- 25 Ekim 2018
- 2.780
- 2.776
- 133
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.801
Canım her siğil çıkan tip zararsız olmuyo yada zararlı başka bi tip daha taşıyabiliyorsunSende abartmışsın :) eşin o senin zaten sendeki tipi zararsız zaten yüksek ihtimalle o farkında değilmiş farkında olup bulaştırsa tamam da sen sakin ol biraz
Canım her siğil çıkan tip zararsız olmuyo yada zararlı başka bi tip daha taşıyabiliyorsuntip testi yaptırmadım daha yaptircam umarım kötü bi tip yoktur bu ara çok gerginim
Canım ben almanyadan aldım onu kullanıyorum turkiyeden almadım hiç dahaArkadaşlar ahcc nin türkiye fiyatını bilen var mı ?
Bugün 48 yaşında bi tanidigima rahim kanseri teşhisi ileri safha teşhisi konulmuşkızlar duyar duymaz çok yıkıldım çok üzüldüm kendime gelemiyorum
Bugün 48 yaşında bi tanidigima rahim kanseri teşhisi ileri safha teşhisi konulmuşkızlar duyar duymaz çok yıkıldım çok üzüldüm kendime gelemiyorum
Canım rabbim sana acil şifa versin umarım geriler hemen ahcc kullan bol meyve yesilcay iç hergun bunları tüket. Yemeğini güzel ye.. canım ben çok takıyorum dediğin gibi haklisin ama elimde değil ne yapacağım bilmiyorumYa üzgünprenses sen biraz fazla stres yapıp üzüntülüsün ve bu konuyu kafana fazla takıyor gibisin stres biliyosun en güçlü düşman bağışıklığın ya yolda trafik kazası geçirip ölme ihtimalin şuan rahim ağzı kanserine yakalanıp ölme ihtimalinden daha fazla ölmek için o kadar sebep varki . Sen şimdi buna kafayı kansere dair en ufak bir belirtin yokken bu kadar takarsan kanserden değil ama kalpten falan gidebilirsin bu strese yazık günah yapma canım ya. Biz ne yapalım bak bende cin 2 çıktı yine de bi umut bekliyorum :)
Canım rabbim sana acil şifa versin umarım geriler hemen ahcc kullan bol meyve yesilcay iç hergun bunları tüket. Yemeğini güzel ye.. canım ben çok takıyorum dediğin gibi haklisin ama elimde değil ne yapacağım bilmiyorum
23 canım sen ?Ben 6 ay önce öğrendim hastalığımı bu süreçte imuneks imuneks plus ve propolis damla kullandım çörek otu yağı kullandım şuanda da imuneks plus kullanmaktayım. Ahcc türkiyede yoktu . Benim de yurt dışından ulaşma imkanım zordu. Yeni gelmiş bakalım yakın zamanda almayı düşünüyorum. Hafta da bir de kelle paça çorbası içiyorum. O çorba baya güç kuvvet veriyo insana bağışıklığa da faydası vardır diye düşünmekteyim. Kaç yaşındasın sen canım ?
23 canım sen ?
Inşallah canım. Benim eşim 28 yaşında. Sigara içiyor musun ? Iciyorsan birakmalisinÇok gençsin daha atar vicudun merak etme kuvvetlidir . 28 yaşımdayım ben
Inşallah canım. Benim eşim 28 yaşında. Sigara içiyor musun ? Iciyorsan birakmalisin
Kuzum benim bak kolposkopik biyopsi sonucu cin 2 artık . Korkularını biliyorum. O yüzden leep deyince kızıyor insan istemsiz olarak Ama İnan ki korkacak hiç bir şey yok. Kafanı karıştırma artık gözünü seveyim leep ol.Sana niye kızayım kuzum ya :) burda dertleşip fikir alış verişi yapıyoruz olur mu öyle şey kolposkopik biyopsi sonucu cin 2 geldi işte ama hpv sonrası 3 smear aldırdım smearler sırasıyla ascus temiz ascus şeklinde
canım sen sarmısak denedinmi23 canım sen ?
Hayır denemedimcanım sen sarmısak denedinmi
Deneyen varmı acaHayır denemedim
Sarimsagi siğil için mi soruyorsun vajinal enfeksiyon mantar vs için mi ?Deneyen varmı aca
Enfeksiyon için merak ettim sonuçlarıSarimsagi siğil için mi soruyorsun vajinal enfeksiyon mantar vs için mi ?
Yapan çok var okumuştum baya ise yarıyormuş bende denicem olursa.. her ay oluyo mübarek.. kurtulamadimEnfeksiyon için merak ettim sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?