T tugbaoyku Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2024 450 -13 27 15 Temmuz 2024 Konu Sahibi dontforgetme #21 duygusalkaktus .!.: Geçmiş olsun sevindim sizin adınıza, benimde 8 martta kolposkopi yapılacak. Genişletmek için tıkla... Zormu
duygusalkaktus .!.: Geçmiş olsun sevindim sizin adınıza, benimde 8 martta kolposkopi yapılacak. Genişletmek için tıkla... Zormu
D duygusalkaktus Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 255 46 44 15 Temmuz 2024 Konu Sahibi dontforgetme #22 tugbaoyku .!.: Zormu Genişletmek için tıkla... Hayır ağrı pek olmuyor sıkıntı yapmayın boşuna
F ffgyy Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2024 104 19 26 10 Ekim 2024 Konu Sahibi dontforgetme #23 dontforgetme .!.: valla acımadı sadece ben gerildim ortamdan biraz. boyanmayan kısımlar oldu biyopsi de alındı fakat sonuçlarım temiz çıktı. 15 aralıkta kolposkopi oldum 2 ocakta sonuçlar çıktı devette Genişletmek için tıkla... asistan numaramı aldı ama cıkınca nasıl haber veriyorlar acaba devlette
dontforgetme .!.: valla acımadı sadece ben gerildim ortamdan biraz. boyanmayan kısımlar oldu biyopsi de alındı fakat sonuçlarım temiz çıktı. 15 aralıkta kolposkopi oldum 2 ocakta sonuçlar çıktı devette Genişletmek için tıkla... asistan numaramı aldı ama cıkınca nasıl haber veriyorlar acaba devlette