- 25 Ekim 2018
- 2.780
- 2.776
- 133
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.761
Ahcc kullan bence çok iyi esim kullandi çok faydalıAlala çok şaşırdım şuan ben ya o zaman belki deflagyn de işe yarıyodur çünkü deflagyn i de önermiyor :))
Geldi canim ablam ezaci ordan biliyorumKızlar merhaba benim kolposkopi sonucum kronik servisit gelmişti dr um ankarada prof dr polat dursun sağolsun çok ilgilenip yaşadığım şehirde smear takibi yaptirmamin yeterli olduğunu söylemişti. Smearde ekstrem bişey çıkarsa tekrar kolposkopi yapılır demişti ama burada smearin yanılma payı olabildiğini yazmışsınız tedirgin oldum.. ve ben ahcc kullanıyorum yurt dışından almıştım turkiyeye geldimi araştırdım ama bişey bulamadım bilgisi olan var mı?
Bende Ali hocamin hastasiyim Allah ondan razı olsun ömrünü uzatsin insallinVe kızlar bende endişeliyim korkuyorum ama doktorum düzenli olarak kontrol olduğumuz ve kendimize iyi baktığımız sürece kanser olma olasiliginin neredeyse 0 olduğunun altını çizdi. Ki kendisi hpv de turkiyede ve dünyada sayılı doktorlar dan biridir ve efsane ali ayhan hocanın bizzat yetiştirdiği bi hekimdir. Insallah bizlere bişey olmayacak
Canım ben bi sorayim eczaneye sevindim buna :) sen kullanıyor musun ? Amin canım allah iyi hekimlerin hepsinden razı olsun ali ayhan bir efsanedir polat dursun da onun kadar iyi :)Bende Ali hocamin hastasiyim Allah ondan razı olsun ömrünü uzatsin insallin
Canım bide ali hoca hpv hakkında ne düşünüyor konustunmu hiç? Yani nasıl bi yaklaşımı var ? Geçici bir durum olarak mi görüyor ne diyor ?Bende Ali hocamin hastasiyim Allah ondan razı olsun ömrünü uzatsin insallin
uyandirmamak evet de sana cin 2 teshisi konmuş sonra hpv negatif cikmis. Yani patoloji yaptirmayip sirf hpv yaptirsaydin ohh negatifmis diyip 1 yil ugramayacaktin.. aslında cin 2 ymis... Hpv testine olan guvenim resmen bitti...
Bende anlamis degilim kontrolumu bekliycem ama inan kafam rahat niyeyse :) cidden biktim okumaktan arastirmaktan. Şu an şöyle bi kafadim " amaannn cin mi var olsun hpv mi var olsun kanser degilim ama olabilirim olsun" :) kadere iman deyip dizi izliyorum :) yapabilecegim bisey yok bari stresle batırmayayım daha fazla demi:) ne olacak benim bu boşvermisligim rahatliğim bilmiyorum :)))
hayat dediginiz nedir?Hahah bu güzelmiş :)) ya zaten taksak da bişe olduğu yokki daha kötü oluyo sanki irdeledikçe bişe çıkıyo
Polat hocayida takip ediyorum biliyorum onun yetiştirdiğini bazen Ali hocama birsey olursa ona giderim diyorum artık allah gecinden versin tabiCanım ben bi sorayim eczaneye sevindim buna :) sen kullanıyor musun ? Amin canım allah iyi hekimlerin hepsinden razı olsun ali ayhan bir efsanedir polat dursun da onun kadar iyi :)
Canım ali hoca hpv hakkında ne düşünüyor diye sormuştum da sana görmedin galiba konustunmu hiç?Polat hocayida takip ediyorum biliyorum onun yetiştirdiğini bazen Ali hocama birsey olursa ona giderim diyorum artık allah gecinden versin tabi
Ali hoca biraz farkli yani kalk evine git bisey yok diyor onlemleri al gerisi taktıri ilahi der gibi ama ahcc için kocan kullansın sen tup Bebek yap dedi enson gittim de ahcc tezleri vardı masasında kocaman ansiklopedi gibiCanım bide ali hoca hpv hakkında ne düşünüyor konustunmu hiç? Yani nasıl bi yaklaşımı var ? Geçici bir durum olarak mi görüyor ne diyor ?
Hımm evet pek konuşmadığını duymuştumAli hoca biraz farkli yani kalk evine git bisey yok diyor onlemleri al gerisi taktıri ilahi der gibi ama ahcc için kocan kullansın sen tup Bebek yap dedi enson gittim de ahcc tezleri vardı masasında kocaman ansiklopedi gibi
Ne gibi sikaşikayeHımm evet pek konuşmadığını duymuştummoralim bozuluyor sürekli bu ara kontrolüm yaklaştı şikayetlerimde var hadi hayırlısı
kolposkopide sorun yoksa yoktur. Kolposkopide en az cin 1 varsa leep ol. Ascussa seyrine bırak. Bana kızıyorsun biliyorum. Ama bence en az lsil varsa direk leep.Yani o kadar doluyum ki ben binlerce lira verdim gittim doktorlara ama bana eksik biyopsi üstüne olmam gereken ameliyat hususunda doğru dürüst bilgi bile vermediler . Başka profesörle gittim ay canım ne ameliyatı saçmalama diye kovaladılar ama gelen sonuç hala ascus değişmiyor gitmiyor delircem neden adam gibi bişe demiyo kimse bana ya
Akıntı kaşıntı yanma pelvik ağrı... Ve vajinamin içinde minik kırmızı bi nokta farkettim bide o cıktı basima simdiNe gibi sikaşikaye
Sonuçların nasıl çıktıAkıntı kaşıntı yanma pelvik ağrı... Ve vajinamin içinde minik kırmızı bi nokta farkettim bide o cıktı basima simdi
En son 6 ay önce gittim tekrar kontrolüm var smear vericem işte adetimin bitmesini bekliyorumSonuçların nasıl çıktı
Yani hpv enfeksiyonu var bu enfeksiyon zaten rahim ağzını değiştiriyor ascus olabilir yada cın benceAkıntı kaşıntı yanma pelvik ağrı... Ve vajinamin içinde minik kırmızı bi nokta farkettim bide o cıktı basima simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?