ve ter bezlerine lenf bezlerine temas edip yıllar içerinde farklı hastalıklara yol açabiliyorlar.
nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama sivilce tarzı birşey değil de, büyük birşeyse kesinlikle doktora git..
ben hiç duymadım roll ondan kaynaklı ağrılı bir bezeyi..
başka şey olmasın?
yaşın kaç bilmiyorum ama farklı bir bezeys doktora git..
gerçi geçiyor demişsin takip et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?