- 24 Ekim 2023
- 93
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi dontforgetme
Biyopsi bilmiyorum ama kolposkopi normal vajinal muayene gibi bir şey. Asit damlatıyorlar onu belki hafif hissedersiniz. Bildiğim kadarıyla rahim ağzı hissiz. Başka bi işlem olmuştum hiç acı hissetmedim. Korkmayın. Olsun bitsin. Geçmiş olsunmerhaba herkese 23 yasindayim
birkaç ay önce hpv testi yaptırdım pozitif geldi türler de 52,59 ve 73. smear temiz
kolposkopi randevum yarın devlette. bunu 1.5 aydır bekliyrdum.
ama korkuyorum. devlette lokal anestezi yapılmıyor galiba ve aşırı canım acır diye yaptırmamayı dahi düşünüyorum.
sonuçta bağışıklığımı güçlü tutup alatacağım elbet ne gerek var biyopsiye diyorum. parça alınıyor sonuçta. kanıyor
canım acır mı? yaptıran var mı? kanama olur mu? yaptırmalı mıyım yanımda biri gelmeli mi? lütfen bu konuda bilgili birileri bana cevap versin
Şikayetleriniz neydi acaba? Eşinizde varmı Hpv ,siğil ?merhaba herkese 23 yasindayim
birkaç ay önce hpv testi yaptırdım pozitif geldi türler de 52,59 ve 73. smear temiz
ama korkuyorum. devlette lokal anestezi yapılmıyor galiba ve aşırı canım acır diye yaptırmamayı dahi düşünüyorum.
sonuçta bağışıklığımı güçlü tutup alatacağım elbet ne gerek var biyopsiye diyorum. parça alınıyor sonuçta. kanıyor
canım acır mı? yaptıran var mı? kanama olur mu? yaptırmalı mıyım yanımda biri gelmeli mi? lütfen bu konuda bilgili birileri bana cevap versin
Merhaba siz 1 ay önce olmuşsunuz ama konuya yazmamışsınız nasıl geçti biyopsi alındı mı? Ağrı oldumu sonucu çıktımı veya ne kadar sürede çıkar dediler? Bende İstanbul çam şakura eğitim araştırma şehir hastanesinde olacağım 8 marttamerhaba herkese 23 yasindayim
Bunu düşünmeyin, çok fazla açacağını düşünmüyorum.devlet hastaneleri çok çok iyiler.benim devlette anestezi olmadan idrar yolumdan stent cikarttirdim.cok az acıdı ama öyle katlanilamayacak gibi değil.idrar yoluma kamera ile girildi ve kocaman bir boru çıkarıldı ve hepsi 2 3 dakika sürdü.merhaba herkese 23 yasindayim
valla acımadı sadece ben gerildim ortamdan biraz. boyanmayan kısımlar oldu biyopsi de alındı fakat sonuçlarım temiz çıktı. 15 aralıkta kolposkopi oldum 2 ocakta sonuçlar çıktı devetteMerhaba siz 1 ay önce olmuşsunuz ama konuya yazmamışsınız nasıl geçti biyopsi alındı mı? Ağrı oldumu sonucu çıktımı veya ne kadar sürede çıkar dediler? Bende İstanbul çam şakura eğitim araştırma şehir hastanesinde olacağım 8 martta
Geçmiş olsun sevindim sizin adınıza, benimde 8 martta kolposkopi yapılacak.valla acımadı sadece ben gerildim ortamdan biraz. boyanmayan kısımlar oldu biyopsi de alındı fakat sonuçlarım temiz çıktı. 15 aralıkta kolposkopi oldum 2 ocakta sonuçlar çıktı devette
Oldunuz mu bende 2ay sonra olcamMerhaba siz 1 ay önce olmuşsunuz ama konuya yazmamışsınız nasıl geçti biyopsi alındı mı? Ağrı oldumu sonucu çıktımı veya ne kadar sürede çıkar dediler? Bende İstanbul çam şakura eğitim araştırma şehir hastanesinde olacağım 8 martta
Zormu kolposkopiBunu düşünmeyin, çok fazla açacağını düşünmüyorum.devlet hastaneleri çok çok iyiler.benim devlette anestezi olmadan idrar yolumdan stent cikarttirdim.cok az acıdı ama öyle katlanilamayacak gibi değil.idrar yoluma kamera ile girildi ve kocaman bir boru çıkarıldı ve hepsi 2 3 dakika sürdü.
Merhaba evet oldum, kolay geçiyor sıkıntı yapmayın.Oldunuz mu bende 2ay sonra olcam
Anestezi vermeyevekmis nasıl hpv kaç ciktiMerhaba evet oldum, kolay geçiyor sıkıntı yapmayın.
Zormu kolay mı bende devlette olacamvalla acımadı sadece ben gerildim ortamdan biraz. boyanmayan kısımlar oldu biyopsi de alındı fakat sonuçlarım temiz çıktı. 15 aralıkta kolposkopi oldum 2 ocakta sonuçlar çıktı devette
17 temmuzda benimki stres yapıyorum araştırma hastanesi olacam doktorları iyiBiyopsi bilmiyorum ama kolposkopi normal vajinal muayene gibi bir şey. Asit damlatıyorlar onu belki hafif hissedersiniz. Bildiğim kadarıyla rahim ağzı hissiz. Başka bi işlem olmuştum hiç acı hissetmedim. Korkmayın. Olsun bitsin. Geçmiş olsun
Kolposkopi kolay, biyopsi tecrubem yok. Umarim rahst gecer.17 temmuzda benimki stres yapıyorum araştırma hastanesi olacam doktorları iyi
Kolposkopi de anestezi gerekli değil, benim hpv 16 ve 18 negatif Diğer yüksek riskli tipler pozitif ama tam olarak hangileri olduğunu bilmiyorum.Anestezi vermeyevekmis nasıl hpv kaç cikti
Acıyor mu bende yakın zamanda olacamKolposkopi de anestezi gerekli değil, benim hpv 16 ve 18 negatif Diğer yüksek riskli tipler pozitif ama tam olarak hangileri olduğunu bilmiyorum.
Aynı bende oyleKolposkopi de anestezi gerekli değil, benim hpv 16 ve 18 negatif Diğer yüksek riskli tipler pozitif ama tam olarak hangileri olduğunu bilmiyorum.
Yok hiç telaş etmeyin bi parol hapına bile ihtiyacınız olmayacak merak etmeyin. Benden pc işleminde rahim içinden parça da alındı onuda bi parol ile atlattım sadece.Acıyor mu bende yakın zamanda olacam
Nasıl zormu ben cok endişeliyimYok hiç telaş etmeyin bi parol hapına bile ihtiyacınız olmayacak merak etmeyin. Benden pc işleminde rahim içinden parça da alındı onuda bi parol ile atlattım sadece.
Tam anlatır mısınız doktor iyi davranıyor mu hiddediyir musunMerhaba evet oldum, kolay geçiyor sıkıntı yapmayın.