How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kolonoskopide icilen ilac acil yardim

Allah korusun. Bagirsak hastaligi cok zor gercekten. Tedbir almaniz cok guzel.

Kolon ca yı rabbim düşmanıma bile vermesin, çok zor. Size de geçmiş olsun ülseraktif kolit de ciddi bir hastalık, 10 yıl çok uzun tetkik için bence o kadar beklemeyin, patronumda var bu hastalık çok ağır şeyler yaşadı, siz yine kontrolü sıkı tutun

Plastik bidon içerisinde bir tozdur geçen yıl 35 lira civarıydı fiyatı. Meyve suyuna falan karıştırın derler ama yapmayın 5 litre içme suyunda çözdürün, meyve suyuyla çok kötü oluyor. En iyi kolonoskopi ilacı budur, ilave lavman da gerekmez
Bi sey soracagim tadi çok mu kotuydu acaba? Diger ilaci phospho sodayi hic denediniz mi onunla kiyaslayinca nasıl? Birde ilactan ne kadar sure sonra çıkış oldu acaba

Bi sey soracagim tadi çok mu kotuydu acaba? Diger ilaci phospho sodayi hic denediniz mi onunla kiyaslayinca nasıl? Birde ilactan ne kadar sure sonra çıkış oldu acaba

Bahsettiğiniz ilacı içmedim
Benimkinin tadı kötü değil
İçtikten yarım saat sonra çıkış başlıyor

Bahsettiğiniz ilacı içmedim
Benimkinin tadı kötü değil
İçtikten yarım saat sonra çıkış başlıyor
Cok cok tesekkur ederim. Bu arada basiniz sagolsun evet kolon ca gercekten cok zor siz neler yasadiniz bilmiyorum biz bu aralar hic iyi degiliz, yazinizi okuyunca duygulandim. Bu arada benim de kontrole gitmem gerek degil mi 29 yasindayim genel cerrah mi takip ediyor sizi

Cok cok tesekkur ederim. Bu arada basiniz sagolsun evet kolon ca gercekten cok zor siz neler yasadiniz bilmiyorum biz bu aralar hic iyi degiliz, yazinizi okuyunca duygulandim. Bu arada benim de kontrole gitmem gerek degil mi 29 yasindayim genel cerrah mi takip ediyor sizi

Gastro takip ediyor midem rahatsız kolonoskopileri farklı bir diyetle yapıyorlar. Hem midemi hem barsaklarımı kontrol ediyorlar ama ben sonuçlarımı yine de tanıdık bir genel cerraha gösteriyorum ayrıca kan tahlilleriylede kontrol ediyorlar. 9 yıl savaştık kolon ca ile annem çok çekti o yüzden hiç bir tetkik bana ağır gelmiyor artık. Herkes hayret ediyor kolonoskopiden nasıl rahat söz ediyorsun diye ama kolon hastalarının yaşadıklarının yanında bu tetkiler çerez gibi, Allah nerde varsa yardım etsin

Gastro takip ediyor midem rahatsız kolonoskopileri farklı bir diyetle yapıyorlar. Hem midemi hem barsaklarımı kontrol ediyorlar ama ben sonuçlarımı yine de tanıdık bir genel cerraha gösteriyorum ayrıca kan tahlilleriylede kontrol ediyorlar. 9 yıl savaştık kolon ca ile annem çok çekti o yüzden hiç bir tetkik bana ağır gelmiyor artık. Herkes hayret ediyor kolonoskopiden nasıl rahat söz ediyorsun diye ama kolon hastalarının yaşadıklarının yanında bu tetkiler çerez gibi, Allah nerde varsa yardım etsin
Amin amin.. cok haklisiniz

Back