- 22 Eylül 2019
- 373
- 193
- 53
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #2.701
Sonucum sistik akinti ve hpv31 yeni yaptirdim benimki tesadüf sadece 2.5 yillik evliyim cocuk düsundugumuz için rutin kontrol oliyim dedim òylelikle ögrendim dr kolkoskopi yapti anormal lezyon görmüyorum parcaya gerek yok dedi şimdi deflagyn i kullaniyorum 3ay sonra kontrolüm varSmear sonuçların ne geliyordu
Çocuk düşündüğün için deflagyn vermiş olabilir mi, hpv 51 var bende smear temiz geliyor, Dr iyi beslen atar vücut dedi.. İlaç vermedi smear temizse gerek yok dedi ama 6 ayda kontrol tabiSonucum sistik akinti ve hpv31 yeni yaptirdim benimki tesadüf sadece 2.5 yillik evliyim cocuk düsundugumuz için rutin kontrol oliyim dedim òylelikle ögrendim dr kolkoskopi yapti anormal lezyon görmüyorum parcaya gerek yok dedi şimdi deflagyn i kullaniyorum 3ay sonra kontrolüm var
Aynen benim drde oyle dedi yara vs yok çünki erken teshis cok sanslisin dedi propolis kullaniyorum extradan bide civampercemi otunu iciyorum sigara kullaniyordum tesadüf icmiyorum aslinda benim hikayem oyle basladi tek esliyim esim ilk iliskim ve esimde bütun kontollerini yaptirmisti temizdi onun basima ailesel talihsiz bir olay geldi gunde 3paket sigara iciyordum akintim cok fazlaydi disarda pantolonumda cikiyordu düşünun sigara ve stres 2.etmen bu hastalikta ne yazikki int baktigimda cok nadir bir sekilde belirti veririmiş cok şükur bende erken verdi hepimiz kurtuluruz insallahÇocuk düşündüğün için deflagyn vermiş olabilir mi, hpv 51 var bende smear temiz geliyor, Dr iyi beslen atar vücut dedi.. İlaç vermedi smear temizse gerek yok dedi ama 6 ayda kontrol tabi
Hayir deflagyn geriletiyor ve bitirme olasiligi cok yüksekmiş oyuzden verdi tamanen aticak dedi destekleyici seykerde yap dedi bense propolod ve civanpercemi iciyorumÇocuk düşündüğün için deflagyn vermiş olabilir mi, hpv 51 var bende smear temiz geliyor, Dr iyi beslen atar vücut dedi.. İlaç vermedi smear temizse gerek yok dedi ama 6 ayda kontrol tabi
Neyi canımInsallah almazlar tatlim
Yaa yanliş alinti yaptim k.bakmaNeyi canım
Sorun değil canımYaa yanliş alinti yaptim k.bakmayeniyim silemedimde
Aynen jinekoloji ye gittim ben onkolojiye yonlendirdiler hocam dedim ne alakan var sen kansermisinde oraya gideceksin dedi kizdi banaMerhana hpvye cinlere daha dogrusu jinekolog onkolog bakiyor kadin dogumcular cok anlamiyor baslarindan atiyorlar devlete gidiyorsan eger devlette jinekolog onkologa yonlendiriyor kadin doğumcu
Bende kullaniyorum insallah iyi gelir katisini aliyim dedim gr 120TL kilosu 1200TL pahalida sulandirilmisini aldim Alkolluyu onermiyorlar civanpercemidebiciyorum 6ay sonra kontolum var insallah hepimizin iyi sonuclari gelir rabbim buyuk insallahMeraba hanımlar. Benimde polip ile başladı herşey. Surekli leke seklinde kanama sikayetiyle gittim poliptenmis. Polip rahim agzinda olusan et beni. Hpv ile ilgisi yok vucut uretiyor yani. Polip varken hamile kalirsaniz buyuk ihtimal düsük olurmuş. Polip alindi patolojiye gitti gelen sonuc cin2 hpv etkisi. Arastirma hastanesine yonlendirdiler. Kolposkopi yapildi. Korkmayin normal jinekolojik muayeneden farki yok. Kolposkopide ciddi bisey gorunmuyor dedi doktor. alinan parca tekrar incelendi cin1 geldi sonuc. 6 ay sonra kontrole gittim smear ve hpv dna tiplemesi yapildi. Şukur smear temiz hpv de negatif çikti. Önumuzdeki ay smear yaptiricam tekrar kontrol iyidir. Bundan sonrasi bagisikliginizi guclendirmek. Cunku hpv yi vucut zor atiyor hatta bazi doktorlar atmiyor uyku moduna geciyor diyorlar. Sebze meyveye agirlik verin. Vitamin hapi vs hic kullanmadim. Kefir tuketin. Ve kesinlikle propolis kullanin. Ben cok faydasini gordum. 2 senedir hic grip olmadim oksürmedim bile :) emin olun faydasini goreceksiniz agisiklik icin mukemmel bu arılar iyiki var :) hepinize gecmiş olsun umarım sonuclariniz temiz gelir.
