- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- Konu Sahibi gadjo dilo
O
o zmn hiç korkma cnm güven doktoruna. Şimdiki aklım olsa genel anestezi alırdım dayanılmayacak bi acı diil ama acımıyo desem yalan olur. Sadece çok stres oldum kendimi çok kastım keşke anestezili isteseydim dedim en güzelini yapıyorlar. Valla cnm bnm doktorum mümkün mertebe yat dedi bnm alanım çok genişti çünkü bence gereksizdi ama ben 2 hafta kadar pek iş güç yapmadım kardeşim yanımda kaldı sağolsun çocukla flnda o ilgilendi. Bnm kanamam 2. Günde.n sonra başladı 15 gün kadar sürdü doktora sorduğumda sorun yok yat dinlen dedi. Herhangi bir ağrı acı hiç bişey hissetmedim sonrasındada. Yani doktor bana yat demeseydi ben çok iyiydim
Anladım canım çok teşekkür ederim sabırla dinleyip yanıt verdiğin için. umarım sen de ilk kontrolünde temiz güzel sonuçlar alırsın. Allah hepimizi kurtarsın şu cin..lerden tez zamanda. sonuçlarını mutlaka paylaş olur mu? operasyondan sonra ben de yazarım ilk fırsatta. burası birçok insana umut ışığı oluyor onun bilincindeyim. çoğu kişi yazmasa da mutlaka bilgi edinmek için başvuruyor kk'ne.