biyopsi sonucunda doktor birşey yok demiş ama sen biyopsi raporunun sonucuna bakmadın mı, sonu olarak doktorun dediğine göre iyiymiş ama iyide olsa, iyi anlamında birşey yazıyordur...biyopsi sonucunu kendinde almışsındır, ne yazıyor tam olarak ? doktor CIN1 de değil derken, neyi kastediyordu acaba... ne birşeyin var diyebiliyorum, ne birşeyin yok diyebiliyorum, ben birşey bilmiyorum gibi bir sonuca bağlamış :) böyle bir sonuç olabilir mi, hep kolposkopi yapılsın, hem biyopsi yapılsın, hem de sonuç hakkında net birşey olmasın, bana biraz anlamsız geldi...benim tahminime göre sonuç CIN1, kendiliğinden normale dönebilme ihtimaline karşılık, 6 ay beklemeyi tercih etmiş, seni de rahat rahat 6 ay bekle diye telaşlandırmamak için ortadan konuşmaya çalışmış, 6 ay bekleyelim, bakalım sonuç ne olacak diye karar almış gibi, bunun başka bir açıklması olmaz...hem HPV pozitifse bile 6 ay sonra ortadan kaybolma ihtimali de var, o sebeple net birşey söylemeden beklemiyi istiyor gibi...ayrıca ben sana aslında daha önce sormuştum, HPV olduğuna emin misin diye :) çünkü benimde smear testimde HPV yazıyordu ama bu HPV'ye bakılması önerilir anlamındaydı, tahmin ettiğim gibi sana da HPV testi de yapılmamış, yani HPV pozitif mi, negatif mi bilinmiyor...bence sen bu doktorda ne yaptırdıysan, tüm raporlarını al ve başka bir doktora görün, yada iyi olduğuna inanıyorsan, daha açık konuşturmaya zorla :)