Evet canim cok onemsemiyorlar cunku daha onemli seyler gordukleri icin onemselmiyorlarAynen jinekoloji ye gittim ben onkolojiye yonlendirdiler hocam dedim ne alakan var sen kansermisinde oraya gideceksin dedi kizdi banaher hpvli olan kanser degildir dedi
Leep te anestezi oluyor değil mi. Bende Perşembe sonuç alacağım çok korkuyorum ne çıkacak acabaAslında önemsemek lzm ben 3 yıl önce arkadaşımı rahim agzı kanserinden kaybetmiştim çok nadir de olsa 1 yıl içerisinde bu kdr agresif ilerler demişti doktorlar o zmn ona. Ben yeni leep oldum agrım var suan ama az kanamam hiç olmadı en kötü bu akşamlar da leep oluruz ve de kurtuluruz. Demem o ki nolursunz normal kadın dpgumcu ya gitmeyin bu hastalıgı gerçek uzmanına gidin. Önemli olan sıkı takip ama hangi doktor takip ediyor o daha da önemli
Oluyor leep kolay korkma gerçekten kolay önemli olan tedavi olmak takipte kalmakLeep te anestezi oluyor değil mi. Bende Perşembe sonuç alacağım çok korkuyorum ne çıkacak acaba
Bakalım Perşembe ne çıkacakOluyor leep kolay korkma gerçekten kolay önemli olan tedavi olmak takipte kalmak
Sizede gecmis olsun. Alkollu olani kullaniyorum. Bu zamana kadar sıkıntı yasamadim. Hpv icin onceleri su bazli olani öneriyorlardi ama şimdi alkolluyude kullanabilirsiniz diyorlar. Bana gore ikiside bagisikligi guclendiriyorsa farketmez. Ikiside olur :)Bende kullaniyorum insallah iyi gelir katisini aliyim dedim gr 120TL kilosu 1200TL pahalida sulandirilmisini aldim Alkolluyu onermiyorlar civanpercemidebiciyorum 6ay sonra kontolum var insallah hepimizin iyi sonuclari gelir rabbim buyuk insallah
O nedir alkollü olan. Ben imnunks ile propolis kullanıyorum.Sizede gecmis olsun. Alkollu olani kullaniyorum. Bu zamana kadar sıkıntı yasamadim. Hpv icin onceleri su bazli olani öneriyorlardi ama şimdi alkolluyude kullanabilirsiniz diyorlar. Bana gore ikiside bagisikligi guclendiriyorsa farketmez. Ikiside olur :)
İyi çıkar arkadaşım İnş bunlar çaresi olan dertler Allahım dermansız dert vermesin. Ben de zaman zaman kafaya çok takıyorum ama gerçekten önlem amaçlı hepsiBakalım Perşembe ne çıkacak
Propolis. Su bazli ve alkol bazli olarak iki cesidi var. Önceleri su bazli kullanin alkol bazli hpv icin iyi degil deniliyordu. Sonra hayir alkol bazli olani kullanilmali dediler. Kafa karisti tabi :) bende alkollu olana devam ediyorumO nedir alkollü olan. Ben imnunks ile propolis kullanıyorum.
İnşallah iyi gelir tüm bu yaptıklarımızPropolis. Su bazli ve alkol bazli olarak iki cesidi var. Önceleri su bazli kullanin alkol bazli hpv icin iyi degil deniliyordu. Sonra hayir alkol bazli olani kullanilmali dediler. Kafa karisti tabi :) bende alkollu olana devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?