- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #3.381
Evet aynen öyle leep olmak en başta çok korkutucu gelsede tamamen temizlendiğini bilmek ve kurtulduğunu insanı rahatlatıyorAslinda cok sukur ucuz kurtulmussunuz bizlerin belki bir sekilde hayatimiz kurtuldu boyle bakmamiz lazim
Kesinlikle öyle siz ahcc tarzı takviye kullandınız mı yada negatif olmak için bişeyler yapıyo musunuz o kadar çok şey okudum ki kafam karışık bunu atamazsak bida nükseder miEvet aynen öyle leep olmak en başta çok korkutucu gelsede tamamen temizlendiğini bilmek ve kurtulduğunu insanı rahatlatıyor
Benim doktorum ahcc önermiyor Prof Süleyman engin Akhan gidiyorum ben takviye olarak beeo propolis ve ham bal kullanıyorum çörek otu immotor kompleks tekrar etme olasılığı çok çok düşük en son gittiğimde böyle söyledi hoca ama tabiki nüks ihtimali var ama konizasyon olmak hpv atmak işini kolaylaştırıyor araştırmalara göre konizasyon sonrası %70_80 kişi bir yıl sonunda hpv negatif oluyor dedi ve bu çok iyi bir rakam aşıda negatif ve nüks olmaması için öneriliyor olmadıysanız olun mutlaka yıllar önce yapılan bir araştırmaya göre 4417 cin 3 konizasyon olan hastanın 20 yıllık süreçte sadece 15 de nüks olmuş oradaki doku alındığı için hiç bir sorun yok şuanda ama takip şart en ufak değişikliği fark etmek için takip olunduğu sürecede daha kötü bir senaryo olmazKesinlikle öyle siz ahcc tarzı takviye kullandınız mı yada negatif olmak için bişeyler yapıyo musunuz o kadar çok şey okudum ki kafam karışık bunu atamazsak bida nükseder mi
Maşallah ne güzelKontrol smearim temiz çıkmış
Benim yazdıklarımdan mıVayy bee ...içimde karamsar hiç bir düşünce kalmadı ☺
Amin herkeseMaşallah ne güzeldarisi bana ve tüm negatif olmayi bekleyenlere
Neden umutlu degilsiniz ki ne zamandir var HPV sizde.Hic umutlu olasim gelmiyor HPV cok inatci cunku
Sizin sonucun temiz gelmesi birde bir kullanici CIN 3 ü geçip organa kadar ilerlemiş lezyonu ile 2 defa leep islemi olup bebek dünyaya getirmiş.Hikayesini okuduktan sonra içime su serpildi.(Sizde okumuşsunuzdur.)Hoş iki tane çocugum var hamdolsun bebek zaten düşünmuyordum ama sağlik açısindan HPV herkesi oldugu gibi benide tedirgin ediyordu.Bunlari okumak psikolojik olarak iyi geldi vallahiBenim yazdıklarımdan mı
Bende henüz kontrole gitmedim doktoruma soramadım ama yeşil çaya ve propolise başladım daha iyi düzenli beslenmeye gayret ediyorum zaten 1 yılda cin 3 olmasını emzirmeye bağlıyorum bağışıklık düşürüyo bence ama yazdıklarınız içimi çok rahatlattı sürekli kontrol altında olmamız şans benceBenim doktorum ahcc önermiyor Prof Süleyman engin Akhan gidiyorum ben takviye olarak beeo propolis ve ham bal kullanıyorum çörek otu immotor kompleks tekrar etme olasılığı çok çok düşük en son gittiğimde böyle söyledi hoca ama tabiki nüks ihtimali var ama konizasyon olmak hpv atmak işini kolaylaştırıyor araştırmalara göre konizasyon sonrası %70_80 kişi bir yıl sonunda hpv negatif oluyor dedi ve bu çok iyi bir rakam aşıda negatif ve nüks olmaması için öneriliyor olmadıysanız olun mutlaka yıllar önce yapılan bir araştırmaya göre 4417 cin 3 konizasyon olan hastanın 20 yıllık süreçte sadece 15 de nüks olmuş oradaki doku alındığı için hiç bir sorun yok şuanda ama takip şart en ufak değişikliği fark etmek için takip olunduğu sürecede daha kötü bir senaryo olmaz
Neden leep olmadınızMerhabalar kizlarrrr bende cin 2li biri olarak ve henüz leep olmamıs biri olarak küçük tavsiyelerde bulunur musunuz, yasim 26, yaklasik 1,5 yillik evliyim
Okumadım hangi kullanıcıSizin sonucun temiz gelmesi birde bir kullanici CIN 3 ü geçip organa kadar ilerlemiş lezyonu ile 2 defa leep islemi olup bebek dünyaya getirmiş.Hikayesini okuduktan sonra içime su serpildi.(Sizde okumuşsunuzdur.)Hoş iki tane çocugum var hamdolsun bebek zaten düşünmuyordum ama sağlik açısindan HPV herkesi oldugu gibi benide tedirgin ediyordu.Bunlari okumak psikolojik olarak iyi geldi vallahi☺
Fuchsie adli kullanici 2012 yilinda bu paylasimi yapmiş çok eski ..bir kullanicida cevap verince dogal olarak yeni mesajlara düşmüş.Okumadım hangi kullanıcı
Olcam gitmedim daha daha yeni cikti sonucumNeden
Neden leep olmadınız
Hpv kaç çıktı sizin benim hiç bir şikayetim yoktu cin3 ile konizasyon oldumMerhaba smerda pozitif cikti bi tnesi sizde görülen bi etkisi var miydi mesela bnde dudak kisimlarinda igne batmasi gibi bi his ve kasinti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?