- 22 Eylül 2019
- 373
- 193
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #2.861
Bende sigil yok tatlim hiç çikmadiSigil icinmi kullaniyorsuuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sigil yok tatlim hiç çikmadiSigil icinmi kullaniyorsuuz
Neden hpv bazilari sigil yapiyorBende sigil yok tatlim hiç çikmadi
Pardon %70 girecek şekilde olucakSiğil icinmi
Bende hiç yapmadi bilmiyorum gercekten eşimdede yoktu zaten hiç olmamiş onda sigil bende tek eşliydim eşim ilk ilişkim vucudumda uretmiş olabilir benim sistit akintim var çünki bi bagişiklik sorunum var biara çok kötüydüm bende tipleme olarak hpv31 var smearimda sistit akintiNeden hpv bazilari sigil yapiyor
Ne zaman başladınız deflagyneBende hiç yapmadi bilmiyorum gercekten eşimdede yoktu zaten hiç olmamiş onda sigil bende tek eşliydim eşim ilk ilişkim vucudumda uretmiş olabilir benim sistit akintim var çünki bi bagişiklik sorunum var biara çok kötüydüm bende tipleme olarak hpv31 var smearimda sistit akinti
1ayı geçti 1kutu bitti 2.ye basladim canim 3aylik bir tedavim var bittikten 3ay sonrada pap smear vericem dr oyle dediNe zaman başladınız deflagyne
Vajina içerisine enjekte ediyorsun aplikatoru var onu geceleri yatmadan önce kullanıyorsun. Zaten kullanımı yazıyor kutusundaDeflagyn nasil kullanilouo
3gün ara vermene gerek yok rengli oldugumuz icin her rengliden sonra kutu bitenekadar kullanacaksin canim sonra doktorun nezaman gel dediyse gidicenYa ben bu ilacı biraz düzenli kullanamadım. Şöyle oldu bir kutu kullandım ardına operasyon geçirdim 3 ay kullanamadım. 3 ay sonra tam bir kutuya başladım adet oldum ara vermek zorunda kaldım yani bitti devam ettim kutu bitince adet oldum sonra 2. Kutuya geçtim fakat 28 gün kullanın diyor ya bende o 28 gün olmuyor 21 22 gün temiz kaldığımdan 22 gün kullanabiliyorum geriye kalan 6 günü adet sonrası kullanıyorum. Böyle kullanan varmı ? Şimdi 3. Kullanıyorum tabi aslında yaklaşık 10 ay önce kullandığımı sayarsak 4. Kutum bu
Bende 6gün rengli oluyorum sorun yok sonra devamYa ben bu ilacı biraz düzenli kullanamadım. Şöyle oldu bir kutu kullandım ardına operasyon geçirdim 3 ay kullanamadım. 3 ay sonra tam bir kutuya başladım adet oldum ara vermek zorunda kaldım yani bitti devam ettim kutu bitince adet oldum sonra 2. Kutuya geçtim fakat 28 gün kullanın diyor ya bende o 28 gün olmuyor 21 22 gün temiz kaldığımdan 22 gün kullanabiliyorum geriye kalan 6 günü adet sonrası kullanıyorum. Böyle kullanan varmı ? Şimdi 3. Kullanıyorum tabi aslında yaklaşık 10 ay önce kullandığımı sayarsak 4. Kutum bu
Bende 6gün rengli oluyorum sorun yok sonra devam
Yok canım öyle değil. Diyor ya 28 gün kullan üstüne adet görünce ara ver diye . 28 gün kullanmak için 28 gün temiz kalmak lazım ama ben 22 gün temiz kalıyorum dolayısıyla 6 tüp adet sonrasına kalıyor . Bunu demek istedim.
Benim son 2 smearim temiz ama önlem amaçlı bir kutu daha bisey olmaz adette sorun yok tatlim normal bana dr normal dedi adetten sonra devam dedi ben hep oyle yaptim zaten şırıngasida 28tane adet bitiyor devam onu takip edemeyiz valla araliksiz olmuyor sonuçta baya
Vallakuzum ben öyle kullaniyorum hatta 28tane şiringasi var siringa bitene kadar kullaniyorum adet günlerim hariç ayni şeye denk geliyorYok canım öyle değil. Diyor ya 28 gün kullan üstüne adet görünce ara ver diye . 28 gün kullanmak için 28 gün temiz kalmak lazım ama ben 22 gün temiz kalıyorum dolayısıyla 6 tüp adet sonrasına kalıyor . Bunu demek istedim.
Benim son 2 smearim temiz ama önlem amaçlı bir kutu daha kullanmak istedim.
Tamm iste 6 şiringayoda devam edicen birakma adetten sonra devam tatlim yoksa ise yaramaz valla ben etkilerini görmeye başladim bileYok canım öyle değil. Diyor ya 28 gün kullan üstüne adet görünce ara ver diye . 28 gün kullanmak için 28 gün temiz kalmak lazım ama ben 22 gün temiz kalıyorum dolayısıyla 6 tüp adet sonrasına kalıyor . Bunu demek istedim.
Benim son 2 smearim temiz ama önlem amaçlı bir kutu daha kullanmak istedim.
Tamm iste 6 şiringayoda devam edicen birakma adetten sonra devam tatlim yoksa ise yaramaz valla ben etkilerini görmeye başladim bile
Nasıl bir etki gördünüzTamm iste 6 şiringayoda devam edicen birakma adetten sonra devam tatlim yoksa ise yaramaz valla ben etkilerini görmeye başladim bile
Kasık ve bel agrilarim gecti yani rengli donemlerimin harici ev temizlerken bel ve sirt agrilarim nefes aldirmiyordu rengli donemimdeki agrilarim hafifledi akintim eskisi gibi degil daha iliskiye girmedik agrim olucakmi onu bilmiyorum girmeyide düsunmuyoruz 2ay daha bunlarda cok buyuk fark var kasilmalarim oluyordu o gecti vajinama bicak saplaniyor gibi agrilar giriyordu o bitti dedigim gibi bi ilişki yasamadik daha onada 2ay sonra bakicazNasıl bir etki gördünüz
Gecmis olsun canim hayirlisi artik ama benim şikayetlerim bitti neredeye bel agrilarim ve anormal akintim kalmadi belki her bunye fakli olabilor diye düsünuyorum hayirlisi bakalim
Tiplemen nedir kuzum
Gecmis olsun canim hayirlisi artik ama benim şikayetlerim bitti neredeye bel agrilarim ve anormal akintim kalmadi belki her bunye fakli olabilor diye düsünuyorum hayirlisi bakalim