- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi gadjo dilo
Senin adına cok sevindim JOOKER cim.Hatırladığım kadarı ile senden HPV yoktu değil mi ?
evet bende hpv çıkmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adına cok sevindim JOOKER cim.Hatırladığım kadarı ile senden HPV yoktu değil mi ?
Arkadaşlar,
Kolposkopi işlemini yaptırdım.1 hafta sonra sonuç ve kontrol için tekrar gideceğim.Anestesi ile yapıldı 4 yerden parça aldığını belirtti DR.Sonucun tekrar ASCUS çıkması halinde o bölgeyi yakacağını daha farklı Allah korusun daha ileri bir durum çıkar ,se leep işlemi uygulayacağını söyledi.Lütfen dua edin arkadaşlar.Kötü bir sonuç çıkmasın.
Arkadaşlar,
Kolposkopi işlemini yaptırdım.1 hafta sonra sonuç ve kontrol için tekrar gideceğim.Anestesi ile yapıldı 4 yerden parça aldığını belirtti DR.Sonucun tekrar ASCUS çıkması halinde o bölgeyi yakacağını daha farklı Allah korusun daha ileri bir durum çıkar ,se leep işlemi uygulayacağını söyledi.Lütfen dua edin arkadaşlar.Kötü bir sonuç çıkmasın.
Biyopsi sonucum çıktı arkadaşalr.CIN1.Cuma sabahı konizasyon yapıalcağını iletti DR um.Hepinizden dua bekliyorum.Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum.sadece ağlıyorum şuan..CIN1 ne demek kansermiyim ben şimdi ?
size de cok geçmiş olsun.Sizde ve bende HPV nin pozitif olması bir dezavantaj sanırım ... Allah cümlemizin yardımcısı olsun.Bu arada bebek konusunda endişeniz olduğunu yazmıştınız daha önce de yazmıştım arkadaşım cın1 teşhisi ile leep oldu ve yaklaşık 2-3 yıl sonra evladını kucağına aldı ama onda hpv negatifti tabi.birde o şiddetli karın ağrısı ve bulantı ile gitmişti ve cın1 denmişti.
CANIM BENİM,acaba leep işlemi mi yapılması senin için daha uygun ? neden cın1 de yapılmadı ve hpv varken.çünki bana drum takipte kalabiliriz ama risk almaya gerek yok o bölgenin çıkarılması en doğrusu dedi.1-2 dr ye de danıştım onlarda bu önde salık verdiler.
İnşallah gerek kalmaz canım.hakkımızda hayılrısı .. benimde kafama cok soru var bende cuma gunu sracağım druma.çünki hpv türünü bilmiyorum ben.test yapmıştı ama türü için yapmadımı bilmiyorum.başka bilgiler alırsak birbirimizle paylaşmaya devam edelim canım.
Merhaba İnci Tanesi ,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Cuma sabahı leep işlemi yapıldı çok şükür sıkıntısız atlattım hatta bugun işimmin başındayım.Hafif bir karın ağrım oluyor zaman zaman bırde su gibi bir akındı çok kanlı değil.
Beni korkutan HPV virüsü taşıyor olmam.Bu virus leep olsamda acaba tekrar nüksettirir mi bu olumsuz durumu ?
Gecenin, kanser değilsin canım ama ilerlemesi durumunda Allah korusun kansere çevirme riski var. Ben de tam 1 yıl önce CIN1 teşhisiyle leep oldum, korkulacak bir şey değil. Bugün olacağını yazmışsın inşaallah sorunsuz geçmiştir. Yalnız şunu bilmeni isterim doktorun da söylemiştir büyük ihtimalle. Leep işlemi geçiren bir kadın hamilelik düşünüyorsa o dönemi sıkı takip altında geçirmeli. Allah yardımcın olsun.
Nuraytac, biyopsinin temiz çıkmasına rağmen hücresel değişiklikler devam ediyorsa tedbir alınmalı